Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Αλέξανδρος Χρυσάφης: Πρόσωπο με Πρόσωπο με τους Δημότες (video)

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ

 
 
 
Μας  εξέπληξε ευχάριστα ο Δημαρχος στην προσπάθειά του να αποδομήσει το προεκλογικό σύνθημα της Βαρβάρας "ΝΕΑ ΑΡΧΗ με τον Δήμαρχο κοντά".
 
Αρκεί μόνο να είναι μια ειλικρινής κίνηση , ένα ανοικτό "debate με τους Δημότες" και όχι ένα προεκλογικό πυροτέχνημα προκείμενου να βάλουμε τα σκουπίδια (που είναι ουκ ολίγα στην τετραετία διακυβέρνησης των Συμμάχων) κάτω από το χαλί.

Φυσικά το αποτέλεσμα θα φανεί στο χειροκρότημα ...

Υ.Γ.  Αναμένουνε την ανακοίνωση των διαδικασιών συμμετοχής των Δημοτών στο εν λόγω εγχείρημα, τον τρόπο υποβολής των ερωτημάτων, τον καθορισμένο χρόνο για την διεκπεραίωση κάθε ερωτήματος, το δικαίωμα δευτερολογίας του ερωτόντος Δημότη και η δήλωση του εάν καλύφθηκε από την απάντηση του Δημάρχου
 
 

19 σχόλια:

  1. Ο θεατρίνος και showman Χρυσάφης συνεχίζει τα επικοινωνιακα του παιχνίδια, υποτιμώντας βάναυσα τη νοημοσύνη των Σερραίων πολιτών. Αν πράγματι ήθελε να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους πολίτες του Δήμου Σερρών θα πήγαινε κοντά τους σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας για να ακούσει τα προβλήματα τους, να συζητήσει μαζί τους και να υλοποιήσει τις προτάσεις τους. Θα πήγαινε στα χωριά, στις γειτονιές, στα καφενεία, στους χώρους δουλειάς, θα προκαλούσε λαϊκές συνελεύσεις κλπ. Αυτό θα ήταν το πραγματικό ενδιαφέρον ενός Δημάρχου για τους δημότες του. Αντιθέτως ο Χρυσάφης ήταν άφαντος και προπαντός στα χωριά, οι δε πρόεδροι των χωριών έπρεπε να κάνουν αίτηση για να τον δουν. Πόση υποκρισία κρύβει επιτέλους αυτός ο Δήμαρχος της λεζάντας; Ο Δήμαρχος που δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό του έργο στο τέλος της τετραετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά οι βολεμένοι πρόεδροι των χωριών, με την επωνυμία, πολιτικά λαμόγια του Χρυσάφη, είναι μαζί του
      Ποιος ξέρει τι τους έταξε.
      Πάντως σύμφωνα με αυτά που όλοι γνωρίζουμε, θα πάρουν μια μάντρα αρχι...ια.
      Ξεφτιλες σε όλα τους

      Διαγραφή
  2. Πόσο μπροστά στην επικοινωνιακή Μπαρουφα είναι ο Αλέκος;
    Από εξυπνάδες της πλάκας μέχρι το χάλι του Δήμου, μια τετραετία δρόμος.
    Από τα ψέματα την ανικανότητα την λεηλασία και την κουτοπονηρια, μέχρι το δούλεμα την ακατάσχετη υποσχεσεολογία και τον διορισμό των υποψηφίων μέχρι τις στημένες δήθεν επικοινωνιακές εξυπνάδες ένας Χρυσάφης δρόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χρυσάφης, ο Δήμαρχος του τίποτα, όπως τον αποκάλεσε ο Γκότσης πριν γίνει σύμμαχος, ας αφήσει κατά μέρος αυτά τα ΤΡΥΚ του δήθεν πρόσωπο με πρόσωπο και να μας πει γιατί δεν υλοποίησε καμία προεκλογική του υπόσχεση. Αυτό το " πρόσωπο με πρόσωπο" γιατί δεν το έκανε σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας και έρχεται να το κάνει τώρα ένα μήνα πριν τις εκλογές; Το κάνει τώρα για να αποπροσανατολισει τους δημότες. Θεωρεί ο άνθρωπος αυτός τους Σερραίους δημότες χωρίς νοημοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα πόσο πολιτικός καραγκιόζης και υποκριτής πρέπει να είναι ο Χρυσάφης για να θέλει να " δουλέψει" και να κοροϊδέψει τους Σερραίους δημότες και μάλιστα "πρόσωπο με πρόσωπο" ένα μήνα πριν τις εκλογές. Η απραξία του και η πολιτική του ανικανότητα δεν μπορεί να κρυφτουν με κανένα επικοινωνιακο τερτίπι. Αυτός πιστεύει, ότι οι Σερραίοι δημότες δεν διαθέτουν ούτε την ελάχιστη γνώση και κρίση. Τόσο πολύ τους υποτιμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χρυσαφης θα δώσει συνέντευξη στον υπάλληλο του και θα ειναι αντικειμενικες οι ερωτήσεις??? Να θυμίσω ότι ο Ξανθοπουλος είναι εκπρόσωπος τύπου Χρυσαφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γιορδάνης που συχνά πυκνά μας θυμίζει οτι είναι και φιλόλογος ανήκει και στην συντακτική ομάδα του serresbomb. Στεγάζεται στο σομον κτήριο της ΚΕΔΕ και τον πληγώνει ο μαλακας Σερραίικος Λαος.

      Διαγραφή
    2. Τον πληρώνει.
      Αυτός με την υποτέλεια και την κατάντια πληγώνει τους Σερραίους που τον πληρώνουν.
      Δεν ντρέπεσαι γέ Ιογδάνη, αντί πινακιου φακής;
      Το ση πείνα και το έπαιζες και αριστερός ξεφτιλισμένε

      Διαγραφή
  6. Σημερα μαζεμενα μας τα ειπες, Χρυσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατάλαβα καλά ρε παιδιά;
    Ο συμβασιούχος με covid δημοσιογράφος του Δήμου Σερρών Ξανθοπουλος Ιορδανης που έχει εργοδότη του τον Δήμαρχο Σερρών Χρυσάφη θα είναι αυτός που θα παίρνει συνέντευξη από τον εργοδότη του στην προεκλογική εκπομπή μαϊμού " πρόσωπο με πρόσωπο"; Είναι δυνατόν; Μα τόσο ξεδιαντροποι είναι; Σε αυτόν τον Δήμο τελικά τίποτε δεν άφησαν όρθιο από ηθικές αξίες και αρχές, από λίγο σεβασμό στη νοημοσύνη του πολίτη; Η ΑΗΔΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΊΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ. Είναι αλήθεια τελικά, ότι αυτός ο δημοσιογράφος επίσης είναι ένας από τους κουκουλοφόρους " δημοσιογράφους" του ανώνυμου site " serres bomb", που λειτουργεί όπως πολύ εύστοχα είπε ο Γιάννης Δήμου, ως γραφείο τύπου του Χρυσάφη; Ο Δήμος Σερρών με τον Χρυσάφη, εκτός από την ανυπαρξία έργων, παράλληλα βρίσκεται και σε ΗΘΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ! Μπράβο Σερραίοι, αν τους ψηφίσετε και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους φίλες και φίλοι πρέπει να βγάλετε από τα πρόσωπα και τις κουκούλες και των άλλων κουκουλοφορων του Serresbomb του γραφείου τύπου του Χρυσάφη, που κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά υπέρ του Χρυσάφη και ασκεί πολιτικό μπουλινγκ στους αντιπάλους του Χρυσάφη. Ξεσκεπαστε τους επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε " 17 Αυγούστου 2023 στις 3:40 μ.μ." καλά κάνεις και ενημερώνεις τους Σερραίους πολίτες σχετικά με τον Ιορδάνη Ξανθοπουλο που είναι υπάλληλος του Χρυσάφη και ανήκει και στη συντακτική ομάδα του Serresbomb. Υπάρχει ακόμη ένας δημοσιογράφος που δουλεύει στον Δήμο Σερρών, μέσω προγράμματος. Μήπως ξέρεις, αν και αυτός ο δημοσιογράφος ανήκει στην συντακτική ομάδα του Serresbomb, το οποίο Serresbomb λειτουργεί ως γραφείο τύπου του Χρυσάφη, όπως το χαρακτήρισε ο Γιάννης Δήμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αλλος δημοσιογράφος δεν έχει όνομα;
      Μόνο ο Ιορδάνης έχει;
      Ο Καπετάνιος τι είναι δηλαδή, δεν είναι υπάλληλος του Χρυσάφη;

      Διαγραφή
  11. . . . ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑ ΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ;;;;;;;;

    https://youtu.be/MHVxhukuYtE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Καπετάνιος Γιώργος διορίστηκε από τον Χρυσαφη εκπρόσωπος τύπου της ΔΕΥΑΣ με μηνιαίο μισθό. Αυτό έχει λεχθεί και είναι γνωστό. Υπάρχει όμως, εκτός από τον Ξανθοπουλο και τον Καπετάνιο και άλλος δημοσιογράφος που τον προσέλαβε ο Χρυσάφης, μέσω προγράμματος, δουλεύει στον Δήμο και είναι υπάλληλος του Χρυσάφη. . Το ερώτημα σε σχέση με αυτόν το δημοσιογράφο είναι το εξης: Ποιος είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου αυτού σε σχέση με την προβολή και επικοινωνιακή τακτική του Χρυσάφη και αν ο δημοσιογράφος αυτός ανήκει στην συντακτική ομάδα του Serresbomb. Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει και μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα, καλά θα κάνει να απαντήσει, γιατί οι Σερραίοι δημότες πρέπει να ενημερωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το serresbomb γιατί πολεμάει διαρκώς τον Γ Γάτσιο? Δεν έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά στην Δευας στο θέατρο και στον Οπαπκα ? Δεν τους μοίραζε 50 αρικα ?
    Γιατί δεν τα βροντάει ο Γατσιος από τον Χρυσάφη όπως ο Δεσποτιδής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες έναν από τους αποδέκτες των 50άρικων.
      Να ξέρουμε έστω και ένα όνομα.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ