Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ... ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

Μ. Σουλτς: «Μεγαλύτερο κακό θα φέρει μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας» 
.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΥΠΕΡΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ P.S.I. 
 .

ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜOΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ , ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ, ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ... 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ 
.

Μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν θα ήταν «το τέλος ενός κακού, αλλά η αρχή ενός ακόμη μεγαλύτερου κακού», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς μιλώντας στο γερμανικό ραδιόφωνο.
«Πολλοί βλέπουν σε αυτό το τέλος μιας αρνητικής εξέλιξης. Για εμένα αυτό θα ήταν η αρχή μιας ακόμη πιο αρνητικής εξέλιξης», υπογράμμισε ο κ. Σούλτς στη δημόσια γερμανική ραδιοφωνία Deutschlandfunk από την Αθήνα, όπου αναμένεται να έχει συναντήσεις, μεταξύ άλλων, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

«Δεν είπα ότι αυτή η επιλογή δεν υπάρχει, αλλά τη θεωρώ ιδιαίτερα παρακινδυνευμένη», επισήμανε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Στο ενδεχόμενο αυτό, «η ελληνική οικονομία θα κατέρρεε μέσα σε μερικές ημέρες», εκτιμά ο κ. Σουλτς και οι Ευρωπαίοι θα έσπευδαν προς βοήθεια της χώρας «με δισεκατομμύρια ευρώ».

«Η εντύπωσή μου είναι ότι δεν έγιναν όλες οι προσπάθειες για να σταθεροποιηθεί το πολιτικό τοπίο και η ελληνική οικονομία να ξαναμπεί στο σωστό δρόμο», προσέθεσε.

Ο Γερμανός Μάρτιν Σουλτς προειδοποίησε επίσης «όλους όσοι μίλησαν για τη διάλυση της Ευρωζώνης στις χρηματαγορές» και «δεν περιμένουν παρά μόνο αυτό».

Ο κ. Σουλτς θα συναντηθεί σήμερα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. «Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να αλλάξει τη γνώμη του Α. Τσίπρα» που απορρίπτει κατηγορηματικά την πολιτική λιτότητας που εφαρμόζεται στην Ελλάδα από το 2010, παραδέχτηκε ωστόσο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

www.kathimerini.gr Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Το αποτέλεσμα του ψεύτικου διλλήματος και η συσπείρωση

    Δεν θα αναφερθώ γιατί και πώς είναι ψεύτικο το δίλλημα που θέτουν για ευρώ ή δραχμή.
    Θα αναφερθώ όμως στο αποτέλεσμα που έχει «ή» δεν έχει.

    Αναρωτηθείτε πώς ζείτε σήμερα... αν νιώθετε ασφάλεια, ψυχική ηρεμία ;
    Η απάντηση είναι φυσικά... ΟΧΙ

    Βασιζόμενοι σε αυτό το «ΟΧΙ» οι πολιτικοί μας αποφάσισαν να θέσουν το δίλλημα γνωρίζοντας πως υπάρχουν νοικοκύρηδες ανάμεσα στους Έλληνες ψηφοφόρους.

    Βέβαια νοικοκύρης θεωρείτε αυτός που έχει στην άκρη χρήμα και πιο συγκεκριμένα αυτός που έχει χρήματα σε Τραπεζικούς Λογαριασμούς.

    Ας υποθέσουμε ότι κάποιοι από εμάς είναι νοικοκύρηδες – και ας υποθέσουμε ότι ο «νοικοκύρης» Σαμαράς αναλαμβάνει την εξουσία – ας υποθέσουμε ότι καταφέρνει και δεν παίρνονται νέα μέτρα εκτός απ’ αυτά που ισχύουν, αναρωτηθείτε λίγο – πόσο καιρό ακόμα θα μπορέσετε να είστε «νοικοκύρηδες» ; ...για πόσο θα σας φτάσουν τα έτοιμα – για να μην μπούμε και στην υπόθεση νέων μέτρων.

    Εγώ λοιπόν ως παλαιός δεξιός ψηφοφόρος πλέον δεν νιώθω νοικοκύρης αλλά νιώθω ότι πρέπει να κάνω οτιδήποτε για να την «παλέψω» - στο οικονομικό κομμάτι αναφέρομαι.

    Άρα δεν νιώθω πλέον δεξιός – διότι δεν είμαι νοικοκύρης πλέον.

    Δεν νομίζω πλέον ότι οι ταμπέλες δεξιά και αριστερά με καλύπτουν.

    Πόσοι από εμάς έχουμε τραπεζικούς λογαριασμούς με χρήματα πάνω από 1000€ (αν υπάρχουν κιόλας) για να ανησυχούμε σε περίπτωση μη ρευστότητας των Τραπεζών ;

    Πόσοι χρωστάμε στις Τράπεζες ; Φυσικά περισσότεροι και περισσότερα χρήματα απ’ ότι οι καταθέσεις.

    Την δεδομένη στιγμή δύο (2) κόμματα με καλύπτουν με τις απόψεις τους: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ των δύο έχω δίλλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ