Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

BEΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (VIDEO)

6 σχόλια:

  1. Άντε ρε παλιοαπατεωνα που τολμάς και μιλάς,εσύ που πουλάς τα ψευτοχαπια που θεραπεύουν.Δρομο από τη βουλη και συ κι ο βουλευτακος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τον φας πολλά χρόνια ακόμα στην μάπα και τον Βελόπουλο αλλά και τον Μπούμπα που σας πονάει φουλ και θα σαρώσει στις εκλογές

      Διαγραφή
  2. Εσύ να μη μιλάς ο 3:52 μ.μ.γιατί και συγγενής πρώτου βαθμού είσαι και στο γραφείο του βολεμενος και πληρώνεσαι από τη βουλη δηλ.σπο εμάς όλους που βρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς δεν σε έβρισα. Απλά το iq σου είναι πολύ χαμηλό. Κατά δεύτερον πολύ βολικό όταν κάποιος μας ταπώνει και μας πονάει να πετάμε την μπάλα στη εξέδρα λέγοντας ανυπόστατα πράγματα. Ο πόνος σου είναι τεράστιος και ο φόβος σου ακόμα μεγαλύτερος. Ακόμα και μετά από 4 χρόνια ακόμα να χωνέψεις ότι ο Μπούμπας βγήκε βουλευτής και έχει λαμπρό μέλλον.

      Διαγραφή
  3. Το δικό σου iq είναι χαμηλό που νομίζεις ότι θα μας κοροϊδέψεις και θα μας αποπροσανατολισεις.Οσο για το λαμπρό μέλλον δεν αμφιβάλλω αφού το έχει ήδη εξασφαλίσει από αυτή την τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτημα αν έχεις απολυτήριο λύκειο τρολακι της κακιάς ώρας. Για Ναζιδιαρη σε κόβω για να έχεις τέτοιο μένος ( επομένως Ουγκανο). Μπες ξανά στο λαγούμι σου.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ