Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΚΤΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΣΙΠΑ !!!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ 
ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ

o iakxos : ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ LED : ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ...:  ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΑ ΖΑ  ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΒΑΘΕΩΣ   ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ...

Για την αποροπή της 12ετους λεϊλασίας του Δήμου , για την οποία η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ αγωνιωδώς επείγεται για ευνόητους λόγους, απαιτείται σθένος και πολιτική βουληση παραμερίζοντας τους ιδιοτελείς σκοπούς και το προσωπικό συμφέρον.

Αρκεί η εφαρμογή της § 3 περιπτωση  (δ) και (ε)  του άρθρου 3  και  §  4  του  ισχύοντος Κανονισμού Λειτουργείας του Δημοτικού Συμβουλίου ( ΑΔΑ: 4ΑΣΡΩ10-Ε99)  όπου ρητά ορίζεται ότι:



Δηλαδή  έτσι απλά  , ενα έγγραφο αίτημα απαιτείται με την υπογραφή  (8) οκτώ δημοτικών συμβο΄΄υλων δυο συνδυασμών προς τον κ. Κατιρτζόγλου, οπ οποίος εντός (6) έξι ημερών υποχρεούται να συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο με το αίτημα των δημοτικών συμβούλων, αλλως οι οκτώ αιτούντες  έχουν δικαίωμα να συγκαλέσουν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αίτημα για την ενημέρωση της οικονομοτεχνικής μελέτης της 12ετούς σύμβασης των LED , το ποσό που θα καρπωθούν οι συνασπισθέντες ιδιώτες από την εξοικονόμιση των πόρων εκ της ενέργειας του ηλεκτροφωτισμού και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει ο Δημος σε σχέση με τις υποχρεώσεις των αναδόχων.

 



20 σχόλια:

  1. iakxe οκτώ συμβούλους θέλεις για να σας ξεσκίσουν χωρίς έλεος.
    Ο.Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Ίακχε, τώρα σε ενοχλεί και η Βαρβάρα… Μάλλον αυτό σημαίνει ότι χάλασε τη σούπα του Τσιμερίκα και πάει καλύτερα απ’ ότι περιμένατε. Όσο πέφτετε να τη φάτε τόσο σας αφήνει πίσω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπαθής η Βαρβάρα αλλά άπειρη, δεν έχει πείσει ότι μπορεί να ηγηθεί συνδυασμου

      Διαγραφή
  3. Ποτε θα επιλεγουμε τους άξιους για τον Δημο κι οχι τα παιδια των μπαμπαδων;
    Η αφωνη και Συμμαχος Βαρβαρα, ειναι κορη του Μητλιαγκα. Ο Ζησης το 2019 ηταν προξενητης του Χρυσαφη.
    Ποσο προβατα πια οι Σερραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσιμερικας και συμμαχη θυγατερα, στον κουβα.
    Αλλη τρέμει ο κοκκορικος δημαρχος. Και σωστα την φοβαται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Δριγκα ειναι πολυ καλη, ξερει ολα τα θεματα, δουλευτάρα, σκιζεται για το δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Χρυσούλα Δριγκα : Η φωνή της λογικής μέσα στον Δήμο, η μοναδική σύμβουλος που έφτυσε τον Χρυσάφη ενω αυτός την παρακαλάει πέντε μήνες να ενταχθεί στην Συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε αφου εφτυσε το Χρυσαφη (αν, δηλαδη) πρεπει να γινει κατευθειαν.πρυταν... ε, δημαρχεσσα.

      Διαγραφή
    2. Δημαρχεσσα και τέτοιους χαρακτηρισμούς κρατήστε τα για το τσίρκο της συμμαχίας. Για τη συγκεκριμένη κυρία δεν ταιριάζουν.

      Διαγραφή
  7. Λοιπόν κουράσατε με το παραμύθι των και καλά αριστερών γυναικών. Όταν βόλεψε τα παιδιά σας ο Χρυσαφης σε δουλειές καλά ήταν. Ντροπή να πάτε απέναντι στον ευεργέτη σας κ. Δριγκα και κ. Μιτλιαγκα. Μπορεί η ΟΚΣ να μην έχει επέμβει ακόμη εις βάρος σας αλλά δεν είναι χαζή. Ξέρει και αν χρειαστεί θα επέμβει και θα ασκήσει βέτο στην υποψηφιότητα σας με την κυρία Μιτλιαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποια έφτυσε τον Χρυσαφη ρε πρόβατο;;; Έβαλε το παιδί της σε δουλειά μόνιμο στον Δήμο. Στα πόδια του Δημάρχου έπεσε με αντάλλαγμα την υποψηφιότητα της μαζί του. Τώρα που θα τον πουλήσει δεν είναι μαγκιά είναι πονηραδα και θα τημωρηθει γιαυτό. Μαύρο θα φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ω, ρε τι μαθαινουμε !! Κυρια δε βαφτιζεσαι μονη σου, οι πραξεις σου τι λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η περιβόητη ΟΚΣ απέναντι και σε γυναίκες τόσο μάγκες είστε ρε σύμμαχοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή το θεωρείτε πολύ φυσιολογικό ο Χρυσαφής να εξαγοράσει συνειδήσεις και ψήφους για ένα παιδί που δουλεύει ;Με αυτή την νοοτροπία όμως μας κυβερνάνε οι <>. Η Δριγκα όπως και η κάθε Δριγκα δεν χρωστάει σε κανέναν. Επίσης αν ίσχυαν τα ψέμματα που λέτε όσοι προσλήφθηκαν για 8 μήνες λόγω κόβιντ θα έπρεπε ο Δήμος να έχει εκατό νέους μόνιμους υπαλλήλους και ο Χρυσαφής εκατό υποψήφιους. Καλό το παραμύθι σύμμαχοι. !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η κυρια Δριγκα ειναι κυρία με το Κ κεφαλαιο και το εχει αποδείξει. Ας παει καποιος δημοσιογραφος να κανει ενα ρεπορταζ εξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ ( πρωην ΙΚΑ και πρωην ΤΕΒΕ τώρα ) και να ρωταει τους ασφαλισμενους για την προσωπικότητα της κ. Δριγκα . Θα εκπλάγευε από τις απαντησεις. Το ζουμε καθημερινά.

    ( Αυτά από μια συνάδελφο της Χρυσούλας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη απο μια συναδελφο της και συνονόματή της την ... Χρυσουλα Δριγκα !!! Χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη απο μια συναδελφο της και συνονόματή της την ... Χρυσουλα Δριγκα !!! Χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Μην κρίνεις εξ ίδιων τα αλλότρια

      Διαγραφή
  13. Άσε Χρυσούλα ότι και να λες εσύ και ο Σάκης ο Γάτσιος δεν μπορείτε να μιλάτε. Ευνοήθηκες τα μάλα από τον Ποποτα Δήμαρχο. Η μόνη που μπορεί να μιλάει είναι η κ. Παπαφωτίου δεν πήρε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι είναι αλήθεια... Χραπας Γάτσιος Δριγκα Καρυπίδης ακόμη και Τερζής (εδώ γελάμε) έβαλαν άτομο. Γελάμε επίσης με το 8μηνο. 3 χρόνια δουλεύουν. Ουδέν προσωρινοτερο της μονιμότητας από το παρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ