Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο IZNOGOUD ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ;;;;;

    ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ

                                

Υποψήφιος με μπόϊ εκ των νεοφερμένων στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ εργάζεται πυρετωδώς προκείμενου να εκλεγεί πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος, ζητώντας μάλιστα και μονοσταυρίες όπου τον παίρνει ενώ ζητά ακόμη και την ψήφο των συνυποψηφίων του. Στόχος του να αποτελέσει την διάδοχη κατάσταση στην ηγεσία της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, μια φιλοδοξία που δεν την κρύβει. 

Ο εν λόγω κυριος όπως φημολογείται στην πιάτσα βόλεψε δυο πρόσωπα του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος τον ένα στους 98 προσήφθεντες Covid του Δήμου που δήθεν εργάζονται ακόμη ενώ δεν υπάρχει εδώ και μήνες πλέον η πανδημία   και την άλλη στους προσληφθέντες άνω των 55 ετών ανέργους που προσλήφθηκαν από τον Σπυροπουλο για να εργαστούν δήθεν στην Ανιπεριφέρεια προεκλογικά των πρόσφατων εθνικών εκλογών.

8 σχόλια:

  1. Παλιά ήταν ο Θπυρος... Αυτός που έκλεινε τα ντιλ για τις εμισθες θέσεις των συμμάχων... Μέχρι που τον πήραν χαμπάρι ότι είναι παπατζης και τον έκαναν πέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να και μία ανάρτηση αγωνίας, μην πάθει κάτι ο Χρυσάφης.
    Από την πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι θα καει ο Χρυσαφης ειναι το μονο βεβαιο , ο Καρανανλης ειναι τελειωμενος σεν μπορει να τον γλυτωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά δεν ακούγεται ο Μισυρλής, ο ψευτοθοδωρος του Χρυσάφη. Μεγάλη μορφή και αυτός! Τον φοβήθηκαν και οι παπατζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ακουστεί σύντομα μαζί με την Αντουανέτα του για το επεισόδιο που δημιούργησαν με τον Λάστιχά στο CITYZEN και έκατσε το ζεύγος μαζί του ένα ολόκληρο βράδυ στο κρατηρτηριο μετά τις εκατέρωθεν μηνύσεις για να οδηγηθούν το πρωί στον Εισαγγελέα

      Διαγραφή
  5. Αν υποπτευθω ότι εννοείς τον Αβδελά θα μεταδημοτευσω. Πόσο πιο χαμηλά, δεν υπάρχει ελπίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο μεταξύ δεν έχουν αφήσει άνθρωπο που έχει δουλέψει με σύμβαση στον δήμο ή στις δομές που να μην τον έχουν εκβιάσει για να είναι υποψήφιος αυτός ή μέλος της οικογένειας του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Αβδελάς δεν κάνει ούτε για πορτατίφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ