Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

ΤΟΠΙΚΟ ΣΕΡΡΩΝ : ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ

      ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ Η ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ

    ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΖΕΙΤΕ κ. ΡΙΖΟ ; ΣΤΗΝ ΚΑΠΕΡΝΑΟΥΜ ;


Και μόνο απο την διατύπωση το δεύτερο θέμα πρέπει να αποσυρθεί διότι δεν είναι σαφές,  είναι μια ασυναρτησία. Δεν συνάδει με τον τύπο και την ουσία που πρέπει να έχουν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης μιας συνεδρίασης συλλογικού οργάνου

Τι σχέση έχουν η οδος Θεσσαλονίκης με την οδό Διονυσίου Σολωμού , το Δημαρχείο με την οδό Ερμού και τσόντα η οδος Καραμανλή με την οδό Τσαλοπουλου;

Πως συνδέονται μεταξύ τους ώστε να ενταχθούν σε μια κανονιστική πράξη ;

Ποιος είναι ο εισηγητής του θέματος ; 

Να δοθεί η εισήγηση στην δημοσιότητα να καταλάβουμε τι εννοείτε κ. Ρίζο και που αποσκοπείτε ... χαράμι πήγαν τα μεταπτυχιακά 


 Υ.Γ. Το Τοπικό Συμβούλιο Σερρών εχει στις τάξεις του πληθώρα εξ αυτών που στην πιάτσα τους εντάσσουν στην κατηγορία των υποψηφίων - ακρίδων



11 σχόλια:

  1. Οι άνθρωποι αυτοί της δημοτικής αρχής με πρώτο τον διαπλεκόμενο Δήμαρχο Χρυσάφη είναι επικίνδυνοι. Δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο στον Δήμο Σερρών. Ο Χρυσάφης υποταγμενος στα συμφέροντα δύο καταστηματαρχών θα καταστρέψει και τον πεζοδρομο της Μεραρχίας. Η μόνη ελπίδα για να σωθεί ο Δήμος είναι οι Σερραίοι δημότες στις δημοτικές εκλογές με τη ψήφο τους να στείλουν στο σπίτι του τον ανίκανο αυτόν θεατρίνο και υποτελή Δήμαρχο. Η ευθύνη των δημοτών είναι τεράστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλαχιστον βρε Χρυσα αλλαξε λιγο το υφος και τη διαταξη. Φιλολογος δεν εισαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσιαπος θα το πάρει πάνω του το θέμα... Το έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο φιλόλογος σε λίγο θα περάσει από το Ταμειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Φιλόλογος, συμβασιούχους " δημοσιογράφος" του Δήμου Σερρών, υπάλληλος του Χρυσάφη και παράλληλα συμμετέχων στην συντακτική ομάδα του γραφείου τύπου (Serresbomb) του Χρυσάφη, τώρα έχει πολύ δουλειά, διότι κρατάει και τον καθρέφτη στον οποίο καθρεφτίζειται ο εργοδότης του, για να βγαίνει " όμορφος" στην συνέντευξη που μονον "αλήθειες" μπορούν να ειπωθούν πρόσωπο με πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σχολιαστής " 21 Αυγούστου 2023 στις 11:39 μ.μ." μας δίνει την εντύπωση, ότι αν γίνει ένας σεισμός θα τον αποδώσει στην Χρύσα. Τελικά η Χρύσα έχει γίνει εφιάλτης για τον Χρυσάφη και τους ανθρώπους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι βρε Χρυσα, παρεξηγησες. Απλως φαινεσαι. Πολυ.

      Διαγραφή
  7. Το " Serresbomb" σε χθεσινό του σχόλιο, αναφερόμενο στην Παπαφωτίου Αριάδνη και στην προβλεπόμενη μη κάθοδο της, ως υποψήφια Δήμαρχος Σερρών, εμφανίσθηκε πολύ συμπονετικο μαζί της και παράλληλα με πατερναλιστικο ύφος. Ποιο, το serresbomb η γραφείο τύπου του Χρυσάφη, όπως το χαρακτήρισε πολύ σωστά ο Γιάννης Δήμου, το οποίο κάθε φορά που η Παπαφωτίου ασκούσε κριτική στον Χρυσάφη και στην δημοτική αρχή της κάνανε επίθεση σαν τα λυσσασμενα σκυλιά για να την κατασπαραξουν και ας ήξεραν ότι η Παπαφωτίου τις περισσότερες φορές είχε δίκαιο. Και όλα αυτά για να υποστηρίξουν έναν Δήμαρχο που δεν αξίζει και έχει φέρει την ηθική παρακμή στο Δήμο Σερρών, πέρα από την πλήρη απραξία του. Κυρίες και κύριοι του Serresbomb φτάνει τόση υποκρισία. Η υποκρισία φέρνει αηδία και εμετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ωραίο είναι πως όλοι γνωρίζουν ποιοι σχολιάζουν στο ,serresbomb και αυτοί το κρατούν και μυστικό.Τοση ντροπή ρε ντεμεκ δημοσιογράφοι πως την αντέχετε;;;Με πόσα σας εξαγοράσε ο Χρυσαφης;;;;Πως κυκλοφορείτε σ αυτή την πόλη;;;Λίγοι τελικά από τον χώρο της δημοσιογραφίας έχουν κακαλα.Το κακο που κάνετε σ' αυτήν την πόλη δεν σας νοιάζει;;Ελάτε να σας κεράσουμε και μεις καμία μπριζόλα λυγουρια γιατί αυτή είναι η αξία σας και να γράφετε επιτέλους την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι "σχολιάζουν" τελικά;
      Λέμε και ξαναλέμε, πως το serresBomb δεν δημοσιεύει σχόλια.
      Θα γίνεις σαφέστερος;

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ