Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

YMNOI KAΡΙΠΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΑ ... ΑΛΛΑ ANΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΛΥΣΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΩΣ  ΠΡΩΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ !!! 

  



Αστοχία απο τον Προέδρο του Δικηγορικού Συλλόγου στην αβάντα που επιχείρησε αν οχι αντιπαροχή στην υποψήφια Δήμαρχο Βάρβαρα Μητλιαγκα για την οποία έγραψε ότι η επιλογή της μπορεί να φέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία για μια πόλη που θα μας γεμίζει υπερηφάνεια (ουαου). 

Καθαρά δικηγορίστικη ρητορική καθόσον η πόλη δεν εχει ανάγκη απο φρούδες ελπίδες και απο κενή περιεχομένου αδικαιολόγητη αισιοδοξία που πηγάζει απο προεκλογικές υποσχέσεις επιπέδου εκθέσεων ιδεών. 

 Με την ανάρτησή του ο Προέδρος (που κατά καιρούς εχει κανει δημόσια αιχμηρές τοποθετήσεις κατά των πρακτικών κακοδιοίκησης των Βλαχοδήμαρχων, οι οποίες προκάλεσαν αίσθηση και συζητήθηκαν ) , στην ουσία αδειάζει την Μητλιαγκα διότι από την ελπίδα για λύση εως την λύση των προβλημάτων υπάρχει ατέλειωτη απόσταση.

 Τι μας είπε εμμέσως πλην σαφώς ο Προέδρος (αν και απεκδυόμενος της ιδιότητας του) ; Ότι η επιλογή της Βαρβάρας Μητλιαγκα ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ για να βγει η πολη απο το τέλμα και την καταχνιά της τετραετίας των Συμμάχων. 

 Υ.Γ. Ποιο είναι το όραμα και ποια η έμπνευση της Βαρβάρας δεν μας διευκρίνισε ο Προέδρος !!! Το ότι ο Δήμος είναι το σπίτι μας ακούγεται ως ανέκδοτο. Εκτός θέματος είναι η κυρία

3 σχόλια:

  1. Αυτοί δουλευονται τελικά και μεταξύ τους. Χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χρησιμη (στον κ. Χρυσάφη) κυριούλα η κυρια Βαρβαρα.
    Η ΝΔ εγκρινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μας τρελάνει ο Καριπογλου . Αυτός ήταν έτοιμος να καταθέσει ταυτότητες δικών του ανθρώπων για υποψηφιότητες στην Ώρα Ευθύνης Δεν έχει γιατρειά ο τόπος. Και να μην πούμε τι έλεγε όταν απέσυρε την αίτηση της η Μητλιαγκα για υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ