Τρίτη 8 Μαΐου 2012

TRAGIK , VERY TRAGIK ANTONIO ...

TO KATANTHMA EΝΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ



Ενώ το Σύνταγμα προβλέπει χρονικό περιθώριο τριών ( 3 ) ημερών για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της πρώτης διερευνητικής εντολής για τον σχηματτισμό κυβέρνησης ο Ζιγδαντώνης του 18,6% την επέστρεψε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εντός έξι ( 6 ) μόλις ωρών !!!

Ο "ανθρωπος που θα γινόταν βασιλιάς", ο άνθρωπος που με την ψήφο 800.000 ελλήνων πολιτών τον Νοέμβριο του 2009 έλαβε την ισχυρή λαϊκή εντολή να ηγηθεί της Νέας Δημοκρατίας γκρεμίζοντας τα πολιτικά τζάκια που καταδυνάστευαν την παράταξη καταπνίγοντας την ανέλιξη των υγιών δυνάμεων αυτής μέσα μόλις 27 μήνες καταφερε να "στέκεται σαν σκυλί δαρμένο" που έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη , μπροστα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας μετα την δεδομενη αποτυχία να σχηματίσει κυβέρνηση ( μάλιστα οι Τσιπρας και Καμμένος αρνηθηκαν να συνομιλήσουν έστω μαζί του)

Καληνύχτα Ζιγδαντώνη ...


7 σχόλια:

  1. palazako ti leei?de vgike o geitonas fasistas.
    pes mas se posi wra eisai apo tin frangwn stin kazatzaki? ekei exete ta pc?kai epeidi to exete ws ta grafeia tis xrysis aygis nomizete oti tha glytwsete?sas xrisimopoioun vre kaimene kai tha pathete xeirotera apo ton karakolotoumpa pou ypiretouses mexri propersi.sas katagrafoun ta panta adaeis.mexri kai kathe pote klanete kai se poies photgrafies xynete otan varate malakia.mallon den ton ksereis ton kypaptzi kala.
    o paras tha pesei syntoma.ematha oti kanate agwna gia to fasismo sta eklogika kentra tis polis.esy kai oi ergates sou.tin gynaika sou min tin afineis kai poly moni palazako giati kati akousa oti akouse oti eipes oti einai.min tin ksanapatiseis.
    tha epanelthw. xareite twra malakiasmena giati o fasismos pethenei oso grigora genietai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή εγώ από αύριο το βράδυ θα πρέπει να τρέχω για να βγάλω (με λίστα) βουλευτές τον βλάκα και την ξινή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ GREEKLISH ΤΑ ΚΟΒΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι μαζί να στείλουμε την ξυνή στη βουλή, ο άλλος είναι κομμένος λόγω μείωσης των εδρών στο Νομό Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα πολύ κρίμα να μην βγάλουμε βουλευτή τον τεράστιο πολιτικό άνδρα, τον ειδικό στις κωλοτούμπες, τον Καρυπίδη με το ογκώδες έργο του. Τώρα ποιος θα μας σώσει; Τέλος πάντων ας είναι αφού ετσι αποφάσισε ο λαός να του δώσει το τρίτο το μακρύτερο, του συστήνω να βγαίνει στις τηλεοράσεις να απολαμβάνουμε τις παπαρολογίες του και να αρχίσει την συγγραφή βιβλίου με το τεράστιο έργο που απολαμβάνουμε στον νομό.
    Όσο για τον άλλο τον ανύπαρκτο και επίσης συνάδελφό του κωλοτούμπα τον Λεονταρίδη να παρακαλάει να μην γίνουν εκλογές γιατί θα γίνουν με την απογραφή του 2011 και μάλλον ο νομός θα χάσει την μία έδρα οπότε και αυτός θα ασχοληθεί με την έκδοση βιβλίου με τα κατορθώματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΡΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΝΔ
    ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.
    Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ