Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

LED GATE : NEO XAΡΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΔΙΤ "ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ME LED"

  ΔΗΜΑΡΧΕ , ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ, ΓΚΟΤΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;


 
Από την παρ. 4 του άρθρου "7 : ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ" της Προκηρυξης του Διαγωνισμού ( σόρρυ της απευθείας ανάθεσης ) για τα LED προβλέπεται Ανεξάρτητος Σύμβουλος να επαληθεύει το ποσό της εξοικονόμησης ενέργειας που θα δηλώνει ο Ανάδοχος πριν εκδ΄΄ώσει το Τ.Π.Υ. στον Δημο για την κάθε τρίμηνο αμοιβή του, χωρίς όμως να ορίζεται ποιος εχει την υποχρέωση καταβολής της αμοιβής του Ανεξάρτητου Συμβούλου , ο Δήμος ή ο Ανάδοχος.



Η Μελέτη της Δ.Τ.Υ. του Δήμου ( η οποία στον υπολογισμό της ετήσιας εξοικονομησης ενέργειας του Δήμου έπεσε εξω περίπου 1.200.000 € χωρίς τον ΦΠΑ στην δωδεκαετία) προβλέπει αμοιβή του Ανεξάρτητου Συμβούλου , το ποσό των 297.600 € με τον ΦΠΑ ετησίως ήτοι εν συνόλω 3.571.200 € !!!! στην δωδεκαετία , καθοσον δεν γινεται μνεία στην διατύπωση του 1ου θεματος με σαφήνια το χρονικό διαστημα που αφορα το ποσό της αμοιβής.

Πρέπει οι σύμβουλοι μέλη της Οικονομικής Επιτροπής να σκεφτούν πολύ καλά τι θα ψηφίσουν όπως μια τροποποίηση ή πρόσθετη πράξη στην σύμβαση να αναλάβει ο Ανάδοχος την δαπάνη αυτή.

Συνεχίζεται ...


5 σχόλια:

  1. Λεηλασία του Δήμου και των δημοτών.
    Δεν έχει μείνει τίποτα.
    Οι απευθείας αναθέσεις και οι στημένοι διαγωνισμοί η ειδικότητα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεηλασία , όπως το λες αλλα εσείς οι Δημότες τι κάνετε , απλοί θεατές με το φραπογαλο στο χερι και τα λαμογια αλωνίζουν

      Διαγραφή
    2. Κάνεις λάθος.
      Και ενεργοί είμαστε και στους δημότες δείχνουμε την αθλιότητα και το θράσος του Αλέκου και της παρέας του.
      Γιατί για παρέα με άθλιους μακρυχερηδες πρόκειται.
      Για επαγγελματίες αντιδημάρχους και μισθωτούς .

      Διαγραφή
  2. Ιακχε περιμένεις από τον Γκότση να αντιδράσει για τα led; Ποιος αυτός ο κωλοτουμπας που ζήτησε γονατιστός συγνώμη από τον Χρυσαφη για να τον πάρει στον συνδυασμό του; Αυτός είναι μόνον για φωτογραφήσεις στο Facebook. Οι δημότες πρέπει να τον στείλουν στο σπίτι του. Στο κάτω κάτω 72 χρόνων άνθρωπος είναι. Φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπύρο φιλόσοφε
    Αυτό σαν αρπαχτή μοιάζει.
    πείσε μας ότι δεν είναι, αμόλα κανένα ρητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ