Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ



Ο Ελληνικός λαός μίλησε ! ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τα κατ' εξοχήν αντιμνημονιακά κόμματα ήταν οι θριαμβευτές των εκλογών. Οι βολεμένοι αυτή την φορά δεν έσωσαν την παρτίδα για τους δωσίλογους και τους τσανακογλύφτες των τοκογλύφων δανειστών μας. Με τον κάλπικο εκλογικό νόμο του Παυλόπουλου η συντριβείσα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με 18% έλαβε 108 έδρες και το εν αποσυνθέσει ευρισκόμενο με 13% ΠΑΣΟΚ 41 , αμφότεροι 149 !!!

Δεύτερο κόμμα το bonus των 50 εδρών !!! Αυτή είναι η Δημοκρατία στην Ελλάδα

Δηλαδή παρά την εκλογική αλχημεία  συγκυβέρνηση γιοκ !!! Ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του έδειξε ξεκάθαρα τον δρόμο , τα πολιτικά κόμματα έχουν την τελευταία ευκαιρία  ίσως να τον ακολουθήσουν...

3 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ Ν.Δ Η ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΞΙΟΥΣ,ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΟΗΤΗ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΥΦΑΚΙ.ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΥΑΛΟ.ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΚΟΠΡΙΕΣ ΧΩΝΕΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλέ μικρούλα με τα λαγουδοντάκια
    πίίπεεεες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σσσ ΔΗΛΩΝΕΙ η καβλιάρα λεσβία ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ