Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ...

ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 



    Στον αγύριστο έστειλε ο ελληνικός λαός την βλαχάρα εκ Κοζάνης και μόνιμη θαμώνα της Λέσχης BILDEMBERG

14 σχόλια:

  1. οχι μονο αυτη,εκτος εμειναν κι αλλοι ογκολιθοι της πολιτικης:Ραγκουσης,Νταλαρα,Παπακωνσταντινου,Καϊλη,αλλα κι οι δικοι μας Κουτμαν και Τασον.
    Περιμενω τη μερα που θα δω τον Κουτμαν στο γκισε της εφοριας και τον Τασον σε σχολικη αιθουσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ 255 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ . ΜΟΝΟ Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΤΖΕΛΕΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ .

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους οι Έλληνες φαίνεται να ξυπνάνε. Βιώνοντας καθημερινά την καταστροφή στο πετσί τους, φρόντισαν να "μαυρίσουν" τα κόμματα της συμφοράς. Σχεδόν όλοι, πλην δυστυχώς των "Λακεδαιμονίων", δηλαδή των καθυστερημένων αγροτικών στρωμάτων που προφανώς δεν έχουν πάρει χαμπάρι από την κρίση, υπερψηφίζοντας στις επαρχίες τους ξανά την γαλαζοπράσινη ακρίδα. Φαίνεται, ότι η "κάβα" από τα πακέτα των επιδοτήσεων από τις προηγούμενες δεκαετίες αντέχει ακόμη. Εξάλλου είναι αυτοί που αποτελούν κατά κύριο λόγο εδώ και χρόνια τον "πελατειακό-κομματικό" μηχανισμό με άμεση πρόσβαση στα γραφεία των "Μαυρογιαλούρων" του "χωριού", κάτι που δεν ισχύει τόσο πολύ για τους κατοίκους των μεγάλων πόλεων. Γι αυτό στις επόμενες εκλογές εκτός από τα αμετανόητα και πολιτικά επικίνδυνα γερόντια καλό θα είναι να ληφθούν μέτρα ώστε να κρατηθούν κλεισμένοι στα σπίτια τους και οι απόγονοι του ....Κιλελέρ. Επιτέλους οι Έλληνες φαίνεται να ξυπνάνε. Βιώνοντας καθημερινά την καταστροφή στο πετσί τους, φρόντισαν να "μαυρίσουν" τα κόμματα της συμφοράς. Σχεδόν όλοι, πλην δυστυχώς των "Λακεδαιμονίων", δηλαδή των καθυστερημένων αγροτικών στρωμάτων που προφανώς δεν έχουν πάρει χαμπάρι από την κρίση, υπερψηφίζοντας στις επαρχίες τους ξανά την γαλαζοπράσινη ακρίδα. Φαίνεται, ότι η "κάβα" από τα πακέτα των επιδοτήσεων από τις προηγούμενες δεκαετίες αντέχει ακόμη. Εξάλλου είναι αυτοί που αποτελούν κατά κύριο λόγο εδώ και χρόνια τον "πελατειακό-κομματικό" μηχανισμό με άμεση πρόσβαση στα γραφεία των "Μαυρογιαλούρων" του "χωριού", κάτι που δεν ισχύει τόσο πολύ για τους κατοίκους των μεγάλων πόλεων. Γι αυτό στις επόμενες εκλογές εκτός από τα αμετανόητα και πολιτικά επικίνδυνα γερόντια καλό θα είναι να ληφθούν μέτρα ώστε να κρατηθούν κλεισμένοι στα σπίτια τους και οι απόγονοι του ....Κιλελέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχε φαγωθεί πια η Ν.Δ. για εκλογές με στόχο καρέκλες και οφίτσια. Και μας βέβαια τους ψηφοφόρους δεν μας ένοιαζε το κόμμα, αλλά η χώρα μας πιστεύοντας ότι θα είχαμε καλύτερη τύχη με ΝΔ. Αυτοί όμως το χαβά τους... και να αποτελέσματα! Η ιστορία θα μας γράψει με μελανά γράμματα . Α! να χαθούνε επιτέλους.
    Λαμόγιο Σαμαρά. Από τη μανία σου να κυβερνήσεις τον τόπο, να γίνεις Πρωθυπουργός, οδήγησες τη χώρο στο φρενοκομείο.
    Λαμόγιο Σαμαρά, που κατάφερες να τετραπλασιάσεις το ποσοστό της Πολιτικής Άνοιξης,
    Προδότη Σαμαρά που μ' έκανες να ντρέπομαι στο τόπο μου (Καραμανλή) για το ψηφοδέλτιο που κατέβασες, που η μόνη σου επιδίωξη η δική σου και των άλλων των αγραμμάτων, αμόρφωτων που είναι το περιβάλλον σου στις Σέρρες ήταν να εκλεγούν ο Βλάχβεης και η Αραμπατζή προκειμένου να χεις τα λεφτά του ενός διαθέσιμα και το κανάλι της άλλης απο την άλλη.
    ευτυχώς που έμεινε και ο Θεόφιλος, γιατί την άλλη φορά που θα γίνουν εκλογές, θα δεις ότι όλη η Νέα Δημοκρατία θα έχει μετακινηθεί ή στους Ανεξάρτητους ή στην ενιαία συμπόρευση της Ντόρας του Μάνου και της δράσης.
    Αφού ρε λαμόγια είχατε τις δημοσκοπήσεις στα χέρια σας, με το ψηφοδέλτιο της ντροπής στις Σέρρες, (χωρίς Στάγκο, Μπασδάνη, Σπυρόπουλο) η Νέα Δημοκρατία έλαβε 23% και κάτι ψηλά και η πραγματική Νέα Δημοκρατία μέσα απο τους Ανεξάρτητους των 30 ημερών όπως αποδείχτηκε τελικά έλαβε καθαρά 13%
    Λαλίστατοι της ΝΟΔΕ που δεν έχετε την ευθιξία να παραιτηθείτε.
    Κόλλια κάνε ανοικτή πρόσκληση στους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για να τελειώσουμε μαζί όλους αυτούς που δεν μπορούν να αντιληφθούν τι ακριβώς εκπροσωπεί η μεγάλη φιλελεύθερη παράτατη, σε τι ακριβώς πιστεύει και ποιες είναι οι αρχές της.
    Παραιτήσου αποτυχημένε, καταστροφέα της Νέας Δημοκρατίας, της αυτοδυναμίας, της ισχυρηής εντολής, των προσωπικών επιθέσεων χωρίς πολιτικό περιεχόμενο.
    Δεν ξέρω αν ήρθε ξανά η ώρα του Καραμανλή ή του Μαρκεζίνη
    αλλά η ώρα του λαού έχει ήδη ξεκινήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τον τασουλη μαλλον θα τον δεις να γκομενιαριζει στην πλατεια...χτενιζοντας την υπεροχη χαιτη του...
    και τον κουτμαν να μαζευει αμυγδαλα στα χωραφια του στην Τριανταφυλλια μεσα στο λιοπυρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιος ειδε τοπικα καναλια το βραδυ των εκλογων?ενα μπραβο στα tvs δικτυο καιεπιλογες για τις ζωντανες συνδεσεις και την πολυ καλη ενημερωση των αποτελεσματων.οσο για το ntv μαλλον ηταν εκτος τοπου και χρονου αφου το μονο που εκανε ηταν η μεταδοση κακογουστων ρεπορταζ που εκαναν καθολη την διαρκεια της ημερας δεν υπηρχε ουτε μια ζωντανη συνδεση αφου δεν υπαρχουν τα καταλληλα μεσα στο εν λογω καναλι και φυσικα στο πανελ του καναλιου (ο θεος να το κανει πανελ και καναλι)ο μεγαλος εκδοτης και δημοσιογραφος νικος τσεπελας εκρινε τους παντες και τα παντα.εκανε προβλεψη ως μεγαλος πολιτικος αναλυτης και ολα αυτα υπο την καθοδηγηση του μεγαλου αρχισυντακτη ντανι τσεπελα.και να πουμε οτι τα παιδια του καναλιου εξακολουθουν να ειναι απληρωτα.να τονισουμε βεβαια την αξιοπρεπη εμφανιση τοσο της βουλας λαχανα αλλα και της δεσποινας νικολακη.δεν καταφεραν ομως να σωσουν αυτο που μας σερβιρε το μεγαλο καναλι του ομιλου τσαπελα(εδω γελαμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι ρε φιλαρα και απληρωτα τα παιδια τωρα πια.απλα δεν προλαβε ο ανθρωπος να ρευστοποιησει το πακετο που πηρε απο την ξυνη.πεμπτη βραδυ το πηρε κυριακη η εκπομπη που λες.ποτε να το κανει χρημα.απο σημερα ολα τα προβληματα τελειωσανε.θα πληρωθουν ολοι μην φοβασαι.πρεπει να ηταν πολλα τα λεφτα για ολη την προεκλογικη περιοδο και ειδικα για την πεμπτη βραδυ.μπραβο ρε τσεπελα.παγκοσμια προτοτυπια.καναλαρχης να πληρωνεται για να προωθησει αλλο\αλλη καναλαρχη.

      Διαγραφή
  7. Ρε φίλε μας έχεις πρήξει σε κάθε άσχετη ανάρτηση να πετάς κ κάτι για το ΝΤV. Άντε τράβα και πες τα στους ίδιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπα σε ενοχλησαμε?η μηπως σου πρασβαλλαμε τον τσεπελα.

      Διαγραφή
  8. ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!
    ΡΕ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ..."ΓΑΖΩΣΕ"..
    ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ....
    ΦΡΑΓΚΑ ΕΚΑΝΕ (ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ), ΦΙΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ Ν ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΡΟΛΟ....ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!
    ΓΡΑΦΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ 'ΚΑΛΗ' ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Κ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ!
    ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑΤΕ.....ΜΙΑ ΧΑΡΑ...
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ Ω!ΠΟΠΟΛΟ , ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑΡΡΕΙΤΕ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ . ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ . Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡOΤΕΡΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ .

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ