Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ !!!! ΕΚΤΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΝΑΚΗΣ

   Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ "ΣΥΜΜΑΧΟΣ" ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ...


ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ

Αν κάποιος αξιολογήσει  αντικειμενικά την θητεία των Αντιδημάρχων και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ εν γένει ο Κώστας Δινάκης ήταν μακράν ο καλύτερος με την παραγωγή ουσιαστικού έργου. Πρώτον "καθάρισε την πολη" απο την μάστιγα των αδέσποτων σκύλων, βελτίωσε σημαντικά την λειτουργία του Κυνοκομείου, αναβάθμισε το ΚΕΠ του Δήμου Σερρών οργάνωσε την Δημοτική Αστυνομία, άσχετα εαν ο Δήμαρχος πολλές φορες  την ευνούχιζε με την τακτική ρουσφέτι που ακύρωνε ο Δήμος τις βεβαιωμένες παραβάσεις δεχόμενος τις εντάσεις των κολλητών της Συμμαχίας

5 σχόλια:

  1. Είναι όμως εντός ο επί χρόνια διαπλεκόμενος Μπάμπης Τσιλιακουδης.
    Χωρίς ίχνος ντροπής ο Μπάμπης, εξαρτώμενος από την ενοικίαση του ακινήτου στον λόφο του Κουλά με όλες τις ανομίες που υπάρχουν στον χώρο, από την εκάστοτε δημοτική αρχή, και τώρα από τον Χρυσάφη, συμπορεύεται για να μην χάσει την επιείκεια να υποθέσω του Αλέκου.
    Υπάρχει και η επόμενη μέρα Μπάμπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλος δάσκαλος... Ενας εκλεγμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ποια λογική κάποιες κατασκευές που υπήρχαν στην πολιτεία των ευχών μεταφέρθηκαν στον υπαίθριο χώρο του καταστήματος που νοικιάζει ο Τσιλιακουδης στον λόφο του Κουλα; Μάλιστα μέσα σε αυτές τις κατασκευές κάθονται πελάτες του καταστήματος και σερβίρονται.
    Ο Χρυσάφης με τις εξυπηρετήσεις και τα ρουσφέτια που κάνει στους δικούς του ανθρώπους, τους οποίους εν συνεχεία τους αναγκάζει να είναι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχει καταλύσει κάθε έννοια ηθικής.
    Οι Σερραίοι δημότες τώρα με την ψήφο τους έχουν τη δυνατότητα να ξεκολλήσουν το Δήμο Σερρών από αυτό το τέλμα στο οποίο τον έχει φέρει ο Χρυσάφης, ψηφίζοντας τις δύο άλλες αξίες υποψήφιες Δημάρχους, την Μητλιαγκα και την Τουσκα. Επιβάλλεται να φύγει από το τιμόνι του Δήμου Σερρών αυτή η απαράδεκτη δημοτική αρχή Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον Δινακης, αλλά άργησε πολύ να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δινακης την τελευταία στιγμή έσωσε την αξιοπρέπεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ