Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΣΠΥΡΟ, "ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΔΥΣΛΟΛΑ" ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ...

              ... ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ   ΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΤΕ


Σπύρο απο καιρό σε ρώτησα αλλά έκανες την πάπια. Η κυβέρνηση του τραπεζοτοκογλύφου Παπαδήμου την οποία στήριζε και ο Ζιγδαντώνης, "έβαλε χέρι" στα αποθεματικά του ΓΕΩΤΕ, τα οποία ημέρα Παρασκευή ενω την Κυριακή οι ευρωπαίοι αποφασιζαν για το PSI το κουρεμα των ελληνικών ομολόγων, τα επένδυσε σε Ομόλοπγα Ελληνικού Δημοσίου προκειμένου να αντικαταστήσει ομόλογα ημετέρων που επρόκειτο να κουρευτούν και ετσι μετακύλησε την ζημία του κουρέματος στα αποθεματικά του ΓΕΩΤΕ, τα λεφτά των συναδέλφων σου δηλαδή.

Η ζημία του ΓΕΩΤΕ ανέρχεται σε 3.600.000 ευρώ , και αν κάνω λάθος Σπύρο μου διορθωσέ με αλλά εσύ με την σιωπή σου και την συγκάλυψη που παρέχεις στους δραστες συνιστούν ποινικό αδίκημα.

Με αυτή την λογική θα αλλαξετε την μοιρα της πατριδας μας Σπυρέτο εσεις του απο-κόμματος του Ζιγδαντώνη;  

16 σχόλια:

  1. ΒΛΑΧΒΕΗΣ - ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΘΕΟΦΙΛΟΣ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ ( ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ )
    ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ - ΤΑΣΟΣ , ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΙΑΚΧΕ, Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΒΡΟΜΟΜΠΛΟΚ ΣΟΥ. ΚΟΤΑ ΛΙΡΑΤΗ ΧΘΕΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ . ΠΡΩΤΗ Η ΚΟΛΛΙΑ - ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ - ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ - ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ.Μάμαλης είναι ένα παιδί του κομματικού σωλήνα και μην περιμένεις να πάρει θέση σε πολιτικά ζητήματα ΙΑΚΧΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΑΓΚΟΣ ΓΕΩΡΡΓΙΟΣ
    ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
    Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του ΓΕΩΤ.Ε.Ε ενημέρωσαν όλα τα μέλη για την παράνομη ενέργεια της Τράπεζας της Ελλάδος να κουρέψει τα αποθεματικά του επιμελητηρίου μετατρέποντάς τα σε ομόλογα και στην Πανελλήνια συντονιστική συνδιάσκεψη που έγινε πρίν από ένα μήνα στις Σέρρες, αποφασίστηκε η νομική υπηρεσία του επιμελητηρίου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου(κυβέρνηση ή Τράπεζα της Ελλάδος).
    Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
    Και στο κάτω κάτω, το ΓΕΩΤΕΕ έχει μέλη και αυτούς ενημερώνει το Δ.Σ και όχι τον κάθε Ϊακχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το ΓΕΩΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ? ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ? ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΞΥΝΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟΥΣ . ΟΠΟΤΕ ΡΩΤΑ ΑΜΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ . ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11:10 (ΛΙΑ) ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ....ΠΑΝΤΑΖΗ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγνώμη αλλά ποιός είναι ο κ Πανταζής που είναι τόσο μεγάλο φαβορί????

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ? ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ?

      Διαγραφή
  7. ΓΟΜΑΡΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΝΕΛΑΟ... ΕΧΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ... ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ... ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΙΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΑΧΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΓΥΦΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ? ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ... ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ψηφιστε μαλακεσ σερραιοι τον γιατροτραπεζιτη.τα πηραν 100 λαμογια ντεμεκ παραγονταραιοι,ελυσαν το προβλημα τους για την υπολοιπη ζωη τους,με την υποσχεση οτι θα φερουν τους δικους σας σταυρους.γιατε ρε Πατσάκα εγω να ψηφίσω το γιατρο;για να κονομας εσυ και να βγαινεις μαγκας με το δικο μου ψηφο που υποσχεθηκες να του πας;γιατρε με τα λαμογια που μαζεψες διπλα σου και εκατομμυρια να ξοδεψεις δεν βγαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΛΑΧ-ΜΠΕΗ.ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ Ε9 ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΜΙΑ ΑΤΟΜΑ,ΤΡΕΧΕΤΕ ΛΥΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H κωλοτουμπα των σερραιων http://www.youtube.com/watch?v=8SEDwkwEVoc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αγαπητοι συμπολητες ειναι εμφανες και μονο απο την φυστιογνωμια οτι ο εν λογω κυριος δεν προκεται να εκλεγει οποτε μην ασελγειται πανω απο το πολιτικο του κουφαρι.αλλα για εσας κυριε δαγκο και τους ομοιους σας εχω να πω οτι η τακττικη σας και η γενικωτερη παρουσια σας τα τελευταια χρονια ειναι υπευθυνη για το ιστορικο χαμηλο της κυριακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κυριε δαγκο ο συμπεθερος μποθφιδης σου θα εκλεγει.ο πεθερος σου και η γυναικα σου σκοτωθηκαν να τρεχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια ζωη απεναντι στη ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ