Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ "ΑΝΕΡΓΟΙ" ΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ !!!


         ΙΔΡΥΟΥΝ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ 




Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημητρης Μιχτσόχλου (γνωστος σοσιαλιστής , αποτυχών δημοτικός σύμβουλος του Καραμήτρου)  μεγαλομέτοχος της γνωστής Εταιρείας Περιορισνένης Ευθύνης ( προσέξτε το ειναι σημειολογικό αυτό) "ΧΡΥΣΗ ΠΑΤΑΤΑ ΕΠΕ" με έδρα την Βροντού διορίζει ως διαχειριστές τους δύο βουλευτές ώστε να έχει διακομματική εκπροσώπηση η Εταιρεία για να προωθήσουν το μοναδικό αυτό σερραϊκο προϊον στο Πανελλήνιο και όχι μόνο. 

Μοναδικό "αγκάθι" στο εγχείρημα ο μεγάλος δανεισμός της ΕΠΕ , ύψους 900.000 ευρώ από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ αλλά οι δύο διαχερισιστές εμφανίζονται αισιόδοξοι  διότι σκοπεύουν να μετατρέψουν την Εταιρεία σε Μ.Κ.Ο. ( υπάρχει άφθονη η σχετική τεχνογωσία) για να κουρευτεί το χρέος όπως με το PSI κατα 80%  και εν συνεχεία με τις άοκνες προσπάθειές τους και τις νέες πρακτικές marketing που θα εφαρμόσουν συνεργαζόμενοι για την διαφημιστική καμπάνια με τον αξεπέραστο XAΡΡΥ ΚΛΥΝ (δείτε το δοκιμαστικό βίντεο) θα φέρουν επιτέλους την πολυπόθητη ανάπτυξη στον τόπο και θα αποδείξουν εμπράκτως ότι κακώς τους "μαύρισε" ο Σερραϊκός Λαός τηυν 6η Μαϊου ...

5 σχόλια:

  1. Πάτε καλά στα μυαλά σας αυτοί οι δύο θα σας σώσουν; Εδώ ταιριάζει απόλυτα αυτό που είπε ο Αιστάιν ότι δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι συμφωνώ και ειδικά από τον Καρυπίδη θα έρθει η ανάπτυξη, διότι το έργο του είναι τεράστιο εκεί πλησίον της Βροντούς στον Λαιλιά. Έχετε δει και γαμώ τις αξιοποιήσεις από τότε που ήταν νομάρχης. Εγώ προτείνω να τους κάνετε και αγάλματα εκεί στην Βροντού και τους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το blOG ΣΟΥ θα ξεσκεπαστεί ... αρκετά μαε έχεις κουράσει ΚΥΡΙΕ Σ... και ΚΥΡΙΕ Π...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε αν ξεσκεπαστει ή οχι αυτη ειναι αλλη ιστορια ...Αληθευει αυτο για την μ.κ.ο. στην πατατα?αν αληθευει και το λεει μονο ο ιακχος στη σερρες εχει και λογω υπαρξης ολοι οι υπολοιποι δημοσιογραφισκοι γιατι σιωπουν?ε γελαδι αυτο σε πειραξε αν ξεσκεπαστει ή οχι γελαδακι μου?

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ