Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ...



 Το 2004 κέρδισε  πανηγυρικά την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, μίλησε σκληρά εναντίον των "νταβατζήδων" της πολιτικής μας ζωής , υποσχέθηκε την επανίδρυση του κράτους αλλά τελικά το 2009 κατόρθωσε να τα κάνει όλα ... "μουνί"  !!!

Το 2007  έκλεισε την Βουλή και προκύρηξε εν μεσω πυρκαγιών εκλογές προκειμένου να μην καταθέσει στην βουλή  το πόρισμα για τα δομημένα ομόλογα , την απάτη που "΄εκαιγε" τους Αλογοσκούφη, Δούκα, Κουρή , Τσιτουρίδη, Σημαιοφορίδη και τους διορισμένους δοτούς διοικητές των Ασφαλιστικών Ταμείων, το 2009 έκλεισε την Βουλή πριν 40 μερες και προκύρηξε ευρωεκλογές πρπκειμένου να παραγραφούν οι ευθύνες της Ντόρας Μητσοτακη και των συναφών για το σκάνδαλο της SIMENS, έχασε με ... άνεση με 5% διαφορά από τον ηλίθιο JEFREY MINEΪKO PAPANDREOU και μετά "το κτήνος" πήγε διακοπές .  Τον Σεπτέμβριο άνοιξε πάλι την Βουλή , παραιτήθηκε ο βουλευτής του Γιάννης Μανώλης και της ξανάκλεισε προκυρήσσοντας τις εκλογές του 2009 όπυ έπαθε πανωλεθρία  με διαφορά 10% από το ΠΑΣΟΚ.

Από το 2009  που την "κοπάνησε" σαν κλέφτης από την ηγεσία της ΝΔ, ο ρίψασπις ανηψιός του Εθνάρχης Τριανταφυλλίδη, μεχρι το 2011 , παρέμεινε σιωπηλός , αργόσχολος και άεργος παρίστανε τον έλληνα βουλευτή σιτιζόμενος παρασιτικά από τον κρατικό προϋπολογισμό αφού είχε μηδενικό κοινοβουλευτικό έργο.

Έσπασε την σιωπή του πρποσφατα δηλώνοντας την αμέριστη στηριξή του στον Ζιγδαντώνη, αφού προηγουμένως είχε ψηφίσει το Μνημόνιο 2 και την νέα Δανειακή Σύμβαση , ο ελληνικός λαός και δη ο Νεοδημοκράτες τον έγραψαν στ΄αρχίδια τους και εδωσαν στην ΝΔ , το απο-κομμα του Ζιγδαντώνη το εκωφαντικό ποσοστό του18,6% στις 6 Μαϊου του 2012.

Παρόλα αυτά τα κομματόσκυλα  και οι βουλευτές του  κόμματος σε μία εξαρση βλακείας , τον "ονειρευονται" να επανακάμψει ως αρχηγός τους .... χαχαχαχαχα

"το ξαναζεσταμένο φαϊ είναι πάντα άνοστο" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη όμως εγώ μπορώ να αναφωνήσω "ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ"
  
  

3 σχόλια:

  1. Δεν έχω ακούσει τίποτα ρε παιδιά , prive party έκαναν οι μπαλαρίνες της ΝΟΔΕ για την επιτυχία τους στις εκλογές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. serrepress.blogspot.com

    Κυκλοφορούμε ελεύθεροι στο Σερραϊκό αέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασες ότι ο Εθνάρχης Τριανταφυλλίδης φόρτωσε στο Σεερραικό Λαό εδώ και 50 χρόνια τον μικραδελφό του τον Αχιλλέα ο οποίος μέχρι σήμερα κουνάει όλα τα νήματα και ονειρεύεται ............του υιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ