Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ

     ΑΗΘHΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ


DE FACTO ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΚΡΟΑΤΩΝ  ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ 

Σε δηλώσεις σχετικά με την προφυλάκιση των 67 Κροατών χούλιγκαν προέβη ο πρόεδρος της χώρας, Ζόραν Μιλάνοβιτς. Οπως τόνισε, σύμφωνα με το dnevnik.hr, η αστυνομία έχει το δικαίωμα να τους κρατήσει για πέντε ημέρες. 
Το διάστημα αυτό λήγει τώρα και αν κρατηθούν όλοι, 100 άτομα, ανεξάρτητα από το γιατί κατέβηκαν -πήγαν να πολεμήσουν και εγώ αυτό δεν μπορώ να το υποστηρίξω-, είναι μία περίεργη συμπεριφορά. Αλλά οι πολίτες έχουν τα δικαιώματά τους. 

Οι συνθήκες της δολοφονίας δεν έχουν διευκρινιστεί. Ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι το 2023! Παίξε αυτό το παιχνίδι στρατηγικής. Ad Elvenar 

Αν οι ελληνικές Αρχές μπορούσαν να κρατήσουν και τους 100 μέσω κάποιου είδους "τεχνητής κράτησης", αυτό θα εμπεριείχε στοιχεία εκδίκησης ή απόδοσης συλλογικής ευθύνης. 

Περιμένω ότι πολύ σύντομα, και αυτό σημαίνει μέσα στις πέντε ημέρες που ορίζει ο νόμος, θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι. Ακόμα και οι συνθήκες θανάτου αυτού του ανθρώπου (σ.σ. του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ) δεν είναι ξεκάθαρες, τόνισε ο Ζόραν Μιλάνοβιτς. 

 Ο Κροάτης πρόεδρος σχολίασε και την ανοιχτή επιστολή που έστειλαν στα ΜΜΕ οι γονείς των Κροατών, ζητώντας να αφεθούν ελεύθερα τα παιδιά τους. Όπως ανέφερε, έχει ενημερωθεί για την επιστολή, αλλά τόνισε πως δεν πρέπει να εμπλακούν οι γονείς. Οι συλληφθέντες, πρόσθεσε, είναι ενήλικες, δεν τους έστειλαν οι γονείς τους εκεί. Πήγαν μόνοι τους και κάποιοι θα λογοδοτήσουν γι' αυτό. Αλλά το να έχεις υπό κράτηση 100 άτομα.... 

 Τώρα οι περισσότεροι (σ.σ.: από τους οπαδούς) πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι. Αν τους κρατήσουν όλους, είναι de facto στρατιωτικός νόμος, δεν μπορείς να τους κρατήσεις όλους, σημείωσε.

1 σχόλιο:

  1. . . . ΜΗΠΩΣ επειδη οι πολιτικάντηδες ανακυκλώνονται , Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ???? ή ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ???????
    https://youtu.be/u_xfjCex_iM
    https://youtu.be/XKaoJGeOSW4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ