Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

BAΣΙΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ : Ο ΡΙΨΑΣΠΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ "ΔΥΣΚΟΛΗ" ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗΣ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ 
 

    Βασιλάκη , μας είδες αλευρωμένους μας πέρασες για μυλωνάδες , όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

 Οι δηλώσεις του Βασίλη Τερζή στο ΔΙΚΤΥΟ, μια ακατάσχετη φλυαρία που δεν έπεισε κανέναν ...


.... με μειλίχιο ύφος προσπάθησε να μας πείσει για το αγαθόν των προθέσεών του και το ανιδιοτελές της προσφοράς του για έναν καλύτερο Δήμο κατι που απείχε παρασάγγες απο την πραγματικότητα και οτι η αδιαλλαξία της κυρά Βαρβάρας οδήγησε στο ναυάγιο της συμφωνίας για κοινή κάθοδο στις εκλογές ώστε να απαλλαχθεί η πολη απο το καθεστώς Χρυσάφη. Ενω ο ιδιος στην πρώτη συνάντηση απαίτησε να αποσυρθεί η Μητλιαγκα και να ηγηθεί ο ιδιος του συνδυασμού , ενας παραλογισμός που δεν έγινε αποδεκτός ούτε απο τους ανθρώπους του.

Στην συνέχεια ο άγιος αυτός άνθρωπος και αγλάισμα της ηθικής δεν δίστασε να κατηγορήσει ακόμη και τους συνεργάτες οτι του προτείναν με αγορασμένες ταυτότητες να στήσουν συνδυασμό με υποψηφίους από τα χωριά !!!! κατι το οποίο φυσικά ο ίδιος αρνήθηκε μετά βδελυγμίας.

Εννιά χρόνια θητείας ως Δημοτικός Σύμβουλος για τα οποία δηλώνει υπερήφανος και τέσσερα χρόνια βελούδινης αντιπολίτευσης στους Συμμάχους τα διάγραψε μονοκονδυλιά για έναν πολύ δικό του ιδιοτελή οικογενειακό του λόγο λιαν επιλήψιμο.

 Η παραίτηση Τερζή αλλαξε τον συσχετισμό των δυνάμεων και οι Σύμμαχοι μιλάνε πλέον για επικράτηση απο την πρώτη Κυριακή με έναν υγιεινό εκλογικό περίπατο και δεν έχουν άδικο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


16 σχόλια:

  1. Ιακχε είναι πολύ άδικα αυτά που γράφεις για τον Τερζή. Όχι και ριψασπις ο Τερζης. Αντιθέτως ο Τερζης μετά την αποχώρηση του Τσιμερικα δέχθηκε να αναλάβει την συνέχιση και ολοκλήρωση του συνδυασμού " ΏΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" την στιγμή που κανένας άλλος δεν αναλάμβανε κάτι τέτοιο, διότι ήδη αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν αποχωρήσει από την συνδυασμό, απογοητευμένοι απο την στάση του Τσιμερικα. Και όμως ο Τερζης δέχθηκε να αναλάβει αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον συνδυασμό και έντιμα και υπερήφανα εξήγησε γιατί δεν κατάφερε να συγκροτήσει συνδυασμό και με αξιοπρέπεια δήλωσε, ότι δεν θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές. Η προσπάθεια του είναι για έπαινο και όχι για λάσπη. Θα έπρεπε να κατηγορηθεί ο Τερζης, αν συμπεριφεροτανε, όπως άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι και ξεπουλουσε τα πάντα για μια θεσούλα. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι και προσεκτικοί και να μην δημιουργούμε με τόση μεγάλη ευκολία διάφορα σενάρια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά αναφέρεις φίλε μου με ονοματεπώνυμο. Ο Τερζής δεν ξεπούλησε τα πάντα για μια θέση . Χρησιμοποιώ την έκφραση σου: "ξεπούλησε τα πάντα" για τρεις θέσεις. ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΕ ΑΥΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

      Διαγραφή
  2. Κοινή κάθοδο Βασιλάκη δεν υπάρχει όταν πας στη Βαρβάρα γιατί δεν μπορείς να κάνεις συνδυασμό. Κοινή κάθοδο αν κατεβαίνατε και οι δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξασφαλισες αγορι μου εσυ την παραμονη στα Σερρας ; αυτο μετραει. Και ποτε δε λες τιποτα γι αυτο ενω εισαι λαλιστατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. " Ιακχε "όταν λες ότι ο Τερζης " ξεπούλησε τα πάντα" μπορείς αυτό να το εξηγήσεις; Νομίζω πρέπει να γίνεις συγκεκριμένος και τεκμηριωμένος για να γίνεις πιστευτος. Έτσι δεν είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αληθεύει ότι ο Τερζής τηλεφωνούσε σε υποψήφιους του και τους έλεγε να μην ενταχθούν στον συνδυασμό της Μητλιαγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιακχε ηρέμησε. Σιγά - σιγά θα μας πεις, ότι για την σημερινή κατάντια του Δήμου Σερρων φταιει ο Τερζης. Ότι δηλαδή για την σαχλή και απρακτη δημοτική αρχή με τον πολιτικό κλόουν Δήμαρχο και την ανύπαρκτη, ανήμπορη και μηδενική αντιπολίτευση φταίει ο Τερζης; Τουλάχιστον ο Τερζης έστω έκανε βελούδινη αντιπολίτευση. Οι υπόλοιποι (πλην Παπαφωτίου) τι κάνανε; Άλλοι στηριζανε τον ανίκανο Χρυσάφη, άλλοι τρέχανε από πίσω του και άλλοι ήταν απλώς θεατές. Ιακχε θυμάσαι ποτέ στα χρονικά του Δήμου Σερρών τέτοιο χαλι και τέτοια κατάντια; Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Δυστυχώς σε αυτήν τη δημαρχιακή θητεία η ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ συναντήθηκε με την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί ανώνυμοι/επώνυμοι διαχειριστές και σχολιαστές,
    σας ευχαριστώ για άλλη μια φόρα για τη δημόσια ευκαιρία που μου δίνετε.
    Είστε «ευεργέτες».
    Μίση αλήθεια ένα ολόκληρο ψέμα.
    ΑΠΟΣΠΑΣΗ τη φετινή χρονιά, για ένα σχολικό έτος, έτσι και αλλιώς θα έπαιρνα, κατεξαίρεση και κατάπροτεραιότητα, με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου.
    Πήρα απόσπαση, κατόπιν αιτήσεώς μου, στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, για τον ίδιο ένα χρόνο, αυτόν που έτσι και αλλιώς είχα εξασφαλισμένη παραμονή.
    Και τώρα η άλλη όψη του νομίσματος!!!
    Εάν ήθελα, με «αγορασμένες» ταυτότητες και «μεταδημοτεύσεις» στα τοπικά διαμερίσματα (χωριά), θα συμπληρώνονταν ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων για να συμμετάσχουμε στις προσεχείς εκλογές.
    Εάν ήθελα, θα «έβαζα» τους άλλους να αγωνιστούν, για να «βγω» εκ του ασφαλούς ως επικεφαλής, μαζί με ορισμένους ακόμα που θα έτρεχαν για το «σταυρό» τους.
    Εάν ήθελα, θα κέρδιζα χαλαρά και άκοπα 5 χρόνια παραμονής, μιας και πενταετής είναι η επόμενη θητεία.
    Εάν ήθελα, θα το «έπαιζα» πέντε χρόνια επικεφαλής παράταξης.
    Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!!
    Είχα την ευκαιρία πολλές φορές να επιλέξω τον εύκολο ή τουλάχιστον πιο εύκολο δρόμο. Στις εκλογές του 2019.., κατά τη διάρκεια της τετραετίας..., πριν τον κ. Τσιμερίκα.., με την αποχώρηση του κ. Τσιμερίκα.., «κατεβάζοντας συνδυασμό» ή συμμετέχοντας στις εκλογές με σταυρό…
    Εκείνοι που με ξέρουν στηρίζουν και γνωρίζουν,
    αξιολογούν τη Δημόσια στάση και βίο μου,
    για όλα τα άλλα, «τρεις μέρες είναι η Πασχαλιά, ο χρόνος φανερώνει τα πάντα...
    Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
    Πάντα επώνυμα και με τιμή,
    Βασίλης Τερζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες Βασίλη.
      Ένα όμως δεν λες καλά.
      Ότι δύο Νεοδημοκρατες επικεφαλής μιας παράταξης με τον ίδιο σχεδόν τρόπο, μετά από επανειλημμένες συναντήσεις τους με τον Καραμανλή, δηλωμένοι Καραμανλικοί και οι δύο, σε μικρό χρονικό διάστημα γίνονται λαγοί.
      Ο βαρβάτος στρατιωτικός τον οποίο ανασύρθηκε από τα αζητητα και από την ντουλάπα με τους σκελετούς, και αφού πούλησε "εγώ είμαι στρατιωτικός και τα λέω και τα κάνω Τσεκουράτα", με μαϊμουντζιλίκια παρατάει όπλα και μπλαλάσκες στο πεδίο της μάχης, προφασιζόμενος ότι ανοησία του κατέβει,
      Και ο Βασίλης, όποιος δήλωνε ότι θα πάει μέχρι τέλους, ποιο τέλος δεν μας είπε, το δικό του ή της παράταξης της οποίας από ένα σημείο και μετά έβαζε τρικλοποδιές, που έλεγε .....τι ελεγε.....
      Ο Κώστας με κάλεσε για πρωινό ή Ο Κώστας έτσι ή ο Κώστας αλλιώς.
      Τελικά ο Κώστας αλλιώς, μάλλον τους μάλωσε και τους δύο μην τυχόν ο ευνοούμενος του και η παρέα της προκλητικής διαχείρισης του Δήμου χάσουν το ρεγάλο τους .
      Είναι υποχρέωση των Σερραίων να καταδικάσουν και να τερματίσουν την αλαζονική συμπεριφορά του Κώστα και των παρατρεχαμενων του που λυμαίνονται τον Δήμο και θέλουν να συνεχίσουν το πάρτι της ανικανότητας που έστησαν

      Διαγραφή
  8. Αυτος για να μην κατεβει εχει σιγουρεψει οτι δεν θα φυγει εκει οπου επρεπε να παει με τη δουλεια του, εκτος Σερρων ΕΡΤΩΤΑΣΘΕ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΙΕ ΤΕΡΖΗ σε ποιο μερος της Ελλαδας ειστε τοποθετημενος σαν δημοσιος υπαλληλος ; Απο πότε εχετε να πατε εκει ; Πώς θα ειστε μονιμα στις Σερρες απο δω και περα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Τερζης ηταν η πεμπτη φαλαγγα. "Σε συνεχεια" των θεσεων και παρεμβασεων του κου Τσιμερικα υπονομευε τη προσπαθεια συγκροτησης συνδυασμου. Αφου πετυχε να εκνευρισει τον Τσιμερικα και να τσ παρατησει βραβευθηκε αυτος και η γυναθκα του με σποσπαση στο ΔΙΠΑΕ απο τον Καραμανλη που δινει κωλο για Χρυσαφη. Κε Τερζη μια ζωη παρτακιας. Αξιος ο μισθος τιυ ρολου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσοι δεν εχουν Χρυσαφη και Καραμαλη πηγαινουν στο Καστελοριζο και στη Συμη. Πως κοιμασαι το βραδι, παμπονηρε Τερζη ? Και με τον Αγγελιδη άλλα, τοτε που δεν εφευγεενω ατο ζητουσε αυτος που σε ειχε βαλει, τα ξεχασες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κούφόγουρνο κουφονίκο εσύ που γράφεις τα σχόλια ούτε μια τρίχα από τον Τερζή είσαι κομπλεξικέ γυρολόγε παπατζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κουφοτόλης - Κουφόγρουνο, το μεγαλύτερο πολιτικό λαμόγιο.
    Αυτός έφαγε τον Τσιμερίκα, και τώρα τον Τερζή.
    Ξεφτίλας ως τον πάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ !!!! Γιατί τους είχες ποτέ δεμένους; Λες και μπορούσες να τους κατευθύνεις φουκαρατζίκο.Βασιλάκη σε άδειασαν και αυτοί που νομιζες ότι είναι δικοί σου. Αποκάλυψαν την αλητεία σου ότι τους τηλεφώνησες και έδινες γραμμή να μην ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο της Μητλιαγκα. Τσουτσέκι του Χρυσαφη και του Καραμανλή είσαι τελικά. Φτου σου ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά έχει πρόβλημα αυτό το παιδί.Ας το προσέξουν οι κοντινοί του άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ