Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

ΒΑΡΒΑΡΑ : "Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ" !!!! 😂😂🤣🤣

    ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙ ΜΗ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ...


       Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΚΘΕΣΕΩΣ  ΙΔΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΑΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Επιμένει να δηλώνει υποψηφία Δήμαρχος υπο την σκέπη του Φωτιάδη, ο οποίος προφανώς θα είναι ο εγγυητής της νεας συγκυβέρνησης στον Δήμο οποίος θα είναι το σπίτι μας , η οικογένεια μας  ;

Τα ιδια έλεξε και ο έτερος καπαδόκης ο Τερζής  οτι
 "στον αγώνα για την ανάπτυξη του Δήμου
 δεν περισσεύει κανείς !!!!! "
Εvery day malakia ... μια ρεαλιστική θέση δεν ακούσαμε απο κανέναν

Και με ποιον τρόπο αλλα κυρίως με ποιους θα τα κάνεις όλα αυτά  που τσαμπουνάς κυρά μου;  Με τον Γάτσιο που πρωταγωνιστεi  στις προσλήψεις covid ,  τον Δούκα , με τον κλαρινογαμπρό της θείας ή  με την "θυμωμένη Παλάζη" που ήρθε μαζι σου και δεν τολμάς να μιλήσεις για το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΣ

20 σχόλια:

  1. Ρε σκυλαρε τι τους έχεις κάνει εκεί στο serresbomb που έβγαλαν ανακοίνωση ότι ο Χρυσάφης δεν έχει μοιράσει τις καρέκλες. Εδώ οι ίδιοι τους γυρίζουν και λένε τι αντιδήμαρχια έχουν καβαντζωσει . Ειδικά οι μεταγραφές έχουν κάνει και πρόβα στην καρέκλα που θα κάτσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γυναίκα είναι σε πλήρη σύγχυση. Ανύπαρκτη αυτοδιοικητικά, ενστερνιζόμενη τη συνεργασία σε επίπεδο κορυφής μεταξύ Χρυσάφη και Φωτιάδη. Συνειδητά απούσα. Ένα σύστημα ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να κάνει υποφερτή υποψηφιότητα. Όσο κι αν την στολίσεις στην ανηφόρα θα την καταλάβεις. Και στο ερώτημα γιατί με τη Μητλιάγκα, ψάχνεις κανένα τέταρτο να βρεις δικαιολογία. Γιατί είνα γυναίκα, γιατί είναι μητέρα, γιατί είναι κόρη του Δημάρχου και εγγονή Δημάρχου. Μα είναι πολιτικά ανύπαρκτη. Η Αριάδνη ή η Χαραλαμπίδου ακόμη και η Παλάζη είναι δέκα φορές πιο αξιόπιστες από την ίδια. Λες και έχουμε εκλογές σε 15μελές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κοπέλα έχει καβαλήσει καλάμι.
      Κάποιος την φούσκωσε τα μυαλά.
      Θα επανέρθω και δεν θα είναι φρόνιμο.

      Διαγραφή
    2. Να επανέλθεις , να επανέλθεις δικοί τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Η κοπελα μονο όνομα κουβαλάει και σαν δικηγόρος του Εδιμβουγου μάλιστα δεν δικαιολογείται με την εικόνα που εχει παρουσιασει

      Διαγραφή
    3. Έχετε συνηθίσει στα σούργελα που μας κυβερνάνε και η σοβαρή βαρβαρα σας φαίνεται κακή.

      Διαγραφή

  3. Ευτυχώς που υπάρχει το serresbomb, που εκτός του ότι λειτουργεί ως γραφείο τύπου του Χρυσάφη, έχει πλέον και επέκταση των δραστηριοτήτων του.
    Λειτουργεί και ως φορέας πολιτικής ανάλυσης των αντιπάλων του Χρυσάφη, πάντοτε με την κατακλείδα ότι όλοι είναι μη ικανοί και πολιτικά ανύπαρκτοι, και ότι ο μόνος υπαρκτός είναι ο Χρυσάφης.
    Καλά τα σενάρια, αλλά πρέπει να τα λέτε σε παιδιά προσχολικής ηλικίας που δεν ψηφίζουν ή δεν έχουν πολιτικό ή αυτοδιοικητικό κριτήριο.
    Κύριοι έχετε χάσει αποτελείτε παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιοσδήποτε άλλος και αν εκλεγεί Δήμαρχος θα είναι καλύτερος από τον ανίκανο, απρακτο, Δήμαρχο των λουλουδιών και των πανηγυριων. Η Μητλιαγκα θα είναι χίλιες φορές καλύτερη από τον Χρυσαφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοιτάτε μην αφήσει όλα τα λαμόγια νηστικά και βγει μόνο . Θα χάσουν το πενηνταρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άρχισε να σας λούζει κρύος ιδρώτας βλέπω. Τι έγιναν τα γκάλοπ με το 60 τακατο? Υπομονή και ο σερραικος λαός θα σας στείλει πακέτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το προβλημα σου ειναι οτι η μονη δυνάμενη ειναι η Βαρβαρα, ως μονη στην πραξη αντιπαλος του. Και οτι αν δεν ξαναβγει ο δημαρχουκος σου, τερμα ο παρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιακχε θα μας πεις τελικά τι να ψηφίσουμε; Χρυσάφη δεν θέλεις. Μητλιαγκα δεν θέλεις. ΚΚΕ πιθανολογώ δεν θέλεις. Κασιδιαρης δεν υπάρχει εδώ για να πεις να ψηφίσουμε Κασιδιαρη. Αν προτείνεις άκυρο, λευκό ή αποχή, είναι σαν να προτείνεις να ψηφίσουμε Χρυσάφη. Άρα τι προτείνεις να ψηφίσει ο κόσμος; Ποια είναι η θέση σου;
    Το Serresbomb δεν το κρύβει, ψηφίζει με δύο χέρια Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επ' αυτου θα τοποθετηθώ μετα την 31 Αυγούστου που θα κλείσουν οι συνδυασμοί των υποψήφιων , εκτός και αν αποδεχθώ την πρόταση που εχω για συνεργαζόμενος με έναν συνδυασμό.

      Διαγραφή
    2. Αυτή και αν είναι αποκάλυψη.
      Ταύρος εν υαλοπωλείω.

      Διαγραφή
  9. "... ΤΗΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ..."
    Ευτυχώς δεν καταγγέλλεις τους ατυχείς πληκτρισμούς των άλλων, όπως κάνει ο ασβός του serresBomb.
    Αλλά απορία μου είναι, από το πρωί δεν βρέθηκε ένας από τους πολλούς αναγνώστες σου να δει ότι στο τίτλο σου υπάρχει και αυτό το λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Μητλιαγκα και μόνο που είναι τίμια και καθαρή φτάνει.Σε καμία περίπτωση με όλα τα λάθη που έκανε δεν θα είναι χειρότερη από τον Χρυσάφη.Να μην ξεχνάμε ότι είναι ακόμη και σήμερα σύμβουλος του Φωτιάδη που όλοι γνωρίζουμε την εγκληματική συμπεριφορά απέναντι σ' αυτήν την πόλη με ανταλλάγματα που ποτέ δεν θα μάθουμε.Ηταν υποχρέωση της να ακολουθήσει την πολιτική του αρχηγού της.Και αν ρωτήσει κανείς το γιατί ας ρωτήσουν του συμβούλους του Χρυσάφη που ενώ τον βρίζουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη η Μητλιαγκα σε οτι αφορά την αυτοδιοικητική της συμπεριφορά μονο "τιμια και καθαρή" δεν μπορείς να την πεις. Όπως και ο ιδιος εχεις ήδη αναφέρεις έκανε λάθη και μάλιστα πολλά συμπληρώνω εγώ. Και μακάρι να ήταν λάθη διότι τα λάθη σου με αυτοκριτική μπορείς να διορθώσεις.
      Στην περίπτωση της Μητλιαγκα μιλάμε για συνειδητή στήριξη στον Χρυσαφη στις εγκληματικές επιλογές του. Διότι φίλτατε Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ και η Κυρία συντάχθηκε πλήρως με την γραμμή της παράταξης Φωτιάδη που ηταν αβανταδόρος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.Και μονο που ακόμη αντέχεται τον Φωτιάδη σαν επικεφαλης και παραμείνει στην παραταξη του ...ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

      Συνεχιζεται ...

      Διαγραφή
  11. Δεν τίθεται δίλημμα Μητλιαγκα η Χρυσάφης. Σαφώς ναι στην Μητλιαγκα. Ναι στην καθαρότητα και στην εντιμότητα. Όχι στην διαφθορά και στην διαπλοκή. Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες για το Δήμο Σερρών. Οι Σερραίοι δημότες πρέπει να σταματήσουν με την ψήφο τους την κατρακύλα στην οποία βρίσκεται ο Δήμος εδώ και 4 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Χρύσα σε παρακαλώ κούρασες... Ένας συνάδελφος σου.

      Διαγραφή
  12. Ίακχε η Βαρβάρα σας έχει όλους για επιδόρπιο. Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν την ενδιαφέρεις ούτε εσύ, ούτε το serresbomb, ούτε ο κάθε μαλάκας κομπλεξικός σ’ αυτόν τον τόπο που το μόνο που τον νοιάζει είναι να κάνει κριτική και να δείξει το μπόι του. Ξέρει τί είναι κι αυτό σας πονά. Πονά και τον Χρυσάφη με τον οποίο βλέπω αρχίζεις να ταυτίζεσαι….Και το χειρότερο ξέρεις ποιό είναι; Ότι ο κόσμος το έχει καταλάβει και θα τη βγάλει Δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα με την ανοησία σου μας διασκεδασες γιατρέ. Η ανύπαρκτη μέχρι σήμερα Βαρβάρα σας είναι η Σουβλιτσα μας όπως την αποκάλεσε εύστοχα ο Κώστας Σαραφιδης , που στήριξε όλες τις επιλογές του Χρυσαφη και συνεχίζει ακόμη και μέχρι σήμερα.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ