Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΓΙΑ ΤΟ "ΕΓΕΡΘΗΤΙ"





Mε ένα βίντεο όπου εικονίζονται οι δημοσιογράφοι να σηκώνονται όρθιοι για να χαιρετήσουν τον Γιώργο Πάπανδρέου και με μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του κόμματος η Χρυσή Αυγή σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν γύρω από το περίφημο "εγέρθητι" που είπε στέλεχος του κόμματος στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

''Το πρώτο που αξίζει σχολιασμού είναι οι αυταπάτες ''ηρωισμού'' που δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι, μιλώντας για μαζική αποχώρηση των Ελλήνων δημοσιογράφων από την αίθουσα, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι μόνο η δημοσιογράφος που ξεκίνησε το συγκεκριμένο περιστατικό αποχώρησε. Οι υπόλοιποι κάθισαν να πάρουν τις δηλώσεις που τόσο πολύ ανέβασαν την τηλεθέαση στα κανάλια τους'' σχολιάζει η ανακοίνωση.

''Το δεύτερο που αξίζει σχολιασμού είναι η ουσία του όλου ζητήματος. Το ''εγέρθητι'' που τόσο πολύ παίζουν ήρθε μετά από μια ήρεμη παράκληση για τήρηση του πρωτοκόλλου. Ενός πρωτοκόλλου που οι ξένοι δημοσιογράφοι και οι περισσότεροι Έλληνες τήρησαν σεβόμενοι τους στοιχειώδεις κανόνες ευγενείας'' υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

''Το τρίτο είναι ότι το εν λόγω πρωτόκολλο έχει τηρηθεί από τους δημοσιογράφους ακόμα και όταν ήταν να πάρουν δηλώσεις από ανθρώπους που κατακρεούργησαν τον Ελληνικό Λαό, όπως ο πρώην πρωθυπουργός, Τζέφρυ Παπανδρέου'' συμπληρώνει.

''Εν τέλει το μήνυμα είναι σαφές. Η βασιλεία των νταβατζήδων που κορόιδευαν τον Ελληνικό Λαό, λειτουργώντας ως τμήμα πωλήσεων για τα ψέμματα των πολιτικάντηδων έρχεται στην λήξη της με την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού''.

''Τα ΜΜΕ αλλού ξιφουλκούν λεκτικά και στα αφεντικά του κάθονται σαν τα σκυλάκια περιμένοντας το ''κόκκαλο''. Εμείς ούτε ''κόκκαλο'' είμαστε διατεθειμένοι να τους δώσουμε, ούτε τίποτα''.

''Το μόνο που απαιτήσαμε και θα απαιτούμε από τους συνοδοιπόρους του μνημονίου είναι ο πρέπων σεβασμός, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα. Τίποτε άλλο''


11 σχόλια:

  1. τι λες βρε Ιακχε!
    δηλ. οταν σηκωνοταν οι δημοσιογραφοι στους αλλους πολιτικους , γινοταν κατοπιν αγριοφωνων , δικην κεντρου εκπ/σης?
    Τι πας να πεις τωρα?
    ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.
    α, και κατι αλλο.Εκει το...Παλερμο απ οτι ξερω ειναι κομμουνιστοφωλια...
    Προσοχη λοιπον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χχχμμμμμ....όσο για τις κομμουνιστικές γιάφκες σας,....να τις ξεχάσετε σιγά σιγά,.....η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.!!!!

      Διαγραφή
  2. Μας έχεις σπάσει τα αρχίδια με την γερμανική πορδή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντοκυμαντέρ για τους Έλληνες μετανάστες στην Αμερική και την αντιμετώπισή τους. "Βρωμοέλληνες" ήταν το παρατσούκλι που είχαν δώσει οι Αμερικανοί που τους υποδέχθηκαν.

    http://www.youtube.com/watch?v=vdAxRJiSmk4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ΓΙΑ 42 ΜΕΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ 500.000 Ευρώπουλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω ακούσει τίποτα ρε παιδιά , prive party έκαναν οι μπαλαρίνες της ΝΟΔΕ για την επιτυχία τους στις εκλογές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο.Κ. ψηφίσαμε πολλοί από μας Χρυσή Αυγή για αντίδραση , τώρα στις επόμενες εκλογές όλοι με τον Τσίπρα για να έχουμε κυβέρνηση που θα καταργήσει το μνημόνιο . Η νέα ΠΟΛΑ να μην εκλέξει κανέναν βουλευτή στις Σέρρες , αλλιώς δεν βάζουνε μυαλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΛΑΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΕ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΑΝΕΡΓΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλήτες κομμουνισταριά. Μακριά από τη μύτη σας δεν βλέπετε. Τίποτα δεν σας πτοεί μπρος στην μαλακία της ιδεολογίας σας. Καμία εξήγηση δεν είναι και δεν θα είναι ικανοποποιητική για εσάς.Όλοι μιλούν για τη Χρυσή Αυγή λες και είναι το "απολειφάδι" της ζωής της Ελλάδος , ενώ την ίδια στιγμή σε όλα τα καφενεία της χώρας λένε ότι αυτοί που μας φέραν ως εδώ είναι για μπουνιές και κλωτσιές.
    Σωστή η ανακοίνωση αλλά εσείς που να πάρετε χαμπάρι.
    Σιγά.......πειράξαν τους δημοσιογραφίσκους της δεκάρας. Σιγά την προσβολή στους μόνιμους υπηρέτες του συστήματος. Υποκριτές όλοι.
    Εγώ δεν ψήφισα Χρυσή Αυγή αλλά βλέποντας αυτή τη φασιστική προπαγάνδα Γκαιμπελικού τύπου που έχει εξαπολυθεί εναντίον τους ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥς ΨΗΦΙΣΩ.
    Δημοκρατία είναι αυτή που ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός αρχηγός δεν συναντήθηκε με τη Χρυσή Αυγή; Τέτοια απαξίωση και προσβλητική συμπεριφορά.Ας χαζέψουν οι Έλληνες τη Γαλλία στην οποία ο Σαρκοζί παρακαλούσε τους ακροδεξιούς της κας Λεπεν για ψήφους , ενώ το ίδιο έκανε και ο Σοσιαλοκομμουνιστής Ολάντ.
    Και ο Εβραίοφιλος Παπούλιας σκέφτεται λέει πως θα συναντηθεί με τη Χρυσή Αυγή. Αυτή τη Δημοκρατία χτίσαμε; Υποκριτές και Φαρισαίοι όλοι.
    Η Χρυσή Αυγή είναι ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ πλέον και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Όλα τ' άλλα είναι μπούρδες. Έλληνες χάνουμε τη μπάλλα. Διολισθήσαμε όλοι προς τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.
    Στις 6 Απριλίου - επέτειος της Μάχης των Οχυρών- είδατε κανέναν της Χρυσή Αυγής με γερμανικά σημαία ή σβάστικα στο χέρι; Φυσικά όχι, ελληνικές σημαίες κρατούσαν οι άνθρωποι. Φτάνει πια η βλακεία που σας δέρνει και οι παρωπίδες που φοράνε μερικοί.
    Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στις 6 του μαι ψηφησα πασοκ οπως και τα προιγουμενα χρονια , με τα τελευταια ομως γεγονοτα τον ιουνη θα ψηφησω χρυση αυγη γιατι το κινηγητο που τρωει απο τους δημοσιογραφους δεν ειναι φυσιολογικο καπιο λακκο εχει η φαβα κατι φοβουντε τα δημοσιογραφακια της πλακας και οι πολιτικαντιδες μας μηπως οι 450.000 ελληνες πρραξανε σωστα και οι υπολοιποι τρωμε φουμαρα???

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ