Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

H ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ΓΙΑ "ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ" ΜΕΤΟΜΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ''ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ''

     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


Η οδός με το όνομα του μέντορα του Ελληνικού Εθνικισμού και του Ηγέτη του Μακεδονικού Αγώνα έχει κατακερματισθεί με σκοπό "να τιμήθουν" δυο κοινοί Μητροπολίτες των Σερρών !!!! βεβηλώνοντας της ιστορική μας μνήμη



Αν δεν υπήρχαν ο Ίων Δραγούμης και ο Παύλος Μελάς 
η Ελλαδα σήμερα θα ΄ήταν μέχρι την Λάρισα.

Ντροπή για την πόλη μας, το Δημοτικό Συμβουλιο και το ανύπαρκτο Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου μας  που εκ των υστέρων γνωμόδ΄ητησε υπέρ της  ονοματοδοσίας τμήματος  της ιστορικής οδού κατα παραγγελία του τοπικού Ιερατείου όταν ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης Μαξιμος έχει ή΄΄δη τιμηθεί δεόντως από τις τοπικές αρχές.

16 σχόλια:

  1. Για τη δημοσκόπηση χα χα χα, επειδή οι άλλοι δε θα το βάλουν, το στέλνω και σε εσένα, Ε βρε παιδιά είπαμε να το στήσετε το έργο και εσείς το ξεφτιλίσατε. Ακου ο Φαρμάκης πρωτελευταιος. Για κάντε μια ερώτηση στην αγορά για τον Χρυσάφη.,Φαρμάκι στάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πιο ξεφτιλισμενη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από το Δήμο Σερρών με τον μεγαλύτερο θεατρίνο, ανίκανο Δήμαρχο της λεζάντας, που πέρασε ποτέ από το Δήμο Σερρών και με την πιο ξεφτιλισμενη και ανίκανη αντιπολίτευση που πέρασε ποτέ από το δημοτικό συμβούλιο Σερρών. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους εμάς τους δημότες στις δημοτικές εκλογές, για να απαλλαγούμε από αυτήν την λαίλαπα της δημοτικής αρχής Χρυσάφη,που έχει διαβρωσει τους πάντες και τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο χαλκιόπουλος σας νταής πήγε να ανάψει τσιγαρο σε μαγαζι με το ετσι θελω. Ο μαγαζατορας μετα απο πολλεσ Παρατηρήσεις καλεσε την αστυνομία κ τον πηραν σηκωτό μέσα γιατί πούλησε κ μαγκιες. Μαζί του ήταν κ η ειδική γραματεας του Δημάρχου Αλεξάνδρα. Ασε που τον γιουχαραν κ πελάτες του καταστήματος γιατί ήταν απαράδεκτος. Σαββατο βραδυ γύρω στις 2 έγινε αυτό κ είναι καταγεγραμμένο απο την αστυνομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δήθεν δημοσκόπηση που δημοσιεύει το γραφείο τύπου του Χρυσάφη, δηλαδή το site με την ονομασία Serresbomb, είναι μία ψεύτικη δημοσκόπηση. Τρανή απόδειξη, ότι είναι μια ψεύτικη δημοσκόπηση είναι το γεγονός, ότι τη δημοσκόπηση αυτήν την δημοσιεύει μόνον αυτό το απαράδεκτο και αναξιόπιστο site. Μάλιστα το συγκεκριμένο site υποτίθεται, ότι τη δημοσκόπηση αυτήν την είχε στα χέρια της εδώ και 15 μέρες περίπου και την δημοσίευε κατά δόσεις.
    Για την ξεφτίλα της δημοτικής αρχής Χρυσάφη στο θέμα της μετονομασίας τμήματος της οδού Ιωνος Δραγούμη σε Μητροπολίτη Μαξίμου, το αναξιόπιστο αυτό site προσπαθεί να δικαιολόγησει την απαράδεκτη αυτή απόφαση της δημοτικής αρχής Χρυσάφη και του άμοιρου δημοτικού συμβουλίου Σερρών.
    Πρεπει όλοι οι Σερραίοι να μάθουν το ρόλο του αναξιόπιστου αυτού site που λέγεται Serresbomb. SERRESBOMB=ΧΡΥΣΑΦΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο "πατριώτης" δήμαρχος Χρυσάφης που αποφάσισε να μετονομάσει τμήμα της οδού Ιωνος Δραγούμη σε Μητροπολίτη Μαξίμου για ψηφοθηρικους λόγους, σύμφωνα με την ψεύτικη δημοσκόπηση που δημοσιεύει το Serresbomb η αλλιώς Χρυσαφηςbomb, έρχεται πρώτος στην πρόθεση ψήφου και μάλιστα με 55%. Την προηγούμενη δημοσκόπηση που έδινε 25% στον Χρυσάφη το Serresbomb την αμφισβήτησε. Αυτήν τη δημοσκόπηση το Serresbomb όχι μόνον δεν την αμφισβητεί, αλλά αντιθέτως θριαμβολογει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΟΚΣ θα κατάστείλει κάθε αντίθετη φωνή και στο τέλος η οδός θα πάρει το όνομα του αειμνήστου Μητροπολίτη μας. Με τιμή ΟΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ομάδα ΠΟ.ΨΗ.Ρ.ΜΑ.
    (Ποιόν Ψηφίσατε Ρε Μ@λ@κες)
    ενεργοποιείται και πάλι, και σκοπός της είναι να σταματυήσει κάθε αθλιότητα προς τους Δημότες από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή.
    Θα προστατέψει τον Δημότη.
    Επίσης θα ερευνήσει το πως πολλαπλασιάζονται οι μ@λ@κες, αν και είναι γένους αρσενικού.
    Θα αντιπαρατεθεί στην Ο.Κ.Σ. σε κάθε πλατεία, γειτονιά, δρομο και καλντερίμι, ακόμα και μέσα στο άντρο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην πόλη πέραν της Ο.Κ.Σ. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο είναι υπόλογος του εαυτού του. Με τιμή Ο.Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί θα πει επακριβώς ρε παλουκάρι "είναι υπόλογος του εαυτού του";
      Γιατί δεν γράφει μόνο αρχικά, που τα καταλαβαίνουμε ευκολότερα;

      Διαγραφή
  9. Πάψτε ρε γατάκια που ξυπνήσατε ξαφνικά.
    Οι. αιμοβόροι βάρβαροι της Κ. Ο. Σ. τιμωρούν βάναυσα χωρίς έλεος.
    Ζητείστε τώρα γονυπετείς συγνώμη για να μην κλάψουν οι μανούλες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. . . . ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜ.ΠΑΠΑ ΣΑ Σ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ << ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ >> ΣΕΡΡΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ : ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ << ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ >> ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΕΤΕ ΣΕ ΟΔΟ << ΚΩΣΤΑΚΗ του ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ >> ???????? ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθανάσιε, "ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜ.ΠΑΠΑ", που είσαι, δεν κάνεις μία επιτόπια έρευνα περί της σωστής αναγραφής του ονόματός του, αλλά και του τιμώμενου ήρωα;

      Διαγραφή
    2. Φιλε ΑΘΑΝΑΣΙΕ οι Σερραιοι εχουν τα στραβα τους .Εχουν το ονομα του Τουρκολαγνου Εθνοπροδότη Ελευθερ'ιου Βενιζελου του ολετήρα του Ελληνισμου της Μικραίας στην κεντρικοτερη και μεηαλυτρη σε μηκος οδό της πολης και τον οδο με το όνομα του Σερραίου ηρωα ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ ενα γκαβό παραλληλο δρόμο. Ενω τωρα μα γεμισαν την πόλη με το όνομα του ψευτο Εθναρχη ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ

      Διαγραφή
  11. Αθανάσιε αν σε περιλάβουν οι βάρβαροι της Ο.Κ.Σ. θα σε κάνουν τόπι στο ξύλο.
    Θα φτύσεις το γάλα της μάνα σου.
    Πρόσεχε τα λόγια σου ανόητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. . . . ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ iakxe , ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΑΝΩ ΚΑΜΕΝΙΚΙΑ Η ΟΔΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ . . . . ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ . ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΑΔΙΚΙΑ ?????
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΕΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ <> ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ