Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

ΒAΣΙΛΗ ΤΕΡΖΗ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΑΕ

 ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Η ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ...


Ενας ανέλπιστος προεκλογικός μπουναμάς "έσκασε" απο το πουθενά για τον Βασίλη Τερζή ,την σύζυγό του και τον πατερα ενός εκ των υποψηφίων του με την ομαδική απόσπασή τους σε πανεπιστημιακό ιδρυμα της πολης μας. Ο Βασιλης Τερζής μπηκε στην πολιτική ως υποψηφιος - ακριδα προκειμένου να εκλεγει και να μη υπηρετήσει στην οργανική του θέση σε ενα νησί της αγονης γράμμης και χαριν του Κουφοτόλη διευθυντού του πολιτικού γραφείου της Μαρίας Κολλια τα κατάφερε.

Την έβγαλε μπεϊκα που λεει και η λαϊκη σοφία για εννέα χρονια στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, τιμήθηκε με θέσεις ευθύνης ως Προεδρος της ΚΕΔΗΣ με μισθους 25.000 ευρώ , απο τον Αγγελίδη τον οποίο "άδειασε στεγανά" και προχώρησε στην παράταξη     Φωτιαδη από τον Απρίλιο του 2019 , ΄όντας Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ ( ο βλάχικος αξιακός κώδικας βλέπετε ...).

Σήμερα πήρε το αντίδωρο του για την στημένη αποχώρησή του από την αυτοδιοικητική εκλογική διαδικασία , την ωρα που ετοιμαζότανε μια κίνηση συνασπισμού κατά του παραπαίοντος Χρυσάφη ... κατι που θορυβησε τον πολιτικό πατρωνο που εδρασε καταλυτικά

Τι δεν καταλαβαίνεις Σερραίε Δημότη;


2 σχόλια:

  1. Σε αυτήν την δημαρχιακή θητεία συναντήθηκαν στον Δήμο Σερρών Η ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ (δημοτική αρχή Χρυσάφη) με την ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ (αντιπολίτευση Δήμου Σερρών)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε " 26 Αυγούστου 2023 στις 11:28π.μ" έχεις απόλυτο δίκαιο. Με μια φράση και δύο λέξεις τα είπες όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ