Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Η ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ...

ΩΣΕΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ... Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΌ ΠΕΠΡΑΓΜΈΝΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 


                          ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΕΡΙΞΕ Η ΑΡΙΑΔΝΗ

Αγνώριστη παρουσιάστηκε Αριάδνη στην κομβική 28η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τον απολογισμό του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής ο οποίος έπρεπε να αποτελέσει το μανιφέστο της Αντιπολίτευσης κατά της Δημοτικής Αρχής ειδικά για το θέμα των LED, του Δημοτικού Γηπέδου , του φιάσκου με το νέο Κολυμβητήριο με το 1.000.000 ευρώ εξτρά επιχορήγηση το 2021 για σύνταξη  μελέτης ενεργειακής απόδοσης αλλα ο μελετητής δήλωσε παύση εργασιών διότι ήταν απλήρωτος. Η Αριαδνη δεν ζήτησε καν τον λογο !!!

Ενώ κατά την διάρκεια της τετραετίας ανάδειξε πολλά θέματα  αντιπολιτευόμενη την Συμμαχία Σερραίων για τις πολλές αστοχίες της και παρατυπίες της με την αλόγιστη σπάταλη δημοτικών πορων απο δικη της λανθασμένη στρατηγική απομονώθηκε και σήμερα φαντάζει αδύνατη η υποψηφιότητά της ως Δημάρχου στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές. 

9 σχόλια:

  1. Η Αριαδνη γλεντησε τον Χρυσαφη 4 χρονια και τον γλεντησε καλά. Για το κεφι της.
    Η μονη με κακαλα.
    Σιγα μην ανακατωθει ξανα με τα πιτουρα.
    Μαλακοσερραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλαρά, είπαμε. Από γλέντι σε γλέντι, από διακοπές σε διακοπές και να πετάξουμε και καμιά βόμβα να μαστε στο προσκήνιο
      Η Παρθένα ήταν εξαιρετικά προετοιμασμένη όταν συμμετείχε. Και δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ. Και τώρα αντί να πάει στη Βαρβάρα, να ενώσουν δυνάμεις, επιμένει τι παραπανω έχει απο μένα.
      Συνδυασμό το λένε

      Διαγραφή
  2. Η Αριάδνη και ο εαυτός της. Αναρωτήθηκε ποτέ γιατί έμεινε μόνη; Γιατί κανένας δεν την ακολουθεί; Έκανε ποτέ την αυτοκριτική της; Ή συνεχίζει να νομίζει πως μόνο αυτή ξέρει…! Δεν γίνεται έτσι συνδυασμούς Αριάδνη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή η τοποθετηση σου. Η Αριαδνη αποδείχθηκε ανικανη να διαχειριστεί ως ηγέτιδα τα μέλη του συνδυασμού της. Λειτούργησε με εγωπάθεια , συγκρούστηκε με την Θενια Χαραλαμπίδου απο πολιτική ανοσία , ενώ θα μπορούσαν οι δυο τους να κάνουν σοβαρή και ουσιαστική αντιπολίτευση. Είχαν ολες τις προϋποθέσεις αλλα δυστυχώς απομονώθηκε

      Διαγραφή
  3. Πιο νάρκισσος δεν υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιακχε ακόμη με την Παπαφωτίου ασχολείσαι;
    Εδω υπάρχει ένας ανύπαρκτος, φιγουρατζης, μπιχλιμπιδοδημαρχος, που λέγεται Χρυσάφης, ο οποίος δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό του έργο στο τέλος της τετραετίας, πέρα από λουλούδια και φιέστες και κάθεσαι και ασχολείσαι με την Παπαφωτίου, που στο κάτω - κάτω ήταν η μόνη που έκανε αντιπολίτευση μαζί με τον Τερζή. Έχεις να πεις τόσα πολλά για την απραξία και τη διαπλοκή αυτού του Δημάρχου και της δημοτικης αρχής, που πρέπει τώρα να τα βγάλεις ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι και η μόνη .Και ο Τερζής με την Θενια προσπάθησαν να κάνουν αντιπολίτευση αλλα τελικό κάναν μια ''δημοσιογραφική'' ενημέρωση των δημοτών για τις ατασθαλίες του καθεστώτος Χρυσάφη που δεν τον εμπόδιζέ αλωνίζει στον Δήμο.Θεσμικα ήταν ανύπαρκτοι και οι τρεις . Αναγνωρίζω όμως ότι και αυτή η προσπάθεια τους ανέδειξε την καταστροφική για τον Δήμο διακυβέρνηση των Χρυσάφη - Φωτιάδη με όλα τα ΜΜΕ ''πετσωμένα"

      Διαγραφή
  5. Ολη η σκατιλα του ΣΥΡΙΖΑ στα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμπληρωνω.
    Η ιδια σκατιλα που πηρε αποφαση και εδωσε το ΧΡΙΣΜΑ του ΣΥΡΙΖΑ στον ΤΕΡΖΗ.
    Ανιερες συμμαχιες για την μαμαλιγκα.
    Ωρε τί ζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ