Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ : ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ή Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ, 
ΚΑΙΡΟΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤE 
ΝΑ ΠΙΠΙΛΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ, 
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ
 


 
Τελευταία  αυτή η πατέντα με την επίκληση των προσωπικών δεδομένων από την Συμμαχία Σερραίων προκειμένου να  αποσιωπούν τις όποιες ανομίες τους ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ. Πρέπει λοιπόν να σταματήσει για να αποκαλυφθούν επιτέλους οι αλήθειες που πονάνε και να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, όπως λεει και ο Λαος μας.

Και φυσικά αναφέρομαι στην Ε.Δ.Ε. που  διατάχθηκε από τον Δήμαρχο για τον θάνατο του μικρού Βασίλη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο προς εξακριβωτή των ευθυνών των υπαλληλιών του Δήμου και το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΣ με την Χρυσάνθη Παλάζη και τους 11 υπαλλήλους που εισέπρατταν  παράνομα επιδόματα θέσης για ... ανύπαρκτες υπηρεσιακά θέσεις στο οργανόγραμμα της επιχείρησης. 

Αλήθεια κ. Δημαρχε τα περιβόητα "προσωπικά δεδομένα" καλύπτουν μόνο τους υπάλληλους της ΚΕΔΗΣ και του Δήμου που ήταν επιβλέποντες υλοποίησης του έργου στο 9ο Δημοτικό;

Προφανώς η Προέδρος της ΚΕΔΗΣ στερείται προσωπικών δεδομένων και την κρεμάσατε στα μανταλάκια, ορθώς βέβαια διότι έτσι επιβάλλεται απο τις θεμελιώδεις Αρχές της Δημόσιας Διοίκησης, αλλα γιατί μόνον αυτήν ενώ οι υπόλοιποι απολαμβάνουν μια ιδιότυπη ασυλία με το φαιδρό αφήγημα σας; 

Οσο για την Ε.Δ.Ε. η διαδικασία της είναι μυστική μέχρι την έκδοση του πρίσματος το οποίο κ. Δήμαρχε έχετε στα χέρια σας από 04.04.2023. Προφανώς αφού η υπόθεση δεν τέθηκε στο αρχείο έχετε ασκήσει πειθαρχικές διώξεις έχουν απολογηθεί οι υπόλογοι αλλά ενώ μέχρι 04.07.2023 ( εντός τρίμηνου δηλαδή ) έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί η πειθαρχική διαδικασία.
Και σήμερα ενώ διανύουμε τον πέμπτο μήνα ακόμη να επιβάλλετε ποινές , αντίθετα στο Δημοτικό Συμβούλιο 26.07.2023 σε σχετική ερώτηση της Βαρβάρα Μητλιαγκα απαντήσατε ότι καθυστερείτε στην έκδοση απόφασης από σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα των υπαλλήλων !!!!!

Τι δουλειά έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο κ. Δήμαρχε;
 
 Απορίας άξιον το πως η Βάρβαρα Μητλιάγκα έμεινε ικανοποιημένη με την απάντησή σας και δεν αντελεξε.

ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ και πάλι

Συνεχίζεται ...

13 σχόλια:

  1. ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πόρισμα της ΕΔΕ για την τραγωδια του ένατου Δημοτικού Σχολείου ακούγεται, ότι είναι απαλλακτικο για τους δημοτικούς υπαλλήλους. Μάλιστα υπάρχουν και σοβαρές φωνές που συνδέουν το απαλλακτικο πόρισμα με ψηφοθηρικες σκοπιμότητες, λόγω των δημοτικών εκλογών. Σύντομα θα αποδειχθούν, αν όλα αυτά είναι απλώς φήμες η αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζορίζεται ο Δημαρχος , πολύ ζορίζεται μάλλον τραιναρει την υπόθεση για να βγει το ποινικό πρώτα διότι στο,κάδρο είναι και ο ίδιος..

      Διαγραφή
  3. "επιτελούσε ΚΥΡΙΟΙ" το καθήκον του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σεις σοβαρευτείτε λίγο. Αν σε ένα σχολείο θεός φυλάξη ω μη γενοιτο ποτέ. Πέσει μια πόρτα και χτυπήσει το παιδί. Οι ευθύνες θα πάνε στον δήμαρχο απ ευθείας. ?? Έχει πάρα πολλά άτομα αλλά που είναι και αυτά υπεύθυνα για να φτάσουν μέχρι το δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαθος εισαι απο τον Δημαρχο αρχιζουν οταν γινει η στραβή ... Ειδες τι έπαθαν οι δυο Δημαρχοι Σιδηροκάστρου

      Διαγραφή
    2. Εννοείται πρέπει να υπάρξουν ευθύνες και στο δήμαρχο . Αλλά και πολλοί άλλοι έχουν ακόμα ευθύνες. Ο διευθυντής δεν έχει .?? Ο προϊστάμενος δεν έχει ? Η πρωτοβάθμια δεν έχει.?? Ε μην τα τερματιζουμε όλα.

      Διαγραφή
    3. Ο Διευθυντής δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη.Ουτε η Πρωτοβάθμια και ο Προϊστάμενος της αλλά ούτε και ο ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ που ήταν Αντιδήμαρχος Παιδείας
      ...

      Διαγραφή
    4. Α ή ευθύνη δηλαδή πάει απ ευθείας στο δήμαρχο. Ότι και να γίνει στην πόλη από το ποιο καλό έως το ποιο κακό. Ευθύνεται ο δήμαρχος. Άλλοι αρμόδιοι δεν υπάρχουν. Οκ

      Διαγραφή
    5. Και βέβαια υπάρχουν και είναι πολλοί. Ο Νυχτοπατης ως αντιδήμαρχος έργων, οι ανάδοχοι που είχαν άγνοια του αντικειμένου όπως αποδείχθηκε, τα μελη της επιτροπής που ενέκριναν την σύμβαση Δήμου - Αναδόχων και φυσικά οι υψηλόβαθμοι δημοτικοί υπάλληλοι που είχαν την επίβλεψη εκτέλεσης του έργου και σήμερα τους καλύπτει ο Χρυσάφης σκανδαλωδώς ( παλι πάτησε τα κορδόνια του διότι την ώρα της πληρωμής θα τον αδειάσουν όλοι)

      Διαγραφή
    6. Βρε σαψάλη , ειδες πολλές πορτες να πεφτουν στα σχολεια ; Τρολακι του Χρυσάφη

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ