Κυριακή 27 Μαΐου 2012

"ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙΑ" ...


Περίεργες οι σχέσεις  του "μουσικοσυνθέτη" με τους Δρογαλομπάλίτηδες και το ΤΕΙ Σερρών. Το Επιμελητήριο ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2011 την προώθηση των συναυλιών του, με γιγαντοαφίσες και αεροπανώ σε ολόκληρη την πόλη (αλήθεια τι του χρώσταγαν;), τον Μάϊο τον κατέβασε να δώσει παραστάσεις και στην Αθήνα στο Μέγαρο Μουσικής !!! (μάλιστα με δαπάνες των κορόϊδων επιχειρηματιών) κατα την διάρκεια της Εκθεσης Σερραϊκής Γαστρονομίας  στο Σύνταγμα μέσω της ΕΠΑΝΕΣΕΡ του Πολίτη και τώρα ο μάγκας ζήταει 9.000 ευρώ από την διοίκηση του Χρήστου Μέγκλα για δήθεν αμοιβές του .

Χρήστο,  "εκεί μας μας χρωστάνε θα μας πάρουν και το βόδι" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη, αλλά πρόσεχε , αυτή η υπόθεση δεν θα περάσει έτσι ... δεν θα πληρώσει ο μαλάκας ο Σερραίος επιχειρηματίας τα βίτσια των Δρογαλομπαλίτηδων ... αρκετά εως εδώ.

6 σχόλια:

  1. ΑΣ ΕΚΟΒΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΟΛΑ

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τους monnie coniente και την πληρωμη απο συνετεριστικη μεσω δικτιου και για τα κοκκινα χαλια και πληρωμη μεσω κεδης που εκανε ο χρηστος σου εχεις να μας πεις τιποτα παλιομαλακα?οπως γραφεις στη γαστρονομια στην αθηνα και σερρες εγιναν οι συναυλιες αυτου του φρουτου του αεριτζοπουλου.τους monnie και τα κοκκινα χαλια τα εφερε ο χρηστος σου με την βουλευτινα την καινουργια για να χορεψει η παρεα του ενος και να τα κονομισει η παρεα της αλλης.αυτα δεν ηταν λεφτα των επιχειρηματιων παλιομαλακα?και δεν το λεω για να υποστηριξω τους δρογαλαδες και του αεριτζοπουλους αλλα γιατι δεν μ'αρεσει η επιλεκτικη αναφορα.να τα γραφεις ολα παλιομαλακα ιακχε.οχι μονο οτι σε συμφερει.

    σπασταρχιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΗ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΜΟΥ " ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ " ...
      Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΤΟΥΣ monnie coniente ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

      Διαγραφή
  3. ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΌ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ
    ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΥΝΕΣΕΙΑ ΑΠΛΩΜΕΝΟ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι λες καλε.τους πληρωσε λεμε η συνετεριστικη μεσω δικτιου.πληρωσε η τραπεζα ενα τιμολογιακι ολιγον τι φουσκωμενο για χριστουγιεννιατικες ευχες στο δικτιο και το δικτιο εκοψε επιταγη αφου κρατησε τα μετρητα στου monnie coniente.μην κανεις τον χαζο.βουηξε ολη η τραπεζα τοτε.μεχρι και οι υπαλληλοι το ηξεραν.για να μην φανει οτι πληρωσε το επιμελητηριο τα εδωσε η τραπεζα του γνωστου προεδρου και μελος του εβες σε ποιανου συνδιασμο αραγε?του μεγκλα σωστα.κερδιζετε ενα ματσακι φουρκετες.και το επιμελητηριο αργοτερα θα τα βρει με την τραπεζα που ειναι δικια μας στο κατω-κατω.για τα κοκκινα χαλια ομως ιακχε δεν το σχολιασες.παλι το πληρωσε η κεδης το συγκροτημα με εντολη δικτιου στον δημαρχαρα μας.και το επιμελητηριο εδωσε επιχορηγηση στην κεδις για τις εκδηλωσεις της τσικνοπεμπτης.

    οπως καταλαβατε αγαπητοι μου σερραιοι σκετη διαπλοκη.και που ειστε ακομη.τωρα εχουμε και βουλευτινα εκτος απο τραπεζες επιμελητηρια συλλογους κτλ.θα γινει τσι πουτανας που λενε και στο χωριο μου.

    τελος παλιομαλακα ιακχε μην καθεσε αμετοχος σε ολα αυτα γιατι περαν της πλακας ειναι πολυ σοβαρα.καταλαβενεις γιατι τοσο αγωνα ολοι για τραπεζες επιμελητηρια βουλη κλπ.αν η βλακεια ειναι απεραντη η δηθεν αδιαφορια και δηθεν δεν ξερουμε και δεν γραφουμε και η δηθεν μαλακια στο τελος ειναι απεραντη και επικυνδυνη ομως.

    γκε γκε παλιομαλακα ιακχε?

    σπασταρχιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΙΓΟΥΡΗΣ Σ΄ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ