Τρίτη 1 Μαΐου 2012

H "ΞΥΝΗ" ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ;








Η ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΣΑΣ ΤI ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ; 
 

ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΒΑΛΗ, ΤΟΝ ΓΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑLOMA" ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ  ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ , ΑΟΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΡΑ VIDEO ΣΤΟ YOUTUBE

11 σχόλια:

  1. ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ..... ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ...... ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Η ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΣΟΥ;
    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΑΤΑΤΑΡΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΤΑΚΑΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΩΤΕΡΕΣ.... ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΩ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τίτλο : “O δεξιός καναλάρχης πεθερός και η αυστηρή σύζυγος-διευθύντρια” η εφημερίδα “ΘΕΜΑ”, έδωσε (μεταξύ άλλων) συνέχεια την Κυριακή (10/1), στην “κόντρα” με τον υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη, σύζυγο της διευθύντριας του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση, και γαμπρό του εκδότη Αθανάσιου Αραμπατζή.
    Ο 71 χρονος πεθερός του υφυπουργού Υποδομών κ. Αθανάσιος Αραμπατζής είναι από τους παλαιότερους εκδότες των Σερρών, έχοντας στην κατοχή του δύο καθημερινές εφημερίδες και μία εβδομαδιαία, ενώ στο δυναμικό του ομίλου του ανήκουν ο τηλεοπτικός σταθμός ΔΙΚΤΥΟ και το ράδιο Δίκτυο FM.
    Διαθέτει μετοχές γνωστών εταιρειών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και αρέσκεται να παίρνει τον λόγο στις γενικές τους συνελεύσεις. Από τα Μέσα που διαθέτει διατυμπανίζει τη φιλία του με γνωστούς επιχειρηματίες και πολιτικούς άνδρες της χώρας.
    Από το 1998, όταν και ξεκίνησε τη λειτουργία του το ΔΙΚΤΥΟ ΤV, ο κ. Αραμπατζής εμφανίζεται κάθε εβδομάδα σε δική του μαραθώνια εκπομπή από την οποία κατακεραυνώνει τους πάντες στις Σέρρες αλά Βασίλης Λεβέντης. Η εκπομπή «Στο στόχαστρο», την οποία συμπαρουσιάζει με νεαρή δημοσιογράφο που δεν την αφήνει να μιλήσει καθόλου, έχει φανατικούς οπαδούς και εξίσου ορκισμένους εχθρούς. Πολλές από τις λέξεις και τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί στις εκπομπές του έχουν γίνει σλόγκαν στις Σέρρες, όπως το περίφημο «χαμηλοταβανία».
    Τα πικρόχολα σχόλιά του για δημόσια πρόσωπα των Σερρών τον οδήγησαν πολλές φορές στις αίθουσες των δικαστηρίων. Η ήττα του πρώην νομάρχη κ. Κώστα Παπαπαναγιώτου χρεώνεται στον ίδιο, καθώς στήριξε με νύχια και με δόντια το «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο «γαλάζιος» Νομός Σερρών να αποκτήσει τον πρώτο «πράσινο» νομάρχη.
    Στο στόχαστρο του συγκροτήματος Αραμπατζή έχει μπει το τελευταίο διάστημα η βουλευτής της Ν.Δ. κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία στις τελευταίες εκλογές άφησε δημόσια αιχμές πως ο πεθερός του υφυπουργού Υποδομών τής ζήτησε μετρητά για να την προβάλλει στα Μέσα που διαθέτει. Από τότε ο πόλεμος μεταξύ τους είναι ανηλεής.Ακόμη και την ηλικία της αποκάλυψε δημόσια για να την… ξεμπροστιάσει.
    Λόγω του πατρός της, η διευθύντρια του ΔΙΚΤΥΟΥ κυρία Φωτεινή Αραμπατζή - που έχει το όνομα ιδιαίτερα αυστηρού εργοδότη- σύζυγος του υφυπουργού βρέθηκε στη δύσκολη θέση να απολογείται στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, που μέχρι σήμερα ουκ ολίγες φορές έχει ασχοληθεί με τον ιδιόμορφο καναλάρχη των Σερρών.
    Στις εκλογές του 2007 έντονη ήταν η φημολογία περί συμμετοχής της κόρης του και συζύγου του κ.Γιάννη Μαγκριώτη κυρίας Φωτεινής Αραμπατζή στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στις Σέρρες. Μέχρι και τηλεφώνημα από τον κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο δέχτηκε, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, αλλά τελικά δεν ενέδωσε".
    http://www.infoserres.gr/serres/index.php/2009-01-05-10-01-41/1966--qq-.html

    http://www.infoserres.gr/serres/images/stories/kanalarxhs.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεπτ.1989-Ιούν.1992 Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο «Καλαϊτζή-

    Παλάζη»

    Απολυτήριο Λυκείου (Βαθμός 19.9/10

    ΑΡΙΣΤΑ )

    ΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ . ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ . 19.9/10 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ Η ΦΩΤΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία με την ξινή
    Την άλλη με την χρυσή αυγή
    Πότε θα δούμε τον Γιωργάκη στη στενή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙς ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ?
    1)Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    2)ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΠΥΞ -ΛΑΞ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
    3)ΑΛΛΟΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε
    4)ΑΛΛΟΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
    5)ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ(ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΥΡ-ΙΑΚΧΕ)
    Αντι λοιπον να λεν οτι πρεπει με την ψηφο μας να απαξιωσουμε συγκεκριμενα πολιτικα προσωπα για το βιο κ την πολιτεια τους, καλουν τον κοσμο να απαξιωσει το πολιτικο συστημα.
    ΑΝ κυριες και κυριοι διαλυθει το πολιτικο συστημα και η χωρα περιελθει στα χερια"ατακτων", θα καταληξουμε συτο που 'λεγε ο Κολοκοτρωνης
    "Οποιος μεινει πισω πισω ας ακουσει των γυναικων τα μοιρολογια".
    Και παρακαλω απαντηση μονον απ οσους καταλαβαινουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΛΑΨΤΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΣΗ ΗΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βρε βλάκα,αγράμματε κι αγάμε κωλομπαρά η αραμπατζή δεν βγάζει δικό της πρόγραμμα για την παιδεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.infoserres.gr/serres/index.php/component/content/article/36-top-a/4632-mas-doulevei-kanonikao-leontaridhs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω δεν περιμενω να σωσει η ξυνη την παιδεια,η παιδεια δε σωζεται με τιποτα...με δασκαλους που δεν μπορουν να χειριστουν καν την ελληνικη γλωσσα,που δεν μπορουν να διαχειριστουν την παραμικρη δυσκολια στα σχολεια τους και πνιγονται σε μια κουταλια νερο και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι ο εαυτουλης τους και το πως θα γινουν διευθυντες(μια θεση που θα επρεπε να κατεχουν ακομη και στην εκπαιδευση ατομα με ικανοτητα στη διοικηση,και οχι δασκαλοι με τα περισσοτερα χρονια υπηρεσιας η με τα περισσοτερα σεμιναρια).Λυπαμαι που το λεω αλλα ΔΑΣΚΑΛΟΙ με την πραγματικη εννοια, πλην ελαχιστων περιπτωσεων,δεν εχω συναντησει πολλους...Για να εισαι σωστος δασκαλος πρεπει να εισαι πρωτα ΑΝΘΡΩΠΟΣ,οχι ανθρωπακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ