Τρίτη 8 Μαΐου 2012

MONH EΛΠΙΔΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ


Την 6η Μαϊου η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ψηφισε ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και παράλληλα έστειλε στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων τα δύο νεοφιλλελευθερα κόμματα εξουσίας το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ τα οποία εκτιμώ ότι θα αντιμετωπίσουν σύντομα πρόβλημα πολιτικής επιβίωσης.

Ο Ζιγδαντώνης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα διότι δέχθηκε ανοήτως ως υπέρμαχος των τοκολύφων δανειστών μας και τον Μνημονίων να αποδεχθεί την πρώτη διερευνητική εντολή και προσπάθησε να σχηματίσει κυβέρνηση (!!!) με το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ, ενώ ο Τσίπρας και ο Καμμένος ουτε που καταδέχθηκαν να μιλήσουν μαζί του.

Αντίθετα ο Βαγγέλης Βενιζέλος , με πολιτική οξυδέρκεια αποδέχθηκε την λαϊκή εντολή και από το βραδυ των εκλογών όταν ακόμη το αποτελεσμα των εκλογών ήταν ρευστό και εδινε 154 έδρες σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ , είχε προλάβει να δηλώσει ότι ακόμη και εαν μαθηματικά υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία αυτή είναι επίπλαστη και δεν νομιμοποιούμαστε  να εκπροσωπίσουμε τον ελληνικό λαό.

Τώρα τα δύο κόμματα θα εκλιπαρούν τον Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθεί με την δεύτερη διερευνητική εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση διότι επανάληψη των εκλογών την 17η Ιουνίου θα σημάνει τον αφανισμό του δικομματισμού στην Ελλάδα και την εκτοξευση των εκλογικών ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και λοιπών αντιμνημονιακών

Το ζήτημα είναι πλέον στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα  θα εκμεταλλευθεί τα ημιθανή κομματα του δικομματισμού ή θα φερθεί ως υπευθυνος πολιτικός ηγέτης να αναλάβει την ευθύνη υλοποίησης των προεκλογικών εξαγγελιών;

1 σχόλιο:

  1. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ . ΧΟΥΛΙΑΜΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ