Τρίτη 8 Μαΐου 2012

" ΕΓΕΡΘΗΤΩ " - ΑΛΗΤΕΣ , ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΟΙ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ" ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ...



ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΑΝΑΓΩΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ 


Η Νάντια Αλέξίου είναι χρόνια δημοσιογράφος και ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ. Χθες, καλύπτοντας όπως και πολλοί συνάδελφοι κλήθηκε να καλύψει τη προγραμματισμένοι συνέντευξη τύπου του γ.γ της "Χρυσής Αυγής" Νίκου Μιχαλολιάκου στα γραφεία του κόμματος. Όπως αναφέρει μιλώντας στο NEWS 247, ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, έγινε το γνωστό επεισόδιο με την απαίτηση της συνοδείας του κ. Μιχαλολιάκου να σηκωθούν όλοι οι δημοσιογράφοι σε ένδειξη σεβασμού. Όπως μας είπε, όλοι οι Έλληνες δημοσιογράφοι, αποχώρησαν και παράμειναν οι ανταποκριτές ξένου τύπου και κάποιοι εικονολήπτες και φωτογράφοι. Μάλιστα η ίδια δεν δίστασε να ζητήσει να μάθει από τον κ. Μιχαλολιάκο αν είναι εν γνώση του, η απαίτηση της συνοδείας του να σηκωθούν οι δημοσιογράφοι όρθιοι, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος λέγοντας ότι το απαιτεί ως ένδειξη σεβασμού σε αρχηγό κόμματος.

18 σχόλια:

  1. Οι πίθηκοι να πάνε στη ζούγκλα να ζήσουν να τρώνε μπανάνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΕΡΘΗΤΙ (ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ)
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σωστό είναι "εγέρθητου", όπως εκφώνησε το παράγγελμα ο παλίκαρος (το παλουκάρι) της Χρυσής Αυγής.

      Ας είναι καλά τα παιδιά που τιμούν την ελληνική γλώσσα και βοηθούν στην εξέλιξή της με νέους ρηματικούς τύπους.

      Διαγραφή
  3. Μ...... ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ... ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ. Η ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΚΑΡΤΟΥΝΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ΚΟΘΜΟΘΝΙΣΤΑΚΟ ΕΙΝΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΘΝ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΕΖΕΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΡΙΠΙΟΙ

      Διαγραφή
  4. O SERRAIOS ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ ΑΡΑΓΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγέρθητι δικαστική εξουσία να προλάβετε τη βία που άρχισαν να ασκούν οι χρυσαυγίτες πρίν είναι αργά.Άλλο οι εκλογές άλλο η τρομοκρατία τους.Εκτός άν απέκτησαν ασυλία ή ανοχή με τίς ψήφους που πήραν.Δέν θα σταματήσουν μόνο στους δημοσιογράφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καποτε πρεπει να μπει ταξη και θα μπει ,ρουφιανοι δημοσιογραφοι οι χρυσαυγιτες δεν σας εχουν αναγκη και εαν δεν σεβεστε να μας φοβαστε
    ολοι οι πατριωτες ελατε με την χρυση αυγη να αντισταθουμε στην κουμονιστοσυμοριτικη κυβερνηση που μας ετοιμαζουν,ο εθνικισμος ειναι η λυση
    αλλιως οι αριστεροι θα διαλυσουν τα παντα
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΕ , ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ .
      Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

      Ευγένιος

      Διαγραφή
  7. -
    εγέρθητι
    εγερθήτω
    -
    εγέρθητε
    εγερθέντων / εγερθέτωσαν

    Λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απίστευτο ε! Όταν ο Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κούναγε προκλητικά το δάκτυλο μπροστά στα μούτρα Υπουργών ήταν καλά; Όταν ο αλητο Τσίπρας κατελάμβανε έκλεινε και κατέστρεφε τα σχολεία το '92 ήτανε καλά; Όταν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α επέφερε το ΧΑΟΣ στην Αθήνα υποδαυλίζοντας και ενδεχομένως ενορχηστρώνοντας τα επεισόδια ήταν καλά;
    Η έγερση των όποιων παρισταμένων , δημοσιογράφων ή μη , με την έλευση ενός αρχηγού κόμματος είναι φασισμός; Γι' αυτό η Ελλάδα δεν θα βγει ποτέ από το μνημόνιο. Γιατί της χρειάζεται για να συνέλθει από την παρακμή και τον αριστερίστικο ισοπεδωτισμό.
    Αμ το άλλο. Κανένας δεν κουβεντιάζει με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τι λέτε ωρέ λεβέντες. Ωραία Δημοκρατία υπηρετείτε. Κόμμα του κοινοβουλίου είναι με λαική εντολή και μάλιστα ισχυρή. Ποιος σας είπε ότι εξαιρείται από τις διεργασίες. Αποφασίσατε εσείς με φασιστική αντίληψη να αποκλείσετε το 7% του Ελληνικού Λαού;Ντροπή σας δήθεν Δημοκράτες υποκριτές. Αν είχε μπει στη Βουλή το νέο ΕΑΜ θα συζητούσατε μαζί του;
    Δυστυχώς τα αριστερά φασιστοειδή νικούν συνεχώς. Μετα το Γράμμο και το Βίτσι , αν και ηττήθηκαν, κέρδισαν όλες τις ιδεολογικές μάχες και μας κάθισαν στο σβέρκο. Και τώρα ακόμη χειρότερα....... Ξυπνήστε νοικοκυραίοι δεξιοί. Μην παρασύρεστε. Η πρασινοκόκκινη ακρίδα κατέφαγε τα σωθικά μας και η ΝΔούλα έκανε την πάπια συνηγορώντας ουσιαστικά.
    Αλλά και εσείς με το δίκιο σας. Όταν βλέπετε τον Καμπούρη Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και την Αραμπατζή - Μαγκριώτη βουλευτίνα τι να κάνετε ; Δεν είναι αργά συνέλθετε. Εμείς είμαστε δεξιοί ΟΧΙ αυτοί. Η αναγέννηση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης δεν περνάει μέσα από Σαμαράδες, Καραμανλήδες , Βλαχβεηδες, Αραμπατζούδες και άλλους παρακμιακούς. Η παραταξή είμαστε εμείς . Οι απλοί καθημερινοί νοικοκυραίοι Δεξιοί. Εμείς πρέπει να δώσουμε την απάντηση στην αριστερή λαίλαπα και στην άρρωστη ΝΔ.
    Λυπηρά τα περιγραφόμενα αλλά δυστυχώς πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε 8:49 συγχαρητηρια για το σχολιο σου! Να εισαι σιγουρος οτι αγγιξες τις καρδιες πολλων ΑΓΝΩΝ δεξιων...εως παρα πολλων!!!
      Δεν συμφωνω ομως με την ανωνυμια σου!
      Φωνες σαν την δικη σου μας λειπουν!!!
      ΟΦΕΙΛΕΙΣ να συνεχισεις...
      ΕΠΩΝΥΜΑ!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΛΛΟ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΙΘΗΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΒΛΑΚΑ . ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ Π....Α ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ .

      Διαγραφή
  9. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε όχι και αρχηγός κόμματος ο αρχιπίθηκος , αρχηγός άτακτων πιθήκων είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντροπαλο αγορι 9:23 (βλεπε π...α). Γιατι βριζεις; τι ζορι τραβας;
    και μια συμβουλη: απο την στιγμη που δεν μπορεις να το...αποφυγεις, χαλαρωσε και...απολαυσε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕ 0ΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ