Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΓΕΡΑΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ... Η ΣΒΟΥΝΙΑ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑΣ


Aυτό το ανδρείκελο , το πολιτικό ερείπιο , το απόλυτο τίποτε γιατί να το πληρώνει ακόμη ο ελληνικός λαός και να καταλαμβάνει μια βουλευτική έδρα στο ελληνικό κοινοβούλιο; Ποιο ήταν το κοινοβουλευτιλό έργο που προσέφερε την διετία 2009 -2011 ;

Ποιός ο λόγος να υπάρχει και στη νέα βουλή;

6 σχόλια:

  1. Oι άνθρωποι είναι απελπισμένοι και δεν μπορούν να βλέπουν η ΝΔ που θέλει να αλλάξει τα πράγματα να συναινεί σε θαλασσοδάνεια σε ΜΜΕ, Μεγαρο Μουσικής, αμνήστευση της Σιεμενς και τον υιό Ψυχάρη στα ψηφοδέλτια που για να βγει θυσιάστηκε η Βοζεμπεργκ.

    Ο Απελπισμένος δικαιολογείται να πάει παντού ακόμα και στους λαοπλάνους σίγουρα ποτέ δεν πάει στους συμβιβασμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί όμορφο στοματάκι
    που έχει ο γλυκούλης μου!!!
    EVA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΑΝ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ Ή ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ?
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΙΑΚΧΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου κάνει εντύπωση η πολιτική συμπεριφορά του Σαμαρά και του Βενιζέλου μετά τις εκλογές . Συμπεριφέρονται λες και δεν έγιναν εκλογές . Τα ίδια ερωτήματα έβαλαν και πριν τις εκλογές και ο κόσμος τους έδωσε 32% . Τα ερώτημα Ευρώ-Δραχμή πρώτος το έβαλε ο ΓΑΠ με τα γνωστά αποτελέσματα . Το ερώτημα που καλείται να απαντήσει ο Ελληνικός λαός είναι : ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .
    Αν συνεχίσουν έτσι είναι σίγουρο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ( όποτε και να γίνουν ) ο Τσίπρας θα πάρει 50% . Η αλλαζονία και απαξίωση στη θέληση αλλά και στις ανάγκες των πολιτών είναι προκλητική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. iAKXE ΣΕ ΕΧΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ,,,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΙΣ ΑΥΤΟ??? ΟΥΤΕ ΤΙ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΒΑΖΗΣ ΚΡΙΜΑ....ΤΟΝ ΚΑΝΗΣ Κ ΔΙΑΦΥΜΗΣΗ, ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ, ΑΥΤΟΣ Κ ΟΛΟΙ Ι ΟΜΟΙ Ι ΤΟΥ,,,,ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ