Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ; (video)

ΑΠΩΝ Ο ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ LED !!!

 

Στην 28η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 02.08.2023 για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Οικονομικής Επιτροπής α' εξάμηνου 2023, μετά την προσχηματική και βελούδινη τοποθέτηση του Βαστίλη Τερζή για το σκάνδαλο των LED τον λογο πήρε η Χρυσάνθη Παλάζη που εθεσε τον Αντιδήμαρχο Εργων Γιώργο Νυχτοπατη ενώπιον των ευθυνών του για την αναιτιολόγητη απουσία του από την αποφράδα για τους Σερραίους Δημότες της Οικονομικης Επιτροπής, τον οποίο προκάλεσε να τοποθετηθεί αλλα αυτός  έκανε τον Κινέζο και δεν τόλμησε να απατήσει επί προσωπικού, όπως και το Προεδρείο (Κατηρτζογλου , Μυσιρλης, Χρυσάφης)που λοιδορούσαν την ομιλήτρια και την διέκοπταν συνεχώς.

 Όμως Γιωργάκη οφείλεις μια απάντηση άσχετα εάν λόγω απειρίας η Παλάζη δεν σας εχει υποχρεώσει μεχρι σήμερα να δώσετε τις απαντήσεις όπως έχετε ρητή υποχρέωση. 

Εχω προκαλέσει από αυτό το βήμα ,(μιας και ο Μυσιρλής ο ξερόλας Προεδρος της Οικονομικής Επιτροπής δεν έμαθε απο μικρούς αριθμητική και χρήζει βοηθείας) , τον συνταξιούχο καθηγητή μαθηματικών Ηλία Γκότση και επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης, όπως και τον οικονομολόγο και επιχειρηματία εργολάβο Κώστα Αβδέλλα που διετέλεσε επι μακροί και ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου μας (όχι εργολαβικά , μην παει ο νους σας στο πονηρό), να εξηγήσουν στον Σερραίο Δημότη τους όρους της Σύμβαση Ηλεκτροφωτισμού με Λαμπτήρες LED αφού εξετάσουν τα οικονομικά μεγέθη να αποφανθούν επισήμως ποιο θα είναι το όφελος του Δήμου από την πολυδιαφημισμένη εξοικονόμηση της ενέργειας μέσα στην 12ετία. Αμφότεροι σιωπούν ευλαβικά μεχρι σήμερα.

o iakxos : ΚΩΣΤΑ ΑΒΔΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΗΛΙΑ;:   ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 12ΕΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ LED ;;;;;   ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ ΣΤΗΝ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ...



Τυχαίο δεν το νομίζω .... 

 Λοιπόν κ, Αντιδήμαρχε, ο κλήρος έπεσε σε εσένα, μπορείς να βοηθήσεις τους συνάδελφους σου και την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ και τα μελη της Οικονομικης Επιτροπής που ενέκριναν την Σύμβαση ελαφρά τη καρδία ;



16 σχόλια:

  1. O Νυκτοπατης σας γράφει στα @@ του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιασαν τον μάγκα τον πολλά βαρυ, ένα @ρχιδι που πατάω δικό του είναι;

      Διαγραφή
  2. Εδώ δεν απάντησε στον Χρυσανθίδη ο οποίος υπηρεσιακά τον ρώτησε γιατί δεν έχει κάνει ακόμη τα έργα στον Ελαιώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να απαντήσει ο παρδαλάς.
    Έχει γίνει ρόμπα.
    Έσκιζε τα ρούχα του και αυτός και ο Πατέρας του για την υποψηφιότητα Γκότση.
    Αμάσητη την κατάπιαν οι γιαλαντζί μάγκες.
    4 χρόνια αντιδήμαρχος, στον μισθό ο Γιωργάκης, τι δουλειά θα έκανε;
    Τώρα ας κάνει την πάπια και ας μας πει μαζί με τον "βαδίζω και παραμιλώ" Χαλκιοπουλοτα κατορθώματα τους
    Τίποτα....
    Γιωργάκη ο Ηλίας σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηρεμα , κακα τα ψέματα αλλα τα λεφτά του τα δουλεύει ο Γιωργάκης καθημερνά, τώρα εάν δεν επαρκεί το έργο του , είναι μια άλλη συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ενοχλείτε τον Νυχτοπατη, διότι έχει δουλειά τώρα. Διορθώνει σε ένα πεζοδρόμιο ένα πλακιδιο, ο αντιδήμαρχος της "πλάκας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντί να μιλάτε για τον Νυχτοπερπατώ ασχοληθείτε με τη νεράιδα Παλάζη που της λύθηκαν τα μάγια. Θα μας τρελάνει η μαντάμ, από το όνειρο ζω μη με ξυπνάτε στα λερωμένα κι άπλυτα, ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δήμαρχος των λουλουδιών και των πανηγυριων Χρυσάφης, δίνει πάλι λεφτά στα τοπικά ΜΜΕ για να ενημερώσει δήθεν τους πολιτες για δράσεις του Δήμου.
    ΕΡΩΤΗΣΗ 1 : Πόσα χρήματα έχει δώσει στην δημαρχιακή του θητεία ο Χρυσάφης στα τοπικά ΜΜΕ για διάφορους σκοπούς; Σε αυτήν την ερώτηση έπρεπε να είχε ήδη έτοιμη την απάντηση η κοιμωμενη αντιπολίτευση, για να καταλάβουν οι Σερραίοι πολίτες, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των τοπικών ΜΜΕ διακειται φιλικά προς τον Χρυσάφη.
    ΕΡΩΤΗΣΗ 2 : Ο Χρυσάφης διόρισε στην ΔΕΥΑΣ με μηνιαίο μισθό ως εκπρόσωπο τύπου της ΔΕΥΑΣ, δημοσιογράφο που λέει ειδήσεις σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα τον Καπετάνιο Γιώργο. Ο δημοσιογράφος αυτός που έχει εργοδότη τον Δήμαρχο Χρυσάφη μπορεί να ασκήσει αντικειμενική κριτική στον εργοδότη του; Σε αυτήν την ερώτηση την πιο πειστική απάντηση μπορεί να δώσει ο ψευτοθοδωρος του Χρυσάφη, Μισυρλής.
    Αφήστε την αντιπολίτευση. Από αυτήν δεν περιμένουμε απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα. Αυτή κάνει πως κοιμάται. Το κακό είναι, ότι μας ενοχλεί με το ροχαλισμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ εύστοχα τα ερωτήματα σου και είναι καιρός πλέον να ανοίξει ένας Δημόσιος διάλογος από τους Δημότες με την Δημοτική Αρχή και την Αντιπολίτευση για να γίνεται έλεγχος της ασυδοσίας τους.
      Για τα ζητήματα αυτά λύνονται όπως εχω γράψει προ μηνών μόνο με Διαχειριστικό Έλεγχο στις Υπηρεσίες και τα όργανα του Δήμου, στην χαβούζα της ΚΕΔΗΣ , τον ΟΠΑΚΠΑ, την ΔΕΥΑΣ και στον Ανδρέου που κουμαντάρει το ΔΗΠΕΘΕ. 60.000 ευρώ πήρε πάλι έκτακτη επιχορήγηση από τον Δήμο. Βρήκε τα χωριατάκια και του δουλεύει κατάντησε το ΔΗΠΕΘΕ , ΟΑΕΔ των ανέργων ατάλαντων ηθοποιών της Αθήνας.

      Διαγραφή
    2. Οχι μονο των ανεργων Αθηναιων ηθοποιων αλλα και της συζυγου του ενστολου μελους του τοπικου Σερρων ονοματι Τσιαπου ενος ανιδιοτελους που επεστρεψε στα Σερρας για να προσφερει στον τοπο του. Ολα στο δημοσιο καλο. Τυχαια η αποσπαση λογω εκλογης και η πολλαπλες συμβασεις με το ΔΗΠΕΘΕ. ΧΑ ΧΑ.

      Διαγραφή
    3. Καιρος όμως να ερωτηθεί και η υποψηφια Δημαρχος ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ με το υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού 😜 προεκλογικά μονιμη θαμώνας και χορευταρού στα πανηγυρι;α των χωριαταραίων. Χωρίς την ανοχή της παράταξης Φωτιάδη αλλα και της ιδίας ο Χρυσάφης δεν θα αλώνιζε ανενόχλητος στον Δήμο.

      Διαγραφή
    4. Προς τον 1:52 μμ ------- Αυτή είναι η κατηγορία των "ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ-ΑΚΡΙΔΩΝ" που εχω κανει ήδη σχετική ανάρτηση και θα αναδείξω το θέμα προσεχώς

      Διαγραφή
    5. Χρυσα (11.26) καλα τα λες, αλλα μηπως αργησες λιγο ; ειναι ξεκαθαρο οτι σε δυο πραγματα στοχευεις, μονο αυτα βλεπεις : πώς θα τιμωρησεις τον Χρυσαφη και πώς θα εκλεγεις. Χέστ¥κες για το δημο. Ποιον πας να κοροϊδεψεις ; ακομα κι οι χαζοι δεν πειθονται. Άι πιαστούς ικει μι του μουσικο, μπέλκιμ κι κανς καμια προυκουπη.

      Διαγραφή
    6. Ηδη διαφώνησα κάθετα με την τακτική της Χρυσάνθης Παλάζη για την αντιμετώπιση του ζητήματος της παράνομης είσπραξής επιδόματος θέσης ως Προέδρου της ΚΕΔΗΣ διότι από τον Οκτώβριο του 2022 ήδη έπρεπε να εχει αρχισει την καταβολή των αναβληθέντων ποσών. Το ότι κανει τώρα κανει σοβαρή κριτική για τα ατοπήματα και τις ανομίες του Χρυσάφη δεν τις απαλλάσσει και απο τις δικιές της ευθύνες διότι αν δεν κανω λάθος όταν η ΔΕΥΑΣ προσέλαβε τον Καπετανιο και τον Ντοντο κατ' εντολή Χρυσάφη πρέπει να ήταν και η ιδια μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ

      Διαγραφή
  8. Ιακχε περιμένεις απάντηση για τα led από τον Γκότση; Από αυτόν τον ξεφτίλα που ζήτησε γονατιστός συγνώμη από τον Χρυσαφη για την αντιπολίτευση που έκανε στον Χρυσάφη, προκειμένου να τον πάρει στον συνδυασμό του; Μην περιμένεις απάντηση από τον Γκότση και ούτε νοιάζεται και ούτε ντρέπεται που δεν απαντά. Όσο φοβάται ο βρεγμένος από την βροχή, άλλο τόσο φοβάται και ο Γκότσης από την ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οχι δεν περιμένω να απαντήσει , αν ήταν θα το ειχε κανει ηδη αλλωστε. Υπαρχει γραμμη να μην απαντανε στο Ιακχο διτι απλουστατα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ . Απλως τωρα τον αφήνω να εκτίθεται και θα μπει στο καδρο των επιορκων που βλαπτουν τα συμφεροντα του Δημου που θα αναλαβουν και την ευθυνη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ