Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

KΟΥΝΗΣΕ ΜΑΝΤΗΛΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ ;

    ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στο φιλικό του περιβάλλον δεν προτίθεται να συνεχίσει την αυτοδιοικητική του σταδιοδρομία για καθαρά προσωπικούς του λόγους

14 σχόλια:

  1. Το serresbomb, δηλαδή οι άνθρωποι του Χρυσάφη, αφού προσπάθησαν σε σχόλιο που γράφτηκε σε αυτό το site, να κολακεύσουν με διαφορά καλά λόγια τον Δεσποτιδη, λέγοντας μάλιστα ότι πρέπει να υπάρχει ψηφοδέλτιο Επικράτειας και στην τοπική αυτοδιοίκηση για να μπαίνουν σε αυτό το ψηφοδέλτιο άτομα σαν τον Δεσποτιδη και όλα αυτά τα έγραψαν μήπως και τσιμπήσει ο Δεσποτιδης και τον καταφέρουν να είναι και πάλι υποψήφιος με τον Χρυσάφη, όμως δεν τα κατάφεραν. Ο Δεσποτιδης τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δεσποτιδης ηταν μια ζωη ατολμος και δειλος.
    Κρυβεται πισω απο αλλους. Δεν ειναι για τα δυσκολα ουτε και μπορει να κανει εργο.
    Ειναι ενας κλασικος κληρονομος. Τιποτε απολυτως δεν εκανε με τον κοπο του και τα χερια του.
    Σταματειστε να αγιοποιειτε τους απραγους και να εκθειαζετε τους ανικανους.
    Εντελως Σερραιοι ειστε. Γι αυτο και σας καβαλικευουν οι Χρυσαφηδες και οι Βαρβαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ 3,25 εντεταλμένο ανθρωπάκι του δημάρχου,βγάζεις χολή και κόμπλεξ για έναν καθαρό άνθρωπο που μπήκε στον δήμο για να προσφέρει ανιδιοτελώς ,βλάκα!!

      Διαγραφή
  3. Ο Γιάννης ταϊζσ με δικά του λεφτά πολλούς φτωχοδιαβολους το πλήγμα είναι μεγάλο . Επίσης ο Γιάννης είναι από τους λίγους σοβαρούς και αστός. Που σημαίνει ότι το πλήγμα είναι ακόμα πιο μεγάλο μιας και ο Χρυσάφης έχει επικεντρωθεί να μαζεύει ότι να ναι . Πλέον ο συνδυασμός του Χρυσάφη αποτελείται από μαζεματα από τα χωριά και μεταγραφές υποψηφίων αντιδημάρχων. Οι άνθρωποι που στήριξαν τον Χρυσάφη στην πρώτη τετραετία περνάνε στο περιθώριο από τις πολλές υποσχέσεις για καρέκλες. Η εμπλοκή επίσης συγκεκριμένου πολιτικου γραφείου στις εκλογές θα οδηγήσει σε αποτέλεσμα ανάλογο των ψήφων που πήρε ο κάθε υποψήφιος βουλευτής στην πόλη. Στις επόμενες εκλογές και αυτός θα κλάψει με μαύρο δάκρυ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το συνονθύλευμα που στρατολόγησε ο Χρυσάφης ,επόμενο ήταν ο Γιάννης να αποχωρήσει,για όσους γνωρίζουν το ήθος και τις αρχές του.Πιστεύω ψυχικά αποχώρησε μετά την ΄΄συναλλαγή΄ που πραγματοποιήθηκε με την μεταγραφή του ακατανόμαστου.Πολλοί θέλουν να φύγουν,αλλά δεν έχουν το σθένος ή ποντάρουν στο μελλοντικό επιμίσθιο.Πιστεύω ακράδαντα ότι νικήτρια την δευτερη Κυριακή θα είναι η παράταξη που θα καταταχθεί δευτερη στην πρωτη ψηφοφορία.Όλοι θα ενωθούν για να στείλουν τους συνταξιουχους σπιτι τους.Ο Χρυσάφης θα έκανε περίπατο,αλλά αποδείχτηκε ιδανικός αυτόχειρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε αυτός όπως λένε είχε την ευθιξία και την κοπανησε, να δούμε μέχρι το τέλος.
    Αυτός ο γλειωδης Νυκτοπατης που έσκιζε τα καλσόν και διατυμπάνιζε ότι αν έρθει ο Γκότσης θα γίνει της Π.......ας
    Σε ποιο κοτέτσι κρύβεται η όρνιθα;
    Αυτός και ο πατέρας του.
    Καλός ο μισθός Γιωργάκη, αλλά από αξιοπρέπεια ορνιθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς αξιότιμο σχολιαστή 11 :50 π.μ.

    Σε κείμενο που απέστειλα λίαν προσφάτως στο προαναφερθέν blog, το οποίο και ανηρτήθη από
    τους διαχειριστάς του, κατέθεσα μια σκέψη περί
    ενδεχόμενης αναγκαιότητος θεσμοθέτησης
    ΄΄αριστίνδην΄΄ αυτοδιοικητικών, αναφέροντας
    ως επιχείρημα -σημείο τοπικής αναφοράς,
    την προσωπικότητα του κ. Ιωάννη Δεσποτίδη.

    Ειλικρινώς αναφέρω, ότι ουδόλως ενδιαφέρομαι,
    όπως υπονοείτε, για τον ΄΄εμπλουτισμό΄΄ ή μη,
    της ΄΄ Συμμαχίας Σερραίων΄΄, με αυτοδιοικητικά
    στελέχη εγνωσμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών...

    Εξ άλλου, όπως και παλαιότερα έχω αναφέρει, ουδέποτε υπήρξα μέλος της εν λόγω ΄΄αυτοδιοικητικής συμμαχίας΄΄...

    apolitic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα επίδοξε και μεγαλόσχημε διαμορφωτή της γνώμης των Σερραίων, πού βάζουμε την απάντηση σε σχολιαστή.
      Εδώ, ακριβώς κάτω από το υπ' όψιν σχόλιο.

      Παρεμπιπτόντως: Τα " σκέψη" - "ενδεχόμενης" - " αναγκαιότητος" - "αριστίνδην", μπορούν να συνυπάρχουν στην ίδια πρόταση, που συνέταξε ένας άνδρας με το αδιαμφισβήτητο κύρος σου;

      Διαγραφή
  7. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ!!!!!!!ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!!!!!ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ!!!!ΤΩΡΑ ΡΕ ΑΛΕΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΞΕΞΑΘΑΡΟΣ.ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!!ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο συνδιασμός του Χρυσάφη είναι συνδιασμός του μεροκάματου (σε ανέργους και συνταξιούχους) και διαφόρων ξανθών και μελαχρινων νοικοκυρων με μόνο γνώμονα την φωτογένεια. Την επόμενη μέρα τούτοι δω θα κληθούν να καθορίσουν τις ζωές μας . Ο θεός να μας βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σου Ιωάννη Δεσποτιδη. Έλλην εκ του Μελενίκου ορμωμενου. Εκ τον ελαχίστων αστών ,που ανιδιοτελως πάντα υπηρετούν τον τόπο τούτο με γνώμονα το καλό της Πόλης . Κύριος σεμνός και ηθικός πάντα. Δυστυχώς δεν άντεξες τον βόθρο γύρω σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. * "Έλλην εκ του Μελενίκου ορμωμενου."
      * "Εκ τον ελαχίστων ..."
      Πανάθλιε ελληνιστή!!!

      Διαγραφή
  10. Μεγάλη απώλεια. Και γιατί οι υπόλοιποι έχουν καβούρια στην τσέπη και περιμένουν να εκλεγούν για να πάρουν για να "αξιοποιηθούν" με κανένα πενηντάρικο. Ο Δεσποτιδης και κόσμο τάιζε και όποιον είχε ανάγκη βοηθούσε. Να δω ποιός θα πληρώνει τώρα τους καφέδες στα όρνεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δλδ προτιμούμε αμόρφωτους συνταξιούχους που κυνηγούν το συμπλήρωμα μισθού και εκβιάζουν για θέση έμμισθη αντιδημάρχου οι κατσαπλιαδες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ