Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ

ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΤΟ "ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ'' ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 
 


Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος μίλησε με τον Κώστα Καραμανλή και μεταφέρει όσα του είπε ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών.

Μεταφέρει τις εντυπώσεις του σε πλάγιο λόγο, αλλά έχει και δηλώσεις του πρώην υπουργού.

Γράφει συγκεκριμένα ότι:

"Ο άνθρωπος είναι συντετριμμένος πραγματικά με ότι συνέβη" (και εξηγεί ότι μπήκε στα βαγόνια πριν ολοκληρωθεί η διακομιδή των σορών και το θέαμα τον συγκλόνισε). "Προσπαθεί να αντιμετωπίσει πολιτικά την κατάσταση, αλλά καταλαβαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί, όχι εκείνος, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος ήταν στη θέση του.

Επί του παρόντος δεν αντιλαμβάνεται γιατί πρέπει να το κάνει (να παραιτηθεί), από την στιγμή που 10 ώρες μετά το δυστύχημα ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού", γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος.

"Δεν καταλαβαίνει γιατί δεν αφήνεται από μόνος του ο λαός να αοφασίσει για την τύχη του. Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από τη πολιτική. "Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική ευθύνη για ότι συνέβη να με στείλει σπίτι του. Ο λαός όχι τα πρωτοσέλιδα και ο ΣΥΡΙΖΑ", μου είπε συγκεκριμένα.

Δεν θεωρεί ότι έχει ουσιαστική ευθύνη. Πολιτικά ναι, όχι ουσιαστικά. "Εκανα ότι μπορούσα για να ανατάξω τους σιδηροδρόμους που ήταν σε απόλυτη διάλυση όταν τους παρέλαβα. Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγουμένων;".

8 σχόλια:

  1. Ανέλαβε τα δικά σου μπορείς?
    Μπορείς να πεις ότι κατά την τελευταία τετραετία μου αναλογούν αυτά τα λάθη?
    Εκτός και εάν εσύ δεν έκανες λάθη, διότι δεν έκανες τίποτα?
    Είσαι ντροπή και ντρέπομαι, αφού είχες "διασφαλίσει την ασφάλεια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε ξεφτίλα Αλέκο
    ως καταπληκτικός Χριστιανός, να υποθέσω και χωρίς "άνωθεν" προτροπή, επιβολή, έβαλλες θέμα για χρηματοδότηση του Μοναστηριού?
    Έλυσες τα θέματα των δημοτών, με δρόμους πεζοδρόμια, παιδικές χαρές, σημάνσεις, και όλα όσα τους ταλαιπωρούν και τώρα τι πας να κάνεις βρε
    να χρηματοδοτήσεις το μοναστήρι που την τελευταία πενταετία πήρε από προγράμματα, αν υπολογίζω καλά πάνω από 6.000.000 ευρώ?
    Αυτό λέγεται κάπως , βρές ωρε Χριστιανέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RETRO ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ13 Μαρτίου 2023 στις 5:09 μ.μ.

    Αυτος τελικα δεν κατάλαβε ακομη τι εγινε ... ιδια κλάση με τον Σταθμάρχη της Λάρισας ο κ. Υπουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήταν προς το προσωπικό του συμφέρον να μην ασχοληθεί άλλο με την πολιτική. Ωραία θα αφήσει το πεδίο ανοικτό στους άλλους άχρηστους-λαμόγ βλέπε Αραμπατζή αλλά για αυτόν θα είναι πιο καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου λέμε τι λέμε αλλά η Αραμπατζή 10-12 χρόνια βουλευτής σε σκάνδαλο δεν βρέθηκε. Ο καραμανλης τώρα γράφεται και λέγεται πως θα ψάξουν μεχρι τους λογαριασμούς του στο εξωτερικό ακόμη και τους κρυμμένους.....
      Να μη μιλήσω για το σκάνδαλο Πάτση που εμπλέκεται Σερραίος βουλευτής ο οποίος φρόντισε δεν ξέρω με ποιον τρόπο να μην γραφτεί τίποτα πουθενά και είναι βουλευτής μόλις τέσσερα χρόνια....

      Διαγραφή
    2. Αυτό που λέγεται για τους κρυμμένους λογαριασμούς, για να λέμε την αλήθεια, δεν το έχω ακούσει. Ούτε και το serresBomb γράφει κάτι σχετικό.

      Διαγραφή
  5. Να αναφερθώ τον Μάρτιο 2023 , στον ανώνυμο συμπολίτη μου που επί μια ζωή υπέφερε ανήκουστες κακουχίες μακριά από τον τόπο του και τους δικούς του, ταλαιπωρήθηκε, βασανίστηκε, σακατεύθηκε, δολοφονήθηκε, για να αποκτήσουν ορισμένοι , μυθική περιουσία, με την οποία εξουσιάζουν σήμερα τη χώρα μας ???????
    Ας ξαναθυμηθούμε απο την Νέα Καρβάλη Καβάλας , τον Νίκο Αηδονίδη που τραγουδάει γι αυτούς που αγάπησαν την πατρίδα μας , περισσότεο από τους εαυτούσ τους !!!!!!!!!!!!

    https://youtu.be/YQhOlkcHkVQ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι απλά να παραιτηθεί. Να εξαφανιστεί πρέπει. 12 λεπτά στην ίδια γραμμή. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ