Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΠΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ .... Ο ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ "ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ"

ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΑΡΡΙΒΙΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ




 Με νέα επιστολή τους οι τρεις Σύμβουλοι του Τοπικού Συμβουλίου των Σερρών * (Ελισάβετ Μουρουζίδου, Γιώργος Στύλλας και Ανέστης Παπαδόπουλος ) δίνουν διευκρινήσεις για την θέση τους (στην πρώτη επιστολή) για τα τραπεζοκαθίσματα και ζητούν από τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη δημόσια απάντηση σε επτά ερωτήματα, αλλα του στέλνουν και ένα σαφές τελεσίγραφο για τις προθέσεις τους  στον επίλογο της επιστολής τους:

 Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν:  (Κλικ στον σύνδεσμο για τις όλες λεπτομέρειες ...)

ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ "ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ"







8 σχόλια:

  1. Ο Χρυσάφης είναι σίγουρο, ότι θα καταστρέψει τον πεζόδρομο της Μεραρχίας, διότι θα επιτρέψει την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, υποκύπτοντας στις ορέξεις δύο - τριών καταστηματαρχών της Μεραρχίας και θα μετατρέψει τον πεζόδρομο σε έναν απέραντο καφετεριοδρομο, αναγκάζοντας τα εμπορικά καταστήματα να αναζητήσουν στέγη σε άλλες οδούς. Δηλαδή θα καταστρέψει και τον πεζόδρομο και τα εμπορικά καταστήματα του πεζοδρόμου της Μεραρχίας και όλα αυτά γιατί δεν μπορεί να αντισταθεί στις πιέσεις δύο - τριών καταστηματαρχών. Ο άνθρωπος είναι πολιτικός του γλυκού νερού ή του γλυκού κουταλιού. Είναι επιζήμιος για τον Δήμο Σερρών. Αρκετή ζημιά έχει κάνει μέχρι τώρα. Πρέπει να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίακχε, αληθεύει ότι υπήρξε ουζοκατανυξη σε περιοχή των Ταξιαρχιών με συμμετέχοντες ετερόκλητα πρόσωπα εκ των παροικούντων την Ιερουσαλήμ και με δυο εκλεγμένους και εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους του Χρυσάφη Γ.Δ και Γ.Μ. Οι πληροφορίες λένε ότι ειπώθηκαν πολλά και διαπιστώθηκε η τραγική κατάσταση του Δήμου και στο τέλος ψάλλαν ολοι μαζί το ΥΠΕΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ ΝΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράψε για τον ανύπαρκτο θπυρο. Και τρεις μήνες να φύγει από το δημαρχείο κανείς δεν θα τον ψάξει. Το απόλυτο τίποτα. Μόνο εισπράκτορας του Χρυσάφη είναι. Αυτός βέβαια νομίζει ότι τους δουλεύει όλους και όλοι τον βρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕΡΡΑΙΚΑ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. στην λίστα με τα μεγάλα κανόνια. Ωχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λενε Γκότσης και Χράπας για τα τραπεζοκαθισματα της Μεραρχίας; Πριν από 3 χρόνια ψήφισαν την απαγόρευση των τραπεζοκαθισματων στην Μεραρχίας. Δεν χρειάζεται όμως ερώτημα, γιατί τώρα θα ψηφίσουν, ότι τους πει ο Χρυσάφης, δηλαδή την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην Μεραρχίας. Είναι σίγουρο αυτό, διότι αυτοί οι άνθρωποι το είπα -ξείπα το έχουν ξεπεράσει, αρκεί να υπάρχει θεσούλα. Δεν έχουν διλημματα και αναστολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν βγεί με την πρώτη το ξέρει έχασε . Στο μεταξύ όλοι όσοι ήταν μαζί του ειναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι με τις μεταγραφές ( που έκλεισαν και καρέκλες) άνθρωποι που ήταν σε κόντρα 4 χρόνια και επί προσωπικού πολλές φορές. Πολλοί από τους παλιούς είναι αδιάφοροι εντελώς. Το σύστημα των σταδιακών ανακοινώσεων έχει επίσης ξενερώσει πολλούς. Ενδεχόμενες αποχωρίσεις μέχρι το τέλος πολύ πιθανές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ