Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

IΟΡΔΑΝΗ JORDAN ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ "ΑΝΟΙΞΕΣ" ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ...

                                 

ΙΟΡΔΑΝΗ,  ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ  ΤΑ "ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ";


 Διάβασα την ανάρτησή σου στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Facebook με τις παρακάτω σκέψεις σου αναφορικά με την ατυχή συνειδητή σου επιλογή να συμπορευτείς αυτοδιοικητικά με τον Στέφανο Φωτιάδη το 2019:- 

 «Από τα πρώτα βήματά μου στη Δημοσιογραφία, το ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν έντονο και συνεχές. Επειδή θεωρώ ότι η πόλη μας είναι το «μεγάλο σπίτι μας» κι επειδή η ανησυχία μου για τα «κακώς κείμενα» είναι διαρκής και έντονη, αποφάσισα να συμμετάσχω στην επικείμενη εκλογική διαδικασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». 

 Και επειδή αγνόησες την ανάρτησή μου με το εύλογο ρώτημα : 

o iakxos : ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ : TI ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΔΟΧ...:   IΟΡΔΑΝΗ,   ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ;;;;  Η ερώτηση είναι  λακωνική αλλα ουσιώδης "ΤΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ  ΣΤΟΝ ...



και επειδή και αυτή η υπόθεση με τα LED είναι απο "τα κακώς κείμενα" σου έστειλα μια υπενθύμιση στο mail σου για την επόμενη σας εκπομπή "ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ" με προσκεκλημένο τον Δήμαρχο μας μην γίνει και αυτή "Γιάννης κερνάει , Γιάννης πίνει ..."

8 σχόλια:

  1. Ιακχε είσαι με τα καλά σου; Τι απάντηση περιμένεις; Θα σου δώσει μια παπατζηλιδικη απάντηση ο Χρυσάφης και θα τελειώσει το θέμα. Το λάθος είναι που συμμετέχεις και εσύ, έστω και με αυτόν τον τρόπο, σε αυτήν τη συνέντευξη παρωδία, του εργοδότη με τον υπάλληλο του. Αν τον βαστάει τον Χρυσάφη, ας κάνει αυτήν την εκπομπή με την Ναβαλη και όχι με τον υπάλληλο του συμβασιούχο του Δήμου, λόγω covid. Είναι λάθος σου Ιακχε, που τους δίνεις αξία, με το να ασχολείσαι με την κακόγουστη θεατρική παράσταση " πρόσωπο με πρόσωπο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά αυτό το παιδί το συμπαθούσα αλλά με απογοήτευσε με όλα αυτά που κάνει.Κριμα.Για ψίχουλα που παίρνει από τον Χρυσάφη πρόδωσε το επάγγελμα του και την εκτίμηση που του είχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χρυσάφης αχρηστεύει πολλούς, αρκεί να σωθεί ο ίδιος. Δυστυχώς αυτοί που αχρηστευονται δεν το καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ερώτηση που θέτεις Ιακχε στον υπάλληλο του Χρυσάφη, δημοσιογράφο Ιορδάνη Ξανθοπουλο :" ΤΙ έκπτωση προσέφερε ο ανάδοχος στον διαγωνισμό για τα LED", στην ερώτηση αυτή πρέπει και ο ίδιος να δώσεις και την απάντηση, που ξέρεις πολύ καλά, ότι ο ανάδοχος για τα led έδωσε σχεδόν ΜΗΔΕΝ ΕΚΠΤΩΣΗ, διότι στον διαγωνισμό για τα LED υπήρχε μόνο μία προσφορά. Δηλαδή στην ουσία δεν ήταν διαγωνισμός, αλλά ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 9 εκ.ευρω. Σωστά το χαρακτήρισες πριν από λίγο καιρό, ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα χρονικά του Δήμου Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα λίγα ξέρεις αγαπητέ μου αναγνώστη ... και δεν φταις εσύ γιαυτό Κανείς Σερραίος δεν γνωρίζει το ΜΕΓΆΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, διότι ολοι κάνουν πλάτη στον Χρυσαφη, ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ, ΤΕΡΖΗΣ , ΑΒΔΕΛΑΣ , ΓΚΟΤΣΗΣ, ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ, ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ, ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

      Διαγραφή
    2. Με αρέσει που σε όλους αυτούς τους εκλεγμένους αυτοδιοικητικούς βάζεις και τον φραγκοφονιά Αβδελά που την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι τίποτα.
      Εκτός και εάν τον θεωρείς εξέχουσα μορφή και προσωπικότητα με γνώσεις και ειδικό βάρος γνώμης.
      Διότι εμένα για ντενεκες ξεγανωτος με φέρνει.

      Διαγραφή
  5. Δεν τον θεωρώ εξέχουσα μορφή αλλά επικίνδυνο γι'αυτό τον βάζω στο κάδρο.Επιχειρηματιας που δηλώνει και οικονομολόγος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ LED.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν εκλεγεί ο μυρωδιάς αβδελας φεύγω από την πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ