Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΕΔΗΣ 2021 : ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜADAM PALAZI

ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ Η ΣΤΑΛΑΚΤΗ ...


 
Η κυρία Ηλιοπούλου η οποία τυγχάνει και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΗΣ τον Οκτώβριο του 2021 υποστήριξε ότι η Πρόεδρος κακώς την λαμβάνει, αντιμισθία 700 ευρώ,  αφού  εκτός από τη Νομοθεσία υπάρχει, ανάλογη  απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε ανάλογη υπόθεση.Σύμφωνα με αυτή ορίζεται άτι οι Δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να επιλέγουν να λαμβάνουν ή τον μισθό τους ή την αποζημίωση που αντιστοιχεί στην θέση που καταλαμβάνουν στα διάφορα Νομικά Πρόσωπα του Δημοσίου ή ΟΤΑ.

Η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κυρία Χρυσάνθη Παλάζη-Τσοχατζίδη (Καθηγήτρια σε Δημόσιο Σχολείο) από την πλευρά της υποστήριξε απλώς ότι λαμβάνει την αντιμισθία σύμφωνα με όσα προβλέπει η νομοθεσία χωρίς να επικαλεστεί συγκεκριμένα στοιχεία. 

Η κυρία Σταλακτή Ηλιοπούλου τόνισε τότε ότι έχει καταθέσει έγγραφη ερώτηση στις Διοικητικές Υπηρεσίες της ΚΕΔΗΣ και όταν λάβει γραπτώς την απάντηση για την αντιμισθία της Προέδρου, θα κινηθεί σύμφωνα με όσα προβλέπει η νομοθεσία.

Το ζήτημα πάγωσε τότε και επανήλθε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο όταν επιτέλους η "ακριβοθώρητη Πρόεδρος" της ΚΕΔΗΣ εδέησε να κανει απολογισμό πεπραγμένων της ΚΕΔΗΣ του ετους 2021 και τότε η Σταλαχτή Ηλιοπούλου ζήτησε να κοινοποιηθεί το Πόρισμα του Δημοσιονομικού Ελέγχου της ΚΕΔΗΣ ( Νοεμβρίου 2022) στο οποίο διαρρέει ότι υπάρχουν παρατηρήσεις που αφορούν νομιμότητα της αντιμισθίας της Προέδρου της ΚΕΔΗΣ και των μισθολογικών επιδομάτων της Παρασκευής Ιωαννίδου  Διοικητικής υπαλλήλου της επιχείρησης. Μάλιστα φημολογείται ότι η ΚΕΔΗΣ υπέβαλε ένσταση κατά του Πορίσματος Ελέγχου η τύχη της οποίας αγνοείται αφού δεν εχει ανακοινωθεί τίποτε επ' αυτού.

Το πόρισμα αυτό αιτήθηκε εγγράφως και ο Δημοτικός Συμβουλές Βασίλης Τερζής από τον Νοέμβριο αλλά μέχρι σήμερα το αίτημα του δεν ικανοποιήθηκε.

Η αδιαφάνεια με την οποία ενεργεί δίκην Μαρίας Αντουανετας η Προέδρος της ΚΕΔΗΣ συνιστά παραβατική και κολάσιμη συμπεριφορά για την οποία φυσικά θα ελεγχθεί προσεχώς ...  

5 σχόλια:

  1. Η μόνη λύση είναι οι δημότες να καταψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές τη δημοτική αρχή Χρυσάφη για να επανέλθει η πολιτική υγεία στο Δήμο Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μουσίτσα η ξανθιά μάλλον εποφθαλμιά τη θέση της Παλάζη στην ΚΕΔΗΣ. Είναι γνωστό ότι τρίβεται με το Χρυσάφη εδώ και καιρό. Τώρα θυμήθηκε να φάει τη θέση της Παλάζη; Τόσα χρόνια είναι άφωνη στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η Παλάζη μπορεί να έχει κάνει φάουλ αλλά είναι δουλευταρού. Ο Δήμαρχος δε που τόσο πιστά ακολουθεί, την αδειάζει διαρκώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Σταλακτη, θα είναι λάθος να πας σε μια δημοτική αρχή που είναι καταδικασμενη στην συνείδηση των δημοτών, ως η δημοτική αρχή που έχει να δείξει μόνον λουλούδια και μακέτες. Μην επηρεάζεται από το τεχνικό κλίμα ευφορίας που δημιουργούν για τον Χρυσάφη τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ. Ολοι γνωρίζουν το πως και το γιατί. Ένας δημοσιογράφος είναι εκπρόσωπος τύπου Δημοτικής Επιχείρησης, άλλοι δουλεύουν ως συμβασιούχοι στο Δήμο κλπ.
    Αξίζει να αγωνιστούμε όλοι, για να αλλάξουμε αυτήν τη βρώμικη κατάσταση και την στασιμότητα που έφερε στο Δήμο Σερρών ο Χρυσάφης.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ έξυπνε είσαι καλύτερος από τον Χρυσαφη;;; Ποιος είσαι ρε φελλε με πούπουλα βλάχο;;; Πες μας το όνομά σου να σε σκίσει και σένα η ΟΚΣ

      Διαγραφή
    2. ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ19 Μαρτίου 2023 στις 3:51 μ.μ.

      Εδω είμαι οδος Λαζαρου Κουση 8

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ