Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΡΖΗ ;

   ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝ΄Ο ΓΙΑΛΟΣ ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ ;

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ LED

Bασίλη ή θα κάνουμε αντιπολίτευση ή θα παίζουμε τις κουμπάρες ...

Την ιδια ημέρα Βαστίλη είχα κανει την ανάρτηση :

 ...o iakxos : ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝ...:    Ο ΘΠΥΡΟΘ Ο ΔΙΑΦΑΝΗΣ,  ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ,   ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ...   Διπλή και δια ζώσης  η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών την  Δευτ...


Την οποία ανάρτηση προκλητικα αγνόησες και αντι να ζητήσεις εξηγήσεις για το οικονομικό αποτε΄λεσμα (το κερδος του Δημου στην 12ετία ) γκρινiαξες γιατί δεν ήρθε το θέμα των LED προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο,  ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ;


4 σχόλια:

  1. Πρέπει να συγχαρούμε τον Τερζή, ο οποίος πριν απο δύο χρόνια ανεξαρτητοποιηθηκε από τον συνδυασμό του Φωτιάδη, όταν έγινε ολοφάνερο ότι ο Φωτιάδης είχε γίνει πολιτικά συνέταιρος του Χρυσάφη. Μπράβο του, για την ενέργεια του αυτή, κάτι που έπρεπε να κάνουν και δεν έκαναν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι του Φωτιάδη. Είναι γεγονός επίσης και είναι στα θετικά του Τερζή, ότι με δελτία τύπου, έκανε παρεμβάσεις σε διάφορα θέματα και προσπαθούσε να κάνει αντιπολίτευση στην δημοτική αρχή. Όμως εδώ θα συμφωνήσω με τον Ιακχο που λέει, ότι η αντιπολίτευση που έκανε ο Τερζης ήταν βελούδινη. Δεν έλεγε τα πράγματα με το όνομα τους, που θα έπρεπε να τα λέει με έναν ξεκάθαρο, δυνατό και πολιτικά σκληρό τρόπο. Δυστυχώς μια ανίκανη δημοτική αρχή και ένας Δήμαρχος για φρου-φρου και αρώματα την βγάλανε στον αφρό 4 χρονια και με την βοήθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των τοπικών ΜΜΕ, με σημαιοφόρο το site του Χρυσάφη το serresbomb, το οποίο ο Δήμου Γιάννης πολύ επιτυχώς το αποκάλεσε "γραφείο τύπου του Χρυσάφη". Έκανε και συνεχίζει να κάνει όλη την βρώμικη δουλειά υπέρ του Χρυσάφη αυτό το site. Εστω και τώρα ο Βασίλης Τερζής πρέπει να βγει και να πει αλήθειες με δυνατό και ξεκάθαρο πολιτικό λόγο. Και έχει να πει πάρα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να ζητας απ' τον Τερζη να βγει μπροστα, να κανει αντιπολιτευση κλπ ειναι σαν να ζητας απο ενα μωρο να διαχειριστει τον παγκοσμιο πυρηνικο οπλισμο.

      Διαγραφή
  2. Ωραίος είσαι ώρες ώρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΕΡΖΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ΙΑΚΧΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ