Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ...

       ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΓΑΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ... Η ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΑΣΤΕΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

 Θα κάνετε τον κόπο να μας εξηγήσετε μας σε τι αποσκοπούσε αυτή η ανούσια παραίτηση , που προέκυψε απο το πουθενά ; 

Η ΒARBARA , ακόμη δεν κατάφερε να τολμήσει τον απογαλακτισμό της από τον συνδυασμό των "υποχείριων" του τραγικού  Φωτιάδη , μέσα από τον οποίο παριστάνει την υποψήφια Δήμαρχο αλλά για λόγους "δεοντολογίας" (... έτσι το λένε τώρα ;) αλλα παραιτήθηκε από την Οικονομική Επιτροπή από την οποία παρεπιπτώντος έλαμψε για της απουσίας της από το 2019 μέχρι σήμερα.

Στην παραίτηση την ΒΑRBARA υποχρεώθηκε να ακολουθήσει και ο φουκαράς ο  Σάκης ο Γάτσιος, που είχε αναλάβει τα καθήκοντα του πριν δέκα ημέρες ως εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης μετα την αντικατάσταση λόγω ανεξαρτητοποίησης του συγχωριανού του Μπουρβάνη και την προσχώρησή του στην Συμμαχία Σερραίων.

Το μόνο που πέτυχαν απολύτως ήταν προκαλέσουν  και πάλι μια κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλιου για την αντικατάστασή τους και να "χαρίσουν" μια εξτρα αποζημίωση τους Δημοτικούς Συμβούλους για μια ανούσια τυπική συνεδρίαση.

Για το ποιόν του περιεχομένου της ανακοίνωσης των παραιτήσεων θα επανέλθουμε διότι υποτιμούν την νοημοσύνη των Σερραίων, προφανώς θεωρείτε Ότι απευθύνεστε σε ιθαγενείς ...


Υ.Γ.  Θα ήταν δεοντολογικό εκ μέρους σας, να εκδώσετε ενα νεο  Δελτιο Τυπου με τα πεπραγμένα σας αναλυτικά σε ποσες αποφύσεις ψηφήσατε θετικά και σε πόσες αρνητικά επί συγκεκριμένα θεμάτων που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ... για να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος , όπως ελεγε και η θεία μου η Ελπινίκη.


3 σχόλια:

  1. Αφηστε την την κοπέλα ησυχη και μην την δουλευετε.
    Κορη Δημαρχου ειναι, παραξενο ειναι να την φουσκωσαν τα μυαλα και να θελει κι αυτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν έκανε αυτή την δήλωση αυτόματα δείχνει ή ανεπάρκεια ή έλλειψη του τι συνέβαινε στον Δήμο ή σκόπιμη και καθοδηγούμενη συμμετοχή στις αποφάσεις του Χρυσάφη.
    Αρα μη ικανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα συμφέροντα του Χρυσάφη και της παρέας του ψήφιζες Βαρβάρα,
    και τις κολεγιές του Φωτιάδη με τον Χρυσάφη ψήφιζες Βαρβάρα, και την έμμισθη θέση του Χρυσανθίδη ψήφιζες Βαρβάρα.
    Ολα τα άλλα θα τα δούμε και θα τα αναλύσουμε στην συνέχεια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ