Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΘΟΔΩΡΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ... ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΚΙ Η ΒΑΡΚΑ ΓΕΡΝΕΙ



    Όλα τα υποπροϊόντα του Μητσοτάκη μάζεψε ο Ζιγαντώνης στην γαλάζια πολυκατοικία ... η οποία την 17η Ιουνίου θα καταρρεύσει και θα γίνει ο ομαδικός τάφος τους

6 σχόλια:

  1. Στις 29 Νοεμβρίου του 2011 αγωνίστηκα για ένα όνειρο που έλεγε έξω τα φέουδα, έξω οι βαρωνίες, ένα όνειρο των άξιων και αξιών!
    με αυτά πορεύτηκα που να ξερα δεν ρώταγα.
    αχ βρε Σαμαρά, κομανέτσι.
    δεν είναι δυνατόν να περιμένεις να συμπράξω ξανά στα φέουδα και τις βαρωνίες, και σε άλλες χαμένες δεκαετίες για μερικούς μήνες αβέβαιης συγκυβέρνησης με το επίσης φθαρμένο Πασοκ!
    και μην κινδυνολογήσεις για Τσίπρα και τα άλλα εκβιαστικά!
    από την Σκύλλα η τη Χάρυβδη, θα διαλέξω να περάσω ανάμεσα τους! Και αν τόχει η μοίρα να αφανιστώ, ας τόχουν κρίμα στο λαιμό τους αυτοί που έφεραν πίσω Χάρυβδες!!!
    στηρίξαμε τον προεδρο στα δυόμιση αυτά χρόνια με ολες μας τις δυνάμεις!
    στο τέλος προτίμησε τη Ντόρα και όσα πρεσβεύει!
    τελικά ξέρεις; φεύγω ανακουφισμένος!
    στο καινούριο που θάρθει, γιατί θάρθει, δεν θα πρέπει να απολογούμαι για ένα παρελθόν που περιλαμβάνει τη Ντόρα, τον Αρούλη, τον Πάκη και όλους τους άλλους!
    το καινούριο που θάρθει θα είναι καθαρό και γάργαρο!!
    τα χαιρετίσματα μου.
    ήρθε η ώρα να λειτουργήσω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ
    Ανάμεσα στον Μενέλαο, τη Φωτεινή, τελικά προτιμώ τη Μαρία.
    στο κάτω κάτω της γραφής λίγη περηφάνεια μας την έδωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου το ίδιο έπραξα και εγώ και στήριζα για δύο χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει κάτι καινούριο και δεν θέλω να συμπράξω στον ενταφιασμό της κοινής μου λογικής.
      Μέχρι να έρθει το καινούριο και εγώ προτιμώ την Μαρία για την λίγη περιφάνια που μας έδωσε.
      Τα συναισθήματα αυτά κυριρχούν σε όλουςς τους σκεφτόμενους νεοδημοκράτες.Και για να προλάβω τυχόν μερικούς εγκάθετους να παπαρολογήσουν τους λέω ότι εγώ δεν είμαι σταυλισμένος πουθενά, είμαι με τον ευατό μου με το μυαλό μου με την κοινή λογική και με την οικογένειά μου.

      Διαγραφή
  2. Ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει να κλείνει ένα οκτάμηνο κύκλο λαθών που ξεκίνησαν με την δήλωση αποδοχής της δανειακής σύμβασης..την 1η Νοεμβρίου 2011 με το χειρότερο τρόπο για το κόμμα του: Δίνοντας «γη και ύδωρ» στην μεγάλη του εχθρό Ντόρα Μπακογιάννη-Μητσοτάκη, της οποίας το κόμμα , η ΔΗΣΥ, στις προηγούμενες εκλογές συγκέντρωσε σε όλη την Ελλάδα πλην Κρήτης το εντυπωσιακό ποσοστό του ... 1%!

    Για να κερδίσει αυτό το 1%, συν βέβαια το 1,5% στην Κρήτη, ο Α.Σαμαράς της δίνει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας (!) και σε τουλάχιστον πέντε στελέχη της, μεταξύ των οποίων και στον εξτρεμιστή μουσουλμάνο Ιλχάν Αχμέτ, εκλόγιμες θέσεις στις λίστες. Και όταν λέμε εκλόγιμες εννοούμε ότι αποβάλλονται ισάριθμοι νεοδημοκράτες που είχα κερδίσει με την αξία τους στις συγκεκριμένες περιφέρειες την έδρα.

    Αλλά και πάλι είναι πολύ αισιόδοξος, ακόμα και για το 2,5%. Τουλάχιστον αυτό το 1% εκτός Κρήτης δεν ψήφιζε Ντόρα. Ψήφιζε μία πολιτική η οποία ήταν τελείως αντίθετη με αυτή του Α.Σαμαρά. Και βέβαια εντός της ΝΔ υπάρχει μια τεράστια μάζα που δεν θέλει ούτε να ακούει για Ντόρα Μπακογιάννη-Μητστάκη

    Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο ρυθμός που κάνει πολιτικά λάθη ο Α.Σαμαράς. Την στιγμή που όλοι αναγνωρίζουν ότι η Ν.Μπακογιάννη επιστρέφει για να πάρει την εξουσία στη ΝΔ και αυτό το αναγνωρίζουν εχθροί και φίλοι του Α.Σαμαρά, αυτός πρακτικά παραδίδεται αμαχητί.

    Και σε τελική ανάλση αν σκοπός της ενίσχυσης του κόμματος ήταν η συσπείρωση της κεντροδεξιάς, αυτή έπρεπε να ξεκινήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Από το 10,5%, όχι από το 2,5%. Αλλά τα ξένα κέντρα που "έσπρωξαν" τη Ντόρα πίσω στη ΝΔ δεν ενδιαφέρονται να επιστρέψει ο πατριωτικός λόγος στη ΝΔ. Ενδιαφέρονται να ενισχυθεί η "μνημονιακή παράταξη".

    Την στιγμή που η παράταξη θέλει να φυσήξει επιτέλους αέρας πατριωτισμού, δέχεται πίσω στην παράταξη την ιέρεια του ενδοτισμού και του Μνημονίου.
    Και ο Α.Σαμαράς νομίζει ότι θα κερδίσει ψήφους από αυτή την «πανστρατιά» αποτυχημένων...

    Αν αφουγκραζόταν τους νεοδημοκράτες που τον έκαναν πρόεδρο τον Δεκέμβριο του 2009, μάλλον για αποσυσπείρωση πάει και αυτό θα το διαπιστώσει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, όταν θα γίνει ο πρώτος ηγέτης της κεντροδεξιάς που θα δει την πλάτη ενός ριζοσπάστη ηγέτη της Αριστεράς στην Ελλάδα, αν δεν αλλάξει την πολιτική του.

    Με Ντόρα, λοιπόν, χέρι-χέρι θα αλλάξει το Μνημόνιο ο Α.Σαμαράς και θα κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ;

    Το καλύτερο ανέκδοτο της χρονιάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρία νέα διακεκριμένα πρόσωπα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που αν και εκπροσωπούν διαφορετικές τάσεις της ελληνικής κοινωνίας, τους συνδέει η ανάγκη να σώσουν την πάρτη τους και να βγουν βουλευτές, υποδέχθηκε χθες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς, στα πλαίσια της νέας προεκλογικής στρατηγικής «Οι απεγνωσμένοι παντού χωράνε».

    Συγκεκριμένα ο Βλάσης Τσάκας που εκπροσωπεί το Αραβο-ευρωπαϊκό μέτωπο, η Τζούλια Αλεξανδράτου εκ μέρους της Ύπτιας πτέρυγας των Ευρωπαϊστών και ο Όζζι Όσμπορν που προέρχεται από τα σπλάχνα της «ευρωχεβιμεταλλάδικης» τάσης, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε εκλόγιμη θέση, προκειμένου – όπως είπε ο πρόεδρος – «να βοηθήσουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και κατά συνέπεια την Ελλάδα να σταθεί και πάλι όρθια».

    Μαζί με τους τρεις, ο κ. Σαμαράς, καλωσόρησε στην «παναστρατιά» και τον Γιάννη, τον διανομέα πίτσας, εκπρόσωπο του ευρωπαϊκού μετώπου οδηγών παπακίων χωρίς ποδιά, που βρέθηκε τυχαία στα γραφεία της Συγγρού για να κάνει διανομή και πείστηκε να συστρατευθεί κι αυτός αφού σύμφωνα με πληροφορίες μετά είχε διανομή στα γραφεία του ΛΑΟΣ, όπου υπήρχε περίπτωση να τον υφαρπάξουν και να τον βάλουν υποψήφιο εκεί.

    (Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ .
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΛΟΒΕΡΔΟΥ .
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ .
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ .
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ .
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΜΕΝΣ .
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ .
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ .
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ .
    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ .
    Υ.Γ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά που είναι εκείνος ο σωτήρας μας ο Καρυπίδης μου λείψανε οι παπαρολογίες του. Ουστ πολιτικά κοπρόσκυλα, πολιτικοί νταβατζήδες του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ