Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ !




 ΠΡΙΝ  ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ
17η ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ 
 ΤΟΥ ΜΕΛΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ 

6 σχόλια:

  1. Τι λες ρε Ίακχε. Όχι και φυλακή τα λαμόγια και οι υπαλληλίσκοι της Διεθνούς των τοκογλύφων που καταλεηλάτησαν τη χώρα επί τόσες δεκαετίες και ρούφηξαν το αίμα του ελληνικού λαού. Να τους πληρώνουμε πάλι για να κάνουν διακοπές πολυτελείας όπως ο Άκης και η κοκότα του; Δήμευση περιουσιών και στη συνέχεια οικογενειακώς στα ξερονήσια και τις βραχονησίδες(τύπου Ίμια) οι εφιάλτες. Εκεί που κάποτε έστελναν όσους Έλληνες αντιστάθηκαν στη ναζιστική λαίλαπα και στις αμερικανοκίνητες μηχανορραφίες. Στη μέση του Αιγαίου και χωρίς υποδομές που θα πληρώσει πάλι ο ελληνικός λαός. Με ξηρά τροφή και ας φροντίσουν οι ίδιοι τι θα κάνουν παραπέρα για να επιβιώσουν. Γι αυτό έχουν λυσσάξει για τις 17 Ιούνη, διότι ξέρουν πολύ καλά ότι παίζουν πλέον τα κεφάλια τους και τα συμφέροντα των μεγάλων αφεντικών τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε δεν έβαλες τη φωτογραφία του Βενιζέλου , την ξέχασες ή δεν χωρούσε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφιστε το Τσίπρα για να δείτε μια άσπρη μέρα ... Χωρίς ευρώ , χωρίς ηλεκτρικό κ πάνω απο όλα χωρίς εξωτερική πολιτική !!! Ανοίξτε κ τα πόδια σας .... Οι μετανάστες έρχονται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μπαγλαμά εδώ είναι οι μετανάστες , οι δικοί σας τους φέρανε !
      Ρε μπαγλαμά την είδαμε την εξωτερική πολιτική των ΝΕΝΕΚΩΝ , τα πούλησαν όλα !
      Ρε μπαγλαμά σε πόσα σπίτια θα κοπεί το ρεύμα μετά τις εκλογές ( αν κερδίσει ο κωλοτούμπας ) επειδή δεν πλήρωσαν το χαράτσι ?

      Διαγραφή
    2. Ο 6.52 έχει τόσο συνηθίσει να ανοίγει τα πόδια του στον κάθε Φαν Φούφοτο που έχει αρχίσει να πιστεύει ότι το κάνουν όλοι . Πουτάνες των μνημονίων έχετε γίνει ρε κοπριές .

      Διαγραφή
  4. Κλασικά δείγματα αριστερής μαγκιας .... Βρισιές κ εύκολα συμπέρασματα !! Είμαι βέβαιη ότι οι συριζαιοι ... Πρώην πασοκοι δηλ. Θα τα καταφέρετε πολυ καλα ... Ο ΑΝΔΡΕΑΣ θα αναστηθεί !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ