Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΜΠΑΝΤΟΤΑΚΗ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ...

" ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο ... 
είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια ..." 




Αντε καιρός ήταν να τελειώνουμε με την φάρσα "της ομάδος των 10", του Αλή Μπαμπά και των 40 κλεφτών ...

14 σχόλια:

  1. ούστ γαμιόλες πλε ύαινες
    ουστ πράσινα κουνάβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα πόοοσο μαλάκας μπορεί νάσαι
    καραγκιόζη κίτρινε γλόμπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιά ομάδα των 10 και κουραφέξαλα? Αυτοί όλοι μαζί ούτε 30 σταυρούς έδωσαν στην Αραμπατζή. Αλλού ψάξτε για την επιτυχία της Ξυνής. Πάντως Ίακχε κι εσύ απ'ότι βλέπω πάνω από 20 σταυρούς δεν μπορείς να επηρεάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxaxa ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΩ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΑΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΑΛΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΩ .............

      ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΟΤΑΚΗ ΤΙ ΠΗΡΕ Η ΞΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ .................

      Διαγραφή
  4. ΑΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΜΠΑΝΤΗ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ;
    ΚΟΙΤΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ.
    Υ.Γ.1. ΕΤΣΙ ΚΙ΄ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    Υ.Γ.2. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΕΑΣ
    Υ.Γ.3. ΑΝΤΩΝΗ , ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

    Ευγένιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευγένιε ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ .
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το καραφλό κουνάβι ο τεράστιος πολιτικός άνδρας Καρυπίδης τι θα κάνει τώρα; Ας γυρίσει πρώτα η γυναίκα του στην Υπηρεσία της να δουλέψει και λίγο. Όσο γι αυτόν, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του ότι θα βγαίνει πάντα αν τον ψηφίζουν οι γυναίκες που γάμησε , έχω να του πω ή μας έλεγε ψέματα και ο αριθμός ήταν πολύ μικρός , ή δεν τις γαμούσε καλά και δεν ήταν ευχαριστημένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΩΣ ''ΞΥΝΗ''...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΟ...ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΥΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΑΙ...ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΑΙ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΔΗΆΔΗ?
      ΓΛΥΚΙΑ???
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
      ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  9. να την λεμε ΦΩΤΗΚΑ χαχχχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι ντροπή για τις Σέρρες να εκλέγει τέτοιους εκπροσώπους. Από υβριστής της ΝΔ ο πατέρας της, πλέον των 25 ετών και από Πασοκικό σύζυγο η ίδια είναι όνειδος για την παράταξη. Ο θείος Αχιλλέας συνεχίζει το καταστροφικό του έργο. Και δυστυχώς οι "πελάτες" Σερραίοι ακολουθούν. Απαγοήτευση σκέτη. Δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό!!!!!!! Η ΝΔ εξαφανίστηκε από το νομό μας.Αυτό κατάφερε ο Αχιλλέας τόσα χρόνια. Αν δεν είναι ο ίδιος βουλευτής και υπουργός ενίοτε οι Σέρρες καταστρέφονται. Και σε λίγο θα μας φέρει ως Σωτήρα της παράταξης και του νομού το γυιό του - καμία αντιπαλότητα με το παιδί που κι αυτό ταλαιπωρείται- και εμείς θα ξαναφήφίσουμε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που χωρίς αυτόν οι Σέρρες δεν υπάρχουν. Τραγική φιγούρα η κα Αραμπατζή , τέως Μαγκριώτη που υποταγμένη στον ΦΑΥΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ υπάκουσε στην πατρική εντολή και υφάρπαξε την έδρα για να διασφαλιστούν τα "οικογενειακά" συμφέροντα. Αλλά γιατί λέω υφάρπαξε. Την κέρδισε με το σπαθί της από κάτι ηλίθιους σαν κι εμάς. Δεν την ψήφισα- δόξα τω θεώ- αλλά ελπίζω με τη συμμετοχή της η πολυθρύλητη χαμηλοταβανία να πάρει λίγους πόντους. Τελικά είμαστε άξιοι της τύχης μας. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛ' ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ...ΜΗΠΩΣ ΦΑΓΑΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΥΝΗΣΕ;;;ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ;;;Η ΞΥΝΗ ΤΟ ΕΝΑ Η ΞΥΝΗ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΝ ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ...ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμμία χυλόπιττα σε διαβεβαιώνω φίλε μου. Δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφω. Όλα τα καφενεία τα λένε. Το κορίτσι απλά υποτάσσεται στον ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ της όπως και τα περισσότερα παιδιά άλλωστε. Άμα πέφτει και το συμφέρον στη μέση ακόμη καλύτερα. Δεν έχω τίποτα με την κοπελίτσα. Ένα μόμολο είναι κι αυτή και έρμαιο της προάσπισης των οικογενειακών και καραμανλικών συμφερόντων. Περαστκά μας.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ