Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

O XΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


 

9 σχόλια:

  1. Οι Σερραίοι δημότες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν για Δήμαρχο Σερρών, μεταξύ ενός αποτυχημένου Δημάρχου, ενός Δημάρχου που δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα, ενός " Δημάρχου του τίποτα", όπως χαρακτήρισε τον Χρυσάφη ο Γκότσης Ηλίας και μιας νέας υποψηφιότητας Δημάρχου, της Μητλιαγκα Βαρβάρας, ένα νέο πρόσωπο, μια γυναίκα που τώρα θα της δοθεί η δυνατότητα να δοκιμαστεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Δήμο και στους Σερραίους δημότες, ως Δήμαρχος. Αξίζει να δώσουμε τη δυνατότητα να δοκιμαστεί ένα νέο πρόσωπο, μια γυναίκα στο τιμόνι του Δήμου Σερρών και όχι να επιβραβεύσουμε έναν Δήμαρχο που δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό του έργο, εκτός από λουλούδια και φιέστες. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους Σερραίους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε απόλυτο δίκαιο, όταν πριν από λίγο καιρό, ένας σχολιαστής εδώ στον Ιακχο έγραψε, πως είναι άδικος κόπος να στείλεις σχόλιο στο Serresbomb (ή Χρυσάφηςbomb), διότι από την στιγμή που το σχόλιο ξεγυμνωνει πολιτικά τον Χρυσάφη, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το δημοσιεύουν. Μπράβο στον Ιακχο που δημοσιεύει όλα τα σχόλια. Φίλες και φίλοι δημοσιεύσετε τα σχόλια σας μόνον στον Ιακχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φιλε 8.47πμ, πας καλά; Τί να δοκιμαστει η κυριούλα; Ειναι 4 χρονια Δημοτική Συμβουλος και φωνη δεν έβγαλε. Μονο ψηφιζε ολες τις λοβιτουρες του Χρυσαφη στην Οικονονικη Επιτροπη.
    Σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω. Να βγαλετε Δημαρχο μία που το μονο της χαρτι ειναι οτι ειχε μπαμπα Δημαρχο! Πόσο ντουγανια ειστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γυναίκα, δικηγόρος ως εκεί. Που δεν άνοιξε το στόμα της 3,5 χρόνια, συνδιοίκησε με τον Χρυσάφη, έκλαψε για τον Χρυσανθίδη και τώρα έρχεται με τους επίσης άφωνους που βόλεψαν τους συγγενείς τους δικά τους παιδιά με τα covid, τον άλλον που μόλις παύτηκε από αντιδήμαρχος πέρασε απέναντι, την κυρία πριγκίπισσα που είδε το φως το αληθινό και τον κουφογιάγκο ποτ τον αποφεύγει και η σκιά του, που θέλει απλά να εκδικηθεί τον Χρυσάφη μαζί με το τσούρμο που μάζεψε. Τούσκα γυναίκα και γιατρός και μακριά από όλα, αυτή είναι η πραγματική πρώτη φορά. Χρυσάφης και Βάρβαρα συνέταιροι και συνυπεύθυνοι για να μην τρελαθούμε και όλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν κατάλαβα το τελευταίο "γυναίκα και γιατρός", συμφωνώ αυτή είναι η κατάσταση.Βρισκομσστε σε αδιέξοδο.Ο.ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  5. Φίλε " στις 5:32 μ.μ." τον Χρυσάφη τον ψήφισες το 2019 για Δήμαρχο, γιατί έκανε αντιπολίτευση; Ούτε στο δημοτικό συμβούλιο ήτανε και τον ψήφισες για Δήμαρχο. Τώρα έχουμε τον Χρυσάφη έναν " Δήμαρχο του τίποτα", όπως τον χαρακτήρισε ο δικός του τώρα Γκότσης Ηλίας, έναν Δήμαρχο που δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα δικό του στο τέλος της τετραετίας και από την άλλη μεριά δύο υποψήφιες δημαρχινες που αξίζουν να τις δώσουμε τη δυνατότητα για να προσφέρουν στον Δήμο Σερρών. Για όνομα του Θεού, ε όχι να ψηφίσουμε και πάλι Χρυσάφη, έναν Δήμαρχο που δεν έκανε απολύτως τίποτα, πέρα από λουλούδια, λουλούδια, λουλούδια. Φτάνει πια τόση υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι εκεί στον iakxo μου αρέσουν, γιατί είναι μια ωραία ατμόσφαιρα.
    Και ο Γιάννης ο iakxos ντε το διασκεδάζει με όλους τους βλάκες ,αξιολογώντας ποιος είναι μεγαλύτερος βλαξ (κοινώς παπάρας) για να του δώσει στο τέλος το βραβείο του μ@λ@κα με περικεφαλαία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βραβείο ήδη έχει δωθεί σε σένα και είναι το βραβείο "ο ηλίθιος του Αλέκου".
      Αύριο πέρνα από το δημαρχείο να το πάρεις μαζί με ένα δίμηνο.

      Διαγραφή
  7. Έλεος! Όχι και να ψηφίσουμε ξανά Δήμαρχο τον Χρυσαφη, έναν Δήμαρχο της απραξίας, με παλαιοκομματικες πρακτικές και νοοτροπίες που μας πάνε πολλές δεκαετίες πίσω, έναν Δήμαρχο που ο πολιτικός του οδηγός είναι το ρουσφέτι και η διαπλοκή, έναν Δήμαρχο της λεζάντας, των φωτογράφησεων και του face book, έναν Δήμαρχο πρωταθλητή και αυτοκράτορα των απευθείας αναθεσεων, όπως τον αποκάλεσε ο υποψήφιος του τώρα δημοτικός του σύμβουλος, ο κωλοτουμπας Γκότσης Ηλίας. Αν οι Σερραίοι δημότες ψηφίσουν ξανά Χρυσάφη θα είναι άξιοι της μοίρας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ