Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ;



 Από τον Δεκέμβριο περάσανε ήδη πέντε μήνες οπότε καταγράφηκε η "λαμπρή επιτυχία" του "ΔΕΝΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" αλλά οι διοργανωτές (ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ και ΔΙΚΤΥΟ ΤV) ακόμη δεν δώσανε επίσημα λόγαριασμό στους πολίτες που ανταποκρίθηκαν και συμμετειχαν σε αυτήν την  εκδήλωση ανθρωπιάς αλλά και αυτοπροβολής της φιλανθρωπίας ορισμένων εκπροσώπων της καθ ημάς χαμηλοταβανίας, όπως την αποκαλεί ο υπερτατος κριτής των πάντων,   Αθανάσιος

Και για να μην παρεξηγηθώ όπως και παλαιότερα είχα τονίσει η εκδήλωση αυτή εχει δύο συνιστώσες. Η μία αφορά το "ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" την εκδήλωση που αγκαλίαζει ο Σερραϊκος λαός με τις οποιες αδυναμίες της και προσφέρει κάποιο κοινωνικό έργο αξιοποιώντας τα χρήματα που συγκεντρώνονται.

Η δεύτερη συνιστώσα αφορά το "ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ" το οποίο εκμεταλευόμενο την ευαισθησία του κοσμάκη που συμμετέχει στην πρώτη συνιστώσα εξασφαλίζει ΧΟΡΗΓΙΕΣ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ , από κρατικοδιάιτες επιχειρήσεις και οργανισμούς (ΟΤΕ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ALHA BANK κτλ)l οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν , ούτε διατίθενται για το φιλανθρωπικό έργο αλλά ενσωματώνονται στην περιουσία του ντοροκάναλου.

Επ' ευκαιρία των εκλογών και της αμφιλεγόμενης υποψηφιότητας της Διευθύντριας του ΔΙΚΤΥΟ ΤV, κ. Μαγκριώτη η οποία ευαγγελίζεται ότι θα φέρει το νεο ήθος στην πολιτική μας ζωή ( μην διαψεύσει και την δήλωση του θείου Αχιλλέα στο "ΞΕΝΙΑ" : "  τα κορίτσια μας είναι καλά ") θα ήθελα να την ρωτήσω το εξής απλό

 " Aγαπητή μου Φωτεινή, σου είναι εύκολο να ανακοινώσεις στους εν δυνάμει ψηφοφόρους σου, από την ημέρα που θεσπίστηκε ο θεσμός του "ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" μέχρι και σήμερα πόσα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί από τις εισφορές των πολιτών , πόσα χρήματα έχει εισπράξει το ΔΙΚΤΥΟ TV από τις χορηγίες και ποσα από αυτά διατέθηκαν σε φιλανθρωπίες ; "

Αναμένουμε τον κ. Κουμπαρούδη να ... λαλήσει


10 σχόλια:

  1. Μας έχεις σπάσει τα αρχίδια με την ξινή και την χρυσή αυγή . Καρφώνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε εχει γραμμενο κανονικα.Πρωτη ερχεται σε δημοσκοπησεις φωναζε οσο θες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΜΗ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΕΙΚΟ, ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΡΦΗ, ΕΣΥ ΩΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ, ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κούλαρε ρε μεγάλε με την εμετικη! Επιτέλους, έχεις τέτοια εμμονή μαζί της, που δίνεις την εντύπωση ότι φτιάχνεσαι μαζί της! Ασε την να κάνει τον αγώνα της και δες και συ την παρτη σου! Στην τελική πιστεύω ότι ξεφύγει! Ζωντανή να τη φας δεν θα χορτάσεις! Και αν έχει πίσω η αχλάδα την ουρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή η συνεντευξη της Ξυνης στον Καπετανιο...! Ηταν αυτο που λεν "ετρεχε μονη και βγηκε... δευτερη". Δυσκολευονταν ( εχει βεβαια και ενα αρκετα μεγαλο προβλημα με τον λογο) ακομη και με τις ερωτησεις που η ιδια ειχε στηση.
    Και να σκεφτη κανεις πως παιζει γερα για βουλευτης της χαμηλοταβανιας...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθε να γραφεις σωστα ρε χαμενε,τα σκατωνεις με τα ρηματα...με τα υπολοιπα συμφωνω!

      Διαγραφή
  6. σώθηκαν ζωές με το Δέντρο της Αγάπης εσύ δεν μπορείς να σώσεις ούτε τον εαυτό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα απαντήσετε στο σχόλιο ή μουγκα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΤΑΤΑΖΑΚΟ ΠΕΣ ΠΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. """"κούλαρε ρε μεγάλε με την εμετικη! Επιτέλους, έχεις τέτοια εμμονή μαζί της, που δίνεις την εντύπωση ότι φτιάχνεσαι μαζί της! Ασε την να κάνει τον αγώνα της και δες και συ την παρτη σου! Στην τελική πιστεύω ότι ξεφύγει! Ζωντανή να τη φας δεν θα χορτάσεις! Και αν έχει πίσω η αχλάδα την ουρά;"""">>>>>>>>>>>>> καί τό γουρούνι τ΄αρχίδια!!! ΄ντάξει;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ