Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

o iakxos : ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!! Η ΠΑΛΑΖΗ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ... (video)


ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ.Ε. ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΣΙΩΠΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...


o iakxos : ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!! Η ΠΑΛΑΖΗ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤOΣ ... :  ΕΝΤΟΝΗ Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ



Μόλις δυο λεπτά χρόνο έδωσε το Προεδρείο  για τις ερωτήσεις που υπέβαλε η Χρυσάνθη Παλάζη η οποία έθεσε πέντε ερωτήματα τα οποία σε μια κανονική Δημοτική Αρχή και έναν κανονικό Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, θα έπρεπε να αποτελούν το καθένα ξεχωριστά θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. 

 1ο Θέμα η κανονιστική που ήρθε με την γνωστή "τακτική της διαδικασίας του κατεπείγοντος" χωρίς διαβούλευση των κοινωνικών φορέων για την αναγκαιότητα ανάπτυξης τραπεζοκαθισματων στην οδο Μεραρχίας και Τσαλοπουλου με αιχμές ότι για την δεύτερη τέθηκε θέμα ότι αφορά την για να εξυπηρέτηση ενός "κολλητού" των Συμμάχων όπως έντονα φημολογείται στην πιάτσα. 

 2ο Θέμα το ζήτημα της πληρωμής από τον Δήμο των δαπανών που αιτήθηκε να αναλάβει να πραγματοποιήσει η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΉΠΕΔΟ για εργασίες * (οι οποίες ήταν υποχρέωση του Δήμου) ώστε να λάβει αδειοδότηση να αγωνίζεται στα Σερρας και όχι σε γήπεδο γειτονικού νομού αφού οι ΣΎΜΜΑΧΟΙ και πάλι κατάφεραν να πατήσουν τα κορδόνια τους ενώ από τον Οκτώβριο του 2021 είχαν λάβει χρηματοδότηση 1.000.000 ευρώ για παρεμβάσεις στο εν λόγω Γήπεδο αλλά δεν τα κατάφεραν να την αξιοποιήσουν.

 3ο Θέμα Ποια είναι η τύχη του πορίσματος της Ε.Δ.Ε. για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο την μαύρη 5η Δεκεμβρίου του 2022 , η οπαία ολοκληρώθηκε και την 4η Απριλίου του 2023, παραδόθηκε στον Δήμαρχο , ο οποίος εντός τριών μηνών ήταν υποχρεωμένος να επιβάλλει πειθαρχικές ποινές στους επιβλέποντες το έργο υπάλληλους του Δήμου ή να θέσει την υπόθεση στο Αρχείο. Αισίως φθάσαμε στον 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ και ο Δήμαρχος σφυρίζει αδιάφορα ενώ στην πόλη άρχισε η μουρμούρα και τα δυσμενή σχόλια με πονηρές σκέψεις. 

 4ο Θέμα ερώτημα για την απραξία του ΔΣ του Αυτοκινητοδρομίου το οποίο δεν αναρτά πράξεις και αποφάσεις του στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ ως να υπολειτουργεί. 

 5ο Θέμα αφορά την "ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ" όπως πολύ ευστοχα την χαρακτήρισε ο Βασίλης Τερζής, που αφορά την πρόσληψη 98 ατόμων λόγω COVID19  χωρίς έστω ένα υποτυπωδώς κοινωνικό κριτήριο επιλογής , αλλα κατά την όρεξη του κάθε Συμμάχου, οι οπαίοι ακόμη εργάζονται υποτίθεται στον Δήμο ενώ η πανδημία τέλειωσε προ καιρού  αφού οι συβάσεις αυτιών των κυρίων ανανεωθήκαν και μεχρι σήμερα εμφανίζονται ως εργαζόμενοι, οπότε ερωτήθηκε ο Δήμαρχος απο ποια κοντύλια θα πληρωθούν αυτοί οι προνομιούχοι.

 Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο θέμα που δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις από τον Χρυσανθίδη σε δεύτερο χρόνο , στο πρώτο θέμα τον λόγο έλαβε ο γνωστός ΘΠΥΡΟΘ που κατέφυγε σε ειρωνείες κατά της Παλάζη , αλλα τελικά πέταξε την μπάλα στην κερκίδα. 

 Στα υπόλοιπα ερωτήματα ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ "ΕΝΟΧΗ" ΣΙΩΠΗ!!!! 

 ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ VIDEO EINAI H ΑΗΘΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΠΑΛΑΖΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΚΟΠΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΤΟΥ 1974 ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ!!

4 σχόλια:

  1. Εφόσον είναι αληθή αυτά που γράφετε, ότι έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο, με τις ερωτήσεις της Παλαζη και την απαξίωση της από τη δημοτική αρχη χωρίς να δίνει η δημοτική αρχή απαντήσεις στις ερωτήσεις της Παλαζη, τότε στο δημοτικό συμβούλιο Σερρών επικρατεί φασισμός. Και αν αυτά συνέβαιναν σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας και δεν αντιδρουσε δυναμικά όλη, σύσσωμη η αντιπολίτευση, τότε φέρει τεράστια ευθύνη όλη αντιπολίτευση που επέτρεπε την φασιστική λειτουργία της δημοτικής αρχής στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτή η λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου είναι πρωτοφανής στα χρονικά του Δήμου Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα πει "ΕΦΟΣΟΝ" δεν τα άκουσες στο video τα γαβγίσματα του Κατηρτζογλου;

      Διαγραφή
  2. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις αθλιότητες του Χρυσάφη.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0EhNsF5b1kMnd29KaGeBRYGc1oHHUqLudbCF7XrZjaVsRMdaUvvR1iCUt5HsiGNW6l&id=100000533288088

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου. Η παραγραφή είναι σίγουρα δεκαετής διότι εκτός των άλλων υπήρχε και δόλος κι ας σκούζει η Παλαζη περί του αντίθετου

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ