Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ TΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SERRESBOMB 😃😃😃😃


                Εύλογη η απορία σας αλλα άστοχη η ερώτηση, προβοκατορικη θα έλεγα. Ο Ίακχος εχει δώσει δείγμα γραφής και πολύ καλά γνωρίζετε οτι δεν είμαι δεδομένος.
Είμαι Σύμμαχος με την αλήθεια , είμαι Σύμμαχος με την κοινή λογική και με το περί δίκαιου αίσθημα. Και υποκλίνομαι σε όποιον πραγματικά προφέρει στα κοινά  χωρίς αντιπαροχές.

Δεν μπορώ να ανεχθώ τους ταχαμ δήθεν , τα λαμόγια, τις αδελφές και τους αμετανόητους κομμουνιστές

Οι δύο αναρτήσεις που επικαλείστε στέφονται η μια για ένα άνθρωπο  που σήμερα εκπροσωπεί μια κίνηση που στήριζα εν τη γενέσει της για την ανατροπή των φαύλων της Συμμαχίας αλλα σήμερα αρχισε ... "να κανελώνει το ρυζόγαλο" προς ίδιον όφελος που εξοργίζει  και η άλλη έναν δήθεν "έμπειρο αυτοδιοικητικό" της βελούδινης αντιπολίτευσης  που ήταν εν τοις πράγμασι ήταν συνοδοιπόρος του Χρυσάφη, βόλεψε τα τα ορφανά του στον Δήμο και την ΔΕΥΑΣ και όταν έκανε τον τσαμπουκά στο Δημοτικό Συμβούλιο 26/7/2023  καταγγέλλοντας την αλητεία των τεμπέληδων προσληφθέντων του covid 19 απείλησε με κοινοποίηση ονομάτων τώρα όμως ένα μήνα μετά ξαφνικά έγινε λωτοφάγος και το παίζει "κινέζος" Σερρευχουλης. (οπότε ανοίγουμε λογαριασμό)

8 σχόλια:

  1. Ο Ιακχος ηλιθιοι δεν είναι με κανένα... Όλους τους κάνει κριτική... Και όταν γίνει κάτι καλό το λέει... Αντε πουτ@@@ακια της Βαρβάρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε ήρθε η ώρα να ξεσκεπασεις την συντακτικη ομάδα του Serresbomb, δηλαδή του γραφείου τύπου του Χρυσάφη. Τον δάσκαλο από τον Προβατά, τον συμβασιούχο δημοσιογράφο του Δήμου, υπάλληλο του Χρυσάφη και άλλους. Να αποκαλύψεις την βρώμικη δουλειά που έκανε και συνεχίζει να κάνει το serresbomb υπέρ του Χρυσάφη και το πολιτικό μπουλινγκ που έκανε και συνεχίζει να κάνει στους αντιπάλους του Χρυσάφη. Πρέπει να δώσεις μια απάντηση στο σχόλιο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά. Την άκρως στημένη και καταλυτική συνέντευξη του Χρυσάφη στον υπάλληλο του Ιορδάνη Ξανθόπουλο
    Μετά την αλαζονική συμπεριφορά του εγώ θα σου λέω τι θα ρωτάς.
    Μετά την τοξική όπως λέει ο ίδιος αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης.
    Μετά την ανικανότητα του να προσεγγίσει τα θέματα του Δήμου πλην των απευθείας αναθέσεων και αρπαχτών
    Μετά την άρνηση του να κάνει ελαχιστη αυτοκριτική για το μηδενικό του έργο ενώ είχε απεριόριστη χρηματοδότηση,
    Μετά το πλήθος που τον παρακολουθούσε, 48ατονα, αφήστε τα στημένα περί των 1800 επισκέψεων, άμα θέλετε εγώ σας βρίσκω 10,000.
    Είμαστε σίγουροι ότι έφτασε το τέλος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περα απο τη στηριξη που παρεχει το site αυτο στον Χρυσαφη, αλλο με τρομαζει : αποχωρησεις τεως φιλων του, προσαρτησεις "αντιπάλων" αμφιβολης ηθικης, ο καθε πονεμενος στο ψηφοδελτιο για εντυπωσεις μεγαλης δηθεν προσελευσης, εξωσυζυγικες σχεσεις, υπεροψια, εκατονταδες απευθειας αναθεσεις, 100 και πλεον αδιαφανεις διορισμοι ημετερων (covid, όπως εχουν ομολογησει) , εμμισθοι με ποστα οι χειροτεροι επαγγελματίες της πολης, εργο μηδεν, ταξιματα παντου, ολα "εχουν δρομολογηθει" , ψεματα, αφθονα "οσονούπω", επιθεσεις χουντικης προελευσης κλπ κλπ. Δημοτικη αρχη Σερρων ειναι αυτο ή οι γκάνγκστερ του Σικαγο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό τσίρκο της "Συμμαχίας" με πρωταγωνιστή τον πολιτικό κλόουν Χρυσάφη επιβάλλεται να φύγει. Έχει κάνει μεγάλη ζημιά στον Δήμο Σερρών αυτά τα 4 χρόνια. Θα είναι μεγάλη ντροπή και αδικία γαι τον Δήμο Σερρών να ξαναβγεί Δήμαρχος ο Χρυσάφης, ο Δήμαρχος της απραξίας, των λουλουδιών και των πανηγυριων. Συνεχίζει να κοροϊδεύει τώρα τους δημότες με στημένες συνεντεύξεις τύπου "πρόσωπο με πρόσωπο" και έχοντας απέναντι του ως δημοσιογράφο τον δικό του υπάλληλο, Ξανθοπουλο Ιορδανη, που τον προσέλαβε στον Δήμο συμβασιούχο με τα covid. Έλεος πια. Ας μην υποτιμά τόσο τη νοημοσύνη των Σερραίων δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χρυσάφης την συνέντευξη " πρόσωπο με πρόσωπο" να την κάνει με την Μαρία Ναβαλη και όχι με τον υπάλληλο του, Ιορδάνη Ξανθοπουλο, ο οποίος ( όπως γράφτηκε από σχολιαστή) ανήκει και στην συντακτική ομάδα του Serresbomb, που υποστηρίζει με πάθος τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ