Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΠΗΤΟ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΝΕΤΑΙ ΕΙΔΗΣΗ

  ΑΚΟΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ  ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΖΑ       

Παναωτη σε συμπονώ,  έχεις τις αγωνίες σου να ψάχνεις κοροΐδα υποψηφίους για να επανεκλεγείς , αλλά μην υποτιμάς και την νοημοσύνη μας ... " κάθε πουλί που πετάει δεν τρώγεται ..."  όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη, γιαυτό πρόσεχε γιατί θα πέσει  ... πολύ κάρβουνο στην τελική.  


8 σχόλια:

  1. Έκανε διαγράμμιση λέει και πρέπει να τον πούμε ευχαριστώ χα χα χα χα χα. Ευχαριστούμε ρε Παναγιώτη που μας αφήνεις να αναπνέουμε τον αέρα της περιφέρειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως πρόεδρος ενός χωριου ότι σας κάνει τ αυτονόητα κ μετά απαιτεί να τον ευχαριστείτε δημόσια κ ζητάει επίμονα αναρτήσεις στο fb. Γιασα τον πρόεδρο... Πολύ καλός για το χωριό του. Ευχαρίστησε κι άλλο για τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θπυροθ Θαναθηθ και Παναγιώτηθ οι παπατζηδες του νομού. Σας δουλεύουν ψηλό γαζί. Οι άλλοι φταίνε και αυτοί ποτέ... Γίνετε να του μαυρίσει ο κόσμος στις εκλογές; η απάντηση είναι όχι! Γιατί υπάρχουν πολύ καλά και υπακουα προβατάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτώχεια, φτώχεια, φτώχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ξυπνησουν τα βοδια και τα γιδιια που ψηφιζουν τον Καραμανλή των Τεμπων τσουτσεκια του γραφειου ειναι και ακομη χειρουερο η σελίδα που το δημοασιευσςε σαν ειδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σπυρόπουλε είσαι μεγάλος παπατζης πουλάς φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες αλλά το τέλος σου πλησιάζει... Αν βγεις δεύτερος στις εκλογές ευχαριστώ τον Θεό και τον Καραμανλή να λες... Που μας μοίραζαν ψηφοδέλτια σου από το γραφείο τα ορφανά και όχι του Καραμανλή. Απορώ αν το ξέρει αυτό ο Υπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι απαράδεκτο ο Σπυρόπουλος να είναι αντιπεριφερειαρχης. Πως να πάμε μπροστά ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κύριε Στράτη ,
    κάπου εκεί ανάμεσα υπάρχει και ένα χωριό που λέγεται Μικρό Σούλι. Γιατί αναφέρεται μόνο τα υπόλοιπα χωριά? Γιατί στην πρόταση σας αναφέρετε "καθώς και της εισόδου του χωριού μας από την πλευρά της Παλαιωκόμης"?Πριν από την Παλαιωκόμη υπάρχει και το Μικρό Σούλι. Άρα λοιπόν κύριε γιατί δεν αναφερθήκατε "καθώς και της εισόδου του χωριού μας από την πλευρά του Μικρού Σουλίου και της Παλαιωκόμης? Αλλά βέβαια τα μικρά χωριά τα θυμούνται μόνο όταν είναι να μαζέψουν τα ψηφαλάκια τους, και όταν είναι ώρα να γίνει κάποιο έργο η οτιδήποτε άλλο λένε " έλα μωρέ τώρα εν Χριστό αδερφέ το Μικρό Σούλι θα κοιτάξουμε τώρα? Ξεχασμένο από τον θεό. Ήγγικεν η ώρα. Θα φάτε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ