Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

ΕΝΑΝ ''ΜΠΕΟ'' ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

7 σχόλια:

  1. Ιακχε περιμένω την ανάρτηση ακαματη ολκής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε καταλαβα. Ποια ανάρτηση και για ποιο θέμα περιμένεις;

      Διαγραφή
  2. Δήμαρχοι Βόλου,Τρικάλων,Πάτρας άλλαξαν άρδην τις πόλεις τους.Τα κοινά τους σημεία,η αγάπη για την πόλη και όχι για την καρέκλα με οποιοδήποτε τίμημα,η ανιδιοτελής προσφορά,το όραμα και φυσικά συνεργάτες που δεν κυνηγούν το συμπλήρωμα της σύνταξης.Φαντάσου να είχαν μαζί τους και τον υπουργό έργων.Η σύγκριση δυστυχώς αποκαρδιωτική...Η ευθύνη στους πολίτες.Πιο πάτο δεν έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δήμαρχοι Βόλου, Τρικάλων και Πάτρας είχαν και έχουν αγάπη για την πόλη τους,όραμα και ανιδιοτέλεια. Αυτό που δεν είχαν ήταν ο υπουργός έργων, που αν τον είχαν τότε θα μεγαλουργούσαν ακόμη πιο πολύ. Δεν περιβάλλονται από συμβούλους που θελουν συμπλήρωμα της σύνταξης τους,όντας αμόρφωτοι .Εναπόκειται στους Σερραιους πολίτες να εκλέξουν κατι διαφορετικό, μόνο κερδισμενοι θα βγούμε. Εκτος και αν μας αρέσει η τελευταία θέση παντού και ελπιζουμε σε μια θεση κοβιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ιακχε κάνεις το κορόιδο και μας λες ποιον ακαματη;
    Το σχόλιο που έστειλα για σένα τον ακαματη που μισείς όποιον προκόβει και ότι δεν έχεις πει γλυκιά κουβέντα για κανέναν Δήμαρχο.
    Το έπνιξες το σχόλιο παλιό Κουφάλα γιατί λέει αλήθειες.
    Ανέβασέ ρε κωλομαγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ αν ήταν στον Βόλο ο βλάκας πιτσιρικάς που γέμισε την πόλη με την υπογραφή του (ΝΤΡΙΠ) υπήρχε περίπτωση να συνέχιζε το έργο του σκαρφαλώνοντας σε όλες τις οικοδομές. Αλλά εγώ θα το προκαλούσα να γράψει στο αστυνομικό μέγαρο να δούμε η αστυνομία θα ενεργοποιηθεί ή θα συνεχίσει να πετάει χαρταετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ