Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

A FANNY STORY : "ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΟ , ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ" *(video)

 KAI ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΨΟΦΟΕΙΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ LED                                                                                                                     

 ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ ΜΕΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ 

 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ χρησιμοποιεί τους τίτλους των αναρτήσεων του IAKXOY, "ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΌΝ" άλλα σκοπίμως προφανώς αποσιωπά το περιεχόμενο τους όπου εκτίθενται λεπτομερώς τα οικονομικά στοιχεία της 12ετους Σύμβασης που πρόκειται να υπογράψει ο Δήμος και αντί να υποβάλει το συγκεκριμένο ερώτημα που προκύπτει από την απλή ανάγνωση  σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με αριθμό ΑΔΑ ΨΛΒΡΩ10-3ΨΑ ότι το κέδρος του Δήμου σε ολόκληρη την 12ετία θα είναι μόλις 326.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ ενώ ο ανάδοχος θα εισπράξει από την εξοικονόμηση της ενέργειας που θα προκύψει το ποσό των 9.660.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%, ο κ. Τερζής ακόμη ρωτάει, "άκουσον, άκουσον" ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ του Δήμου !!!!! 


 

 ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ κ. ΤΕΡΖΗ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ


 Υ.Γ. Οσο δε για  την "Ελπίδα μας" κατά τον κ. Καρίπογλου, την Βαρβάρα Μητλιαγκα η τοποθέτηση της για τα πεπραγμένα της Οικονομικής Επιτροπής στην οποία ήταν μέχρι την 01.08.2023 μέλος, κράτησε μόλις 1:08" και αρκέστηκε μόνο στην διαπίστωση ότι η όλη διαδικασία ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν μια στατιστική αναφορά στις αποφάσεις της Επιτροπής και μόνο ... οπότε όλα καλά κ. Μητλιαγκα;
 
 

13 σχόλια:

  1. Ο χοροδιδάσκαλος που δεν υπάρχει κατουρημένη ποδιά που να μην φίλησε για να μην πάει στην οργανική του στο Δημόσιο.
    Σχέσεις εξάρτησης και μαύρου χρήματος, καθορίζουν την "πολιτική" του.
    Πότε θα τα πεις αυτά ΙΑΚΧούλη για τον Βασιλάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις αρπαχτες του Αλέκου και του Καραμήτρου περιμένουμε να βγουν στην φόρα.
      Μετά την 1η Σεπτεμβρίου, κάθε ημέρα και μια.
      Εκεί να δεις γέλιο.

      Διαγραφή
  2. Κι απόσπαση απο τον Σεπτέμβριο ο κ. Τερζής στα ΤΕΦΑΑ Σερρών με βοήθεια απο το γραφείο του... Κώστα Καραμανλή. Ναι είναι αλήθεια, δηλαδή από το γραφείο του μεγάλου συμμάχου του Χρυσάφη. Όλα όμορφα, όλα τακτοποιημένα για το καλό των Σερραίων δημοτών. Το θέατρο καλά κρατεί κι η αηδία ξεχειλίζει πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυριουλα Βαρβαρα ειναι χρησιμη στον Χρυσαφη.
    Του αρεσει σε αυτην εκτος απο την Συμμαχικη προθυμια της ολη την 4ετια, και οτι μεχρι να σηκωσει τόνα ποδι της, βρωμαει το αλλο.
    Πολύ βολικά ολα.
    Αυριο παλι μαζι θα τα τρωνε και δεν θα μιλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τόλμησες να βάλεις το σχόλιο ότι έγινες υπάλληλος του Χρυσάφη.
    Πορδαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ανοησία σου την έγραψες παλι γιοβανακο ... αλλα απο κωλο τι περιμενεις; πορδες ακους όπως ελεγε η θεια μου η Ελπινικη

      Διαγραφή
  5. Η αντιπολίτευση του Δήμου Σερρών κοιμάται όρθια. Επιβάλλεται να ενημερώσει τους Σερραίους δημότες για την διαπλοκή του Χρυσαφη και δεν το κάνει. Να πει κάποια λίγα παραδείγματα διαπλοκής οπως: 1) Ποιος δημοσιογράφος που λέει ειδήσεις σε τοπικό κανάλι διορίστηκε εκπρόσωπος τύπου στην ΔΕΥΑΣ, με αμοιβη βέβαια. 2) Κολλητός δημότης του Χρυσαφη διορίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ με μηνιαίο μισθό 1200 ευρώ, για πρώτη φορά στα χρονικά της ΔΕΥΑΣ. 3) Ο Χρυσάφης έβαλε στον Δήμο και δουλεύουν τις γυναίκες δύο προέδρων Χωριών, που αναγκαστικά οι πρόεδροι αυτοί θα βάλουν υποψηφιότητα με τον Χρυσάφη. 4) Πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Χρυσάφη εξαναγκαστηκαν να βάλουν υποψηφιότητα μαζί του, γιατί τους προσέλαβε είτε ως ειδικους συνεργατες, είτε με τα covid κλπ. 6) Προσέλαβε επίσης δημοσιογράφους συμβασιούχους στον Δήμο, οι οποίοι παράλληλα ασκούν και το επάγγελμα τους.
    Υπάρχουν και άλλα πολλά,αλλα η αντιπολίτευση πετάει χαρταετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... και ο γιος κάποιου από αυτούς έχει μηνιάτικο 1.700 ευρώ

      Διαγραφή
  6. Επιμέλεια: Μιχάλης Μιχαήλ

    Αφορμή για μια αναφορά στον Γιόζεφ Γκέμπελς1 μάς έδωσε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στον Υπουργό Προπαγάνδας της χιτλερικής Γερμανίας. Στο «διάγγελμά» του για το θέμα της διαφθοράς στις 28 Ιανουαρίου 2021, ο κ. Αναστασιάδης ισχυρίστηκε πως όσοι τον κατηγορούν για το θέμα των «χρυσών» διαβατηρίων λένε ψέματα και επικαλέστηκε τον Γκέμπελς. Είπε συγκεκριμένα: «Μία φράση που αποδίδεται στον Γκέμπελς αναφέρει: “Όσο μεγαλύτερο το ψέμα και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται”. Το φαινόμενο αυτό ενισχύεται σήμερα με την ταχύτατη και ανεξέλεγκτη διάδοση φημών, ψευδών ειδήσεων και λασπολογίας μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο που Γκέμπελς δεν έλεγε ψέματα στον Γερμανικό λαό, όπως ο περουκακιας της Κύπρου

      Διαγραφή
    2. . . . Συμφωνω μαζι σου IAKXE . ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΟΦΩΝΑ Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΦΗΦΙΣΕ ΤΟ 2004 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ , ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ << ΟΧΙ >> !!!!!
      ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 05.07.2015 ΤΟ << ΟΧΙ >> ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟ << ΜΕΤΑΦΡΑΣΑΝΕ >> ΣΕ ΝΑΙ . . . . . . . . . .

      Διαγραφή
    3. Πόσο ηλίθιος και μαλακας είσαι Αθανάσιε;
      Τι έγραφε το χαρτάκι επάνω σε αυτό που ψήφισες ηλίθιε;
      Διάβαστο και έλα ξανά μαλακα.

      Διαγραφή
  7. Ιακχε, υπάλληλε του Αλέκου.
    Όμορφα το πας το γράμμα.
    Ελπίζω να αξίζει η παροχή υπηρεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ