Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΩΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ;

ΤΑ ΣΥΚΑ, ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ, ΣΚΑΦΗ


Δεν είναι μόνο ο "βουτυράτος γιατροτραπεζίτης" που προσπαθεί να χτυπήσει το αραμπατζοντορομπλοκ είναι και η "ξυνή" η Μαγκριώταινα , η αφεντικέσα τους ( που τους εχει και απλήρωτους) . Οι δύο φυτευτές υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, οι οποίες είναι ασύμβατες με το εκλογικό σώμα των απλών ψηφοφόρων του κομματος. Χλυδάτοι και φραγκατοι αμφότεροι  αποκομμένοι μέχρι πρότινος από την κοινωνία ανακαλυψαν "τα προβλήματα" του λαού , τον οποίο ξαφνικά αποφάσισαν να σώσουν.

Εχοντας από τον Οκτώβριο εξασφαλίσει την υποψηφιότητα τους , ενω οι συνυποψήφιοί τους πλην των δύο "κομανέτσι"  είχαν μόλις 20 μερες χρονο για τον προεκλογικό τους αγώνα, επιδιδονται αμφότεροι σε μια επίδειξη πλούτου και σπατάλης με πολυσελιδα ιλουστρασιον προεκλογικά φυλλάδια με στρατούς πραιτωριανών αμοιβόμενων κομματαρχών ( σαν τον Γκρουέζα του Μαυρογυαλούρου) , με στημένα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ ( έκαστος και με ένα prive τηλεοπτικό κανάλι , η μια ως ιδιοκτήτρια , ο αλλος ως ενοικιαστής) προσπαθούν να πείσουν το ποπολο ότι είναι οι "Σωτήρες" του, οι κλαταλληλοι ανθρωποι που θα αλλαξουν το σύστημα και θα υπερασπιστουν τα συμφέροντα των ανθρώπων της ελαστικής απασχόλησης (όχι εργασίας), των μικροσυνταξιούχων, των αγροτών , των μικρομεσαίων επιχειρηματιών.

Είστε με τα καλά σας νεοδημοκράτες με τους τζιπάτους των μαυρων porsche kagien θα συνταχθείτε;

Η "ξυνή" φοράει ένα φουλάρι burberry που κοστίζει όσο η σύνταξη του ΟΓΑ  μιας αγρίτισσας και κυκλοφορεί μια τσάντες prada που η φθηνότερη κοστίζει οσο οι μισθοί εξαμήνου μιας ωρομισθιας πωλητριας στου ΜΑΣΟΥΤΗ. Αυτοί για να φουλάρουν το ρεζερβουάρ των τζιπς θελουν 250 ευρώ όσα αντιστοπιχούν σε 15 μερες εργασίας ενός νεοπροσλάμβανόμενου φιλολόγου καθηγητή.

Αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό, δικά τους ειναι τα φράγκα όπως γουστάρουν τα ξοδεύουν, ( αν και "όλα εδω πληρώνονται" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη) , το θρασος τους είναι οτι ενώ ζητάνε την ψήφο σας , σας επιδεικνύουν τον πλούτο τους  να να σας θαμπώσουν , να δειξουν την ανωτερωτητά τους απέναντι τους και να σας θυμίσουν  ότι την επόμενη μερα μόνο απο τον αγα ... θα περιμενεις κανένα μπαξίσι

Όμως αυτό είναι το δράμα του Νεοδημοκράτη σήμερα , όχι των πραγματικών αλλά αυτών του μεσαίου χώρου και της πολλά διότι οι πρωτοι αποχωρησαν εδώ και καιρό μαζικά από το από-κομμα του Ζιγδαντώνη, ποιον να ψηφίσει από το "ψηφοδέλτιο της συντριβής" ...

Αν εξαιρέσει κανείς την Αγηγελική Μήκα που εχει δώσει δείγματα γραφής , πολιτικού ηθους συνέπειας και αποτελεσματικότητας, όλοι οι υπόλοιποι είναι μια από τα ίδια,  παιδιά του κομματικού σωλήνα , διαδρομιστές της Συγγρού θιασώτες της κομματικής καμαρίλας.

Γιαυτό αγαπητοί μου Νεοδημοκράτες , "το μη χειρον βέλτιστον" προσεξτε διότι μετα την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λαθος αναγνωρίζεται ...


Ομως δεν είναι "όλα ίσα κι όμοια", ο βουτυράτος γιατροτραπεζίτης είναι ενας καλός επιστήμνονας και διαπρεπής καταξιωμένος καρδιοχειρούργος η άλλη η "ξυνή" είναι η κόρη του Αθανάσιου, η κουμπάρα του Λαλιώτη και του Τσοχατζόπουλου, "φυτευτή" και στην υπόλοιπη ζωή της  ... στον αποτυχημένο γάμο της, στην θεση της Διευθύντριας του ΔΙΚΤΥΟ. 

Το χειρότερο είναι ότι προσπαθεί να την φυτέψει στην πολιτική ζωή του τόπου μας ο υπεργηρος θείος Αχιλλέας, ο άνθρωπος που ευθύνεται σε μεγαλο μερος για την καταντια και την οπ[ισθοδρόμηση του νομού μας, ο ανθρωπος που με τις παρεμβάσεις του και τις επιλογές του οδήγησε στην αποσύνθεση την Νέα Δημοκρατία ( Βλαχος, Μπουτάκογλου, Μωϋσιάδης, Μηλίδης ), τον οποίο δικαίως στείλατε στα αζήτητα της πολιτικής το 2009.

Η φράση του θείου Αχιλλέα στο "ΞΕΝΙΑ" κατά την τραγική επίσκεψη Σαμαρά , "τα κορίτσια μας είναι καλά"  με στημένο φόντο την χαμηλοβλεπούσα "ξυνή" αποσκοπούσε στο να περάσει το μηνυμα στους χαχόλους της ΝΔ ότι την στηρίζει ...

Το δράμα των Νεοδημοκρατών είναι ότι ο παπούς στηρίζει την κόρη του υβριστή επί σειρά ετών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των βουλευτών της, του μόνιμου πολέμιου των όπιων επιλογών της

Εσείς όμως θα στηρίξεται την επιλογή του θείου Αχιλλέα , το τελευταίο ίσως καπρίστιο του

39 σχόλια:

  1. για όποιον αντέχει ή μπορεί να αντιληφθεί αυτό που έρχεται

    http://sports.williamhill.com/bet/en-gb/betting/e/2920240/Greek%2BLegislative%2BElection%2B2012.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πάψουν μερικοί να πιστεύουν ότι
    η βλακεία είναι στο DNA του Σερραίου.
    Σερραίος καναλάρχης που βρίζει 15 χρόνια την ΝΔ, βάζει την κόρη του υποψήφια.
    Σερραίοι Βουλευτές με πακτωλό χρημάτων είναι εξαφανισμένοι.
    Σερραίος γιατροτραπεζίτης επηρεάζει με τα χρήματά του την πολιτική σκηνή.
    Κανένας του δεν υπερασπίστηκε τις απόψεις του Σαμαρά.
    Κανένας από αυτούς δεν έχει σταδιοδρομήσει επιτυχώς επαγγελματικά.
    Κανένας δεν ξέρει τις θέσεις και την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας.
    Νομίζουν ότι επειδή βλέπουν το όνομά τους στα ΜΜΕ ο νεοδημοκράτες θα τους ψηφίσουν.
    Όπως λέει η θεία Ελπινίκη την κουράδα όπως και να την μαγειρέψεις πάλι κουράδα θα΄ναι.
    Οι υγιείς δυνάμεις της ΝΔ θα επιλέξουν άτομα με νέες ιδέες στον χώρου με συγκεκριμένες προτάσεις. (ΜΗΚΑ-ΠΑΝΤΑΖΗ-ΜΑΜΑΛΗ-ΠΑΝΟΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ , ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΚΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα ίακχε με το άρθρο σου αλλά θα έπρεπε να γράψεις και ένα άρθρο για τους ήδη βουλευτές μας τους εν ενεργεία και τους παλιότερους που ζητάνε και πάλι την ψήφο μας, τι κάνανε για το νομό δηλαδή τι έργο έχουν επιτελέσει,αν βολέψανε και που τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους π.χ στα γραφεία τους σε άλλα πολιτικά γραφεία, σε υπηρεσίες και πόσο πληρώνονται( ήδη γνωρίζουμε για τον Καρυπίδη που έχει απεσπασμένη την γυναίκα του πέντε χρόνια στο γραφείο του θεωρώντας το πολιτικό γραφείο δικιά τους επιχείρηση αλλά να πληρώνεται από το δημόσιο χωρίς να δουλεύει, φήμες κυκλοφορούν ότι ο Λεονταρίδης έχει την σύζυγό του επιστημονικό συνεργάτη σε φίλο του βουλευτή για να μην καρφώνεται και αυτός πήρε στην θέση αυτή την σύζυγο ή άλλο συγγενικό πρόσωπο αυτού του βουλευτού, για τους άλλους δεν γνωρίζω), τέλος πάντων να έψαχνες για να βγάζανε συμπεράσματα για να ξέρανε οι ψηφοφόροι πως θα συμπεριφερότανε στην κάλπη.
    Δεν είναι όμως αργά μπορείς και σήμερα απομένει λίγος χρόνος ακόμη για όσους ακόμη επιμένουν να ψηφίζουν πασοκ, Ν.Δ και ΛΑΟΣ που έχουν βουλευτές στον νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αύριο 6 Μαίου καθαρίζουμε τον νομό Σερρών και την Ελλάδα από τα πολιτικά παράσιτα, τους θιασώτες των μνημονίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ? ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΜΗΚΑ ? ΠΟΤΕ ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ Ή ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ?
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ?
    Υ.Γ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες, για πες...
      Είχα σκοπό να την ψηφίσω αλλά μάλλον τώρα θα την μαυρίσω στην κάλπη!!!

      Διαγραφή
  6. Η προσπάθειά σου να αποσυσπειρώσεις τη Ν.Δ. είναι αξιέπαινη ! Μόνο έτσι έχει τύχη η ξινή και η χρυσή αυγή . Όμως στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. υπάρχουν αξιόλογα στελέχη που μπορούμε να ψηφίσουμε και νέα και άφθαρτα . Αυτά είναι : Πανταζής , Μήκα , Μάμαλης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΛΑΧΒΕΗΣ - ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΘΕΟΦΙΛΟΣ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ ( ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ )
    ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ - ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ .

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΑΧΒΕΗΣ - ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
      ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΜΗΚΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Δεύτερη ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ .
      ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ - ΤΑΣΟΣ - ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ
      ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

      Διαγραφή
    2. 9.52 λεμε και καμμια μαλακια να περασει η ωρα , ετσι δεν ειναι ?

      Διαγραφή
  8. ...πφ πφ πφ πφφφφφφφφφφφφφ αϊιντε ρέ κ@πρίτη καταστροφέα τού Νομού (αρχικαταστροφέα τής ελλάδος μας μέ τόν εθνάρχη σου καί τήν συμμορία τών εκβιαστών αμαξηλατών!!!!) δρόμο καί σύ καί ή δυναστέια σου...ά πού΄σαι πρίν ξαπαστρεφτείς παλι@τ@μαρο θά πληρτώσεις..ήρθε η ώρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΡΑΜΟΛΗΜΕΝΤΟ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ;
    Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ Η ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΜΟΥΓΚΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΤΙ ΤΑΓΙΕΡ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ Η ΚΟΛΛΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΡΒΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στίχοι τραγουδιών του συγκροτήματος "Πογκρόμ" που συμμετέχει ο υποψήφιος βουλευτής των Χρυσών Αυγών στις Σέρρες ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ

    «Νύχτα τρόμου, βία ρομαντική.
    Νέοι επαναστάτες με δίψα για ζωή.
    Στην καρδιά τους πάντα η γαλανόλευκη.
    Τέλος θα δώσουν σε τούτη τη ντροπή
    (…) ένας αγώνας απλά η αφορμή
    ήρθε η ώρα για εκδίκηση σκληρή.
    Πογκρόμ, πογκρόμ σ’ ολόκληρη την πόλη
    όλοι κρυμμένοι στα χέρια μας οι δρόμοι.
    Πογκρόμ, πογκρόμ ποτέ δεν θα ξεχάσω
    τη φλόγα του μίσους ποτέ μου δε θα χάσω».
    «Γαμώ τον Βίζενταλ
    γαμώ την Άννα Φρανκ
    γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.
    Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω
    αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!
    Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω
    στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κατουρήσω.
    Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς…»

    http://jungle-report.blogspot.com/2012/05/2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. IAKXE
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΗ ΣΟΥ, ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ HILTON!!!!
    Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΑΤΡΟΝΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ (Η ΩΡΑ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΔΟΥΡΡΕΙΟ ΙΠΠΟ (ΤΡΟΠΟ)ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ!
    ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΡΘΙΟΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ ΣΟΥ!!!
    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΤΑΔΕΝΕΣΤΟΡΑΣ ΣΕ ΑΒΑΝ ΓΚΑΡΝΤ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΕΨΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕΑΠΟ ΣΤΡΑΒΟΚΑΤΑΠΗΜΑ!!!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ!!!!!!
    Η ΜΙΑ (1)ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ.ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΙ (6) ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το σκέφτεστε να εκλεγούν ΜΠΛΑΚΜΠΕΗΣ - ΛΙΟΝΤΑΡΙΔΗΣ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ?αυτοί θα μας εκπροσωπούν?ντροπή για τον νομό.αυτοί θα εκπροσωπούν την Ν.Δ.?ντροπή για την Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι βαθια νυχτωμένος αν νομίζεις ότι η Ν.Δ θα πάρει 3 έδρες, 2 θα πάρει, πάνε οι καλές εποχές, 1 το πασοκ, 1 ο Καμμένος και 1 η χρυσή αυγή τωρα τις άλλες διάλεξε τες εσύ.

      Διαγραφή
    2. γιατί είσαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει βουλευτή στις Σέρρες ?

      Διαγραφή
  14. ποια δεν είχε ποτέ συνεργάτη αποσπασμένο μέλος της οικογένειας της στο πολιτικό γραφείο;
    ποια δεν πλήρωσε ποτέ τον εκβιαστή;
    ποια τον έστειλε και καταδικάστηκε απο το ΕΣΡ;
    ποια δεν την εμφάνισαν ούτε μια φορά στο κανάλι τους και το 2009 και τώρα;
    ποια είπΕ να μειωθούν οι βουλευτές, να καταργηθούν οι διπλές συντάξεις των βουλευτών;
    ποια παρέδωσε το υπηρεσιακό και κυκλοφορεί χρόνια τώρα με μεταχειρισμένο;
    ποια τοποθετήθηκε δημόσια υπερ του Σαμαρά όταν όλοι κρύβονταν;
    ΠΟΙΑ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜE ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΩ
    ΠΟΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΠΟΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
    ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
    Ή ΘΑ ΕΚΛΕΓΩ Ή ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ, ΦΡΑΓΚΕΔΑΚΗΣ,
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
    ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ, ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

    ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΓΙΕΡ, ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΕΝΔΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
    ΤΙ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΛΜΗΣΕ
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ?
      ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΜΠΛΟΥΖ ?
      ΠΟΙΑ ΜΑΖΕΥΕ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΔ ΤΩΝ 5.000 ?
      ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ?
      ΠΟΙΑ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ ?
      ΠΟΙΑ ,ΠΟΙΑ , ΠΟΙΑ
      ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΙΔΙΑ .
      Υ.Γ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗ Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

      Διαγραφή
  15. αντ'ωνιε
    την αλβανια την άνοιξες
    την γεωργία την άνοιξες
    α ιντε με το καλό
    και την ελλάδα και να φεύγουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άντε στο καλό και πες και χαιρετίσματα στη Μέργκελ

      Διαγραφή
    2. ως βλάξ
      μετα βεβαιότητας
      απάντησες

      ΥΓ πάλι το δάκτυλο κοίταγες...

      Διαγραφή
  16. Εγώ ένα σταυρό θα δώσω στον Πανταζή , πιστεύω μετά από τόσους αγώνες που έκανε για την παράταξη δικαιούται ένα σταυρό από όλους μας . Δεν έχει ευθύνη για τίποτα και δεν είναι αλεξιπτωτιστής . Είναι ένας από εμάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο μεγάλε, μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πέτυχες¨. Όπως είπε και ο Αιστάην άπειρα είναι δύο πράγματα: Το σύμπαν και η βλακεία.

      Διαγραφή
    2. 7 Η ΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ - ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ - ΜΗΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ . 10% ΕΧΑΣΕ Η Ν.Δ. ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ .

      Διαγραφή
    3. Σε καταλαβαίνω 1.12 , δύσκολες εποχές ζούμε , βρήκες και μια δεύτερη δουλειά . Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή , έστω και αν αυτή είναι να γράφεις σχόλια και να βρίζεις όσους ψηφίζουν τον Πανταζή .

      Διαγραφή
  17. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΚΗ , ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΛΥΦΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΛΑΧΒΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΛΛΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΡΥΠΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ελεος ρε παιδια θυμηθηκε παλι ο παππουκας την πολη του? που ηταν τοσα χρονια? δηλαδη δεν καταλαβα θα ψηφισουμε οτι μας λεει ο παππους? ΕΛΕΟςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ-ΣΑΜΑΡΑ,Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ !
      ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ( ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ) , ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .

      Διαγραφή
  21. Ο μπαρμπα Θανάσης περιφέρει την ξινή κόρη του σαν το γύφτο την αρκούδα από εκλογικό σε εκλογικό κέντρο ....το τι ακούνε από το κόσμο δε λέγεται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ Ο ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
    ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΚΛΑΙΕΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα το δείξουν τα αποτελέσματα ... μην είσαι εσύ στο τέλος η τραγική φιγούρα.... SIR!!!!

      Διαγραφή
  23. ΒΛΑΧΒΕΗΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...... ΑΓΩΝΙΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ