Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

ΘΠΥΡΟΘ, ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ : ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ

  ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ  ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ... ΑΛΛΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥ

6 σχόλια:

  1. Βάλε στο μενού των τυποποιημένων εκφράσεών σου και τις "αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ", "ταγοί", ..., ώστε να μήν ξεχωρίζουμε αν γράφεις εσύ, ή ο ασβός από το serresBomb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν ήδη να κατατίθενται ψηφοδέλτια στο Πρωτοδικείο και ο Δήμαρχος της διαπλοκής Χρυσάφης προσπαθεί να καταστρέψει τον πεζόδρομο της Μεραρχίας, μετατρέποντας τον σε καφετεριοδρομο, για να εξυπηρέτηση τα συμφέροντα δύο καταστηματαρχών του πεζοδρόμου της Μεραρχίας, ενώ παράλληλα αδιαφορεί και για το γεγονός ότι θα καταστρέψει και τα εμπορικά καταστήματα της Μεραρχίας. Οι δημότες πρέπει με την ψήφο τους να απαλλαξουν το Δήμο από αυτή την επικίνδυνη και επιζημια δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως είδατε τον ψευτοθοδωρο του Χρυσάφη; Τον ψάχνω. Πειτε που μπορώ να τον δω; Θέλω να απολαύσω παπατζηλικη. Θέλω πολύ παπατζηλικη, δεν χορταίνω να ακούω το παπατζηλικη του ψευτοθοδωρου του Χρυσαφη. Πες τα ψευτοθοδωρε, παπατζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Παπαφωτίου και Κύριε Τερζή.
    Πρέπει να είστε υπερήφανοι, διότι τιμήσατε με μαχητικοτητα τον θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης που σας ανέθεσε ο σερραϊκό λαός και δεν περιμένατε σαν ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΑ έξω από κρεοπωλείο να σας πετάξουν ένα κόκκαλο για να το γλυψετε. Υπαρχουν μάλιστα κα κάτι γηραλεα ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΑ που με ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ αρπάζουν τα κόκαλα για να τα λείψουν. Δεν έχει καμία σημασία που δεν μπορέσατε να συγκροτησετε συνδυασμό και να συμμετέχετε στις εκλογές ως υποψήφιοι δήμαρχοι. Δώσατε έναν αγώνα με εντιμότητα και αξιοπρέπεια και έχετε το κεφάλι ψηλά. Αυτό έχει αξία και σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε " 25 Αυγούστου 2023 στις 7:03 π.μ." ξέχασες να πεις, ότι εκτός από το γηραλέο χασαποσκυλο με τις κωλοτουμπες, υπάρχει και ένα ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΟ ανυπόμονο και λιγουρικο με κοφτερά δόντια που άνοιξε την πόρτα του κρεοπωλείου εν ώρα λειτουργίας και θρονιαστικε ευτυχισμένο δίπλα στα κόκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πεινασμένο σκυλί
    Ποίημα του Χριστιανόπουλου
    Από τη συλλογή Νεκρή πιάτσα.
    … για μελετηρους….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ