Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ENAΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ


 Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΒΕΛΩΝ !!!
ΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ... 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΒΕΣ , ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΑΪΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 
ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ,  ΡΟΜΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ  ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ !!!
 ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ
.

 

05.04.2012

Στο πλευρό των Ρομά ο  υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Καρδιοχειρουργός-Θωρακοχειρουργός Μενέλαος Βλάχβεης.

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος για την συμμετοχή των Ρομά σε δημοκρατικές διαδικασίες, μέλη συλλόγων από την Ρουμανία και την Βουλγαρία επισκέφθηκαν τον νομό Σερρών, την Πέμπτη 4 Μαρτίου. Οι σύλλογοι φιλοξενήθηκαν από τον εκπολιτιστικό σύλλογο «Φως και Ζωή» και τον πολιτιστικό σύλλογο Ρομ Ηράκλειας.
Ο εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ καρδιοχειρουργός –θωρακοχειρουργός Μενέλαος Βλάχβεης , παρεβρέθη στο γλέντι που διοργάνωσαν οι Σερραικοί σύλλογοι στους φιλοξενούμενους τους, το απόγευμα της Πέμπτης στην Ηράκλεια 


 ΜΟΜΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΩΛΟ ΒΓΗΚΑΝΕ  ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ; 

Ο Μενέλαος Βλάχβεης συνομιλώντας με τους συντοπίτες του τόνισε:
«Τα χρόνια είναι δύσκολα για όλους. Γνωρίζω τα προβλήματα σας. Πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για να τα επιλύσουμε, έτσι όπως κάναμε πάντα εδώ στην Ηράκλεια. Το πρόβλημα με τα στεγαστικά δάνεια των Ρομ που έχουν καταργηθεί, γνωρίζω ότι σας έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Είχατε επενδύσει σε αυτό το πρόγραμμα και απογοητευτήκατε. Σας υπόσχομαι πως είναι ένα θέμα ,το οποίο σε περίπτωση που έχω την τιμή να εκλεγώ ,θα ασχοληθώ με όλη μου τη δύναμη για να το επιλύσω. Πρέπει και πάλι να στηρίξει το κοινωνικό κράτος τις οικογένειες σας. Σήμερα με μια ανεργία που ξεπερνά κάθε δεδομένο, έρχεται η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και κόβει όποιο πρόγραμμα στήριζε και βοηθούσε την κοινωνία. Αυτά τα πολιτικά «εγκλήματα» πρέπει να τελειώσουν! Πρέπει επιτέλους να αφουγκραστούν τις κοινωνίες και τα προβλήματα τους !

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΣΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥΣ  ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ;

Το θέμα τώρα των λαϊκών αγορών. Ξέρω ότι σας απασχολεί,,ξέρω ότι το θέμα των αδειών σας έχει κουράσει. Πρέπει επιτέλους η πολιτεία να αποφασίσει ποιος θα σας χορηγήσει τις άδειες για να μην αισθάνεστε παράνομοι. Δεν φταίτε εσείς αν η κυβέρνηση δεν έχει ξεκαθαρίσει από που θα χορηγούνται οι άδειες. Από την Περιφέρεια ή από τον Δήμο; Αυτά πρέπει να τελειώσουν. Πρέπει επιτέλους να σεβαστούν την αγωνία των ανθρώπων για επιβίωση. Ως ΝΔ υποσχόμαστε πως θα βάλουμε τάξη σε τέτοιου είδους λειτουργικά θέματα που μπορεί όμως να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.

Πρέπει να στηρίξουμε τον Τόπο μας .Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να βγουν από την ανεργία. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση:Τα παιδιά μας να έχουν μέλλον. Εγώ θέλω να βοηθήσω τον Τόπο μου ,καθώς με τίμησε όλα αυτά τα χρόνια δείχνοντας εμπιστοσύνη και αγάπη στην οικογένεια μου. Αν με στηρίξετε σε αυτόν τον αγώνα ,από καρδιάς σας υπόσχομαι, πως θα παλέψω με όλη μου την ψυχή ,με όλη μου τη δύναμη για τις οικογένειες μας».

26 σχόλια:

  1. ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. Β. ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΓΟΝΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΑΡΑ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ. ΑΝ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ ΤΟΥ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΟΥΒΛΑΚΙΣΤΑΝ... ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΑΣ ΣΕΡΡΑΙΟΙ...ΜΗ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ, ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΒΑΛΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΑΪΖΕ Ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΟΣ . ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΔΟ . ΒΑΒΑΛΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τολμάνε να κατηγορούν τους παλιούς βουλευτές , ενώ εμφανίστηκε ένας υποψήφιος από του πουθενά , έχει μαζέψει ότι σαβούρα υπάρχει στο νομό , έχει ρίξει (όπως λένε) ένα καράβι λεφτά για να εκλεγεί και τον παρουσιάζουν σαν νέο πρόσωπο που θα λύσει τα προβλήματά μας . Έλεος .
    Τουλάχιστον οι παλιοί μας βουλευτές κάτι έχουν κάνει γι΄αυτόν τον τόπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ . ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ . ΑΛΛΑ ΤΑΣΟΣ , ΑΛΛΟ ΘΕΟΦΙΛΟΣ .
      ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ . ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ? ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ .

      Διαγραφή
  4. Συνέντευξη ντοκουμέντο του Γ. Κοντογιώργη το 1996: “ΜΜΕ και διαπλοκή”

    Ο Λαμπράκης αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό, και συγχρόνως συμβολίζει, ένα σύστημα που συνίσταται στην αποθέωση της δύναμης, στη γιγάντωση του παρασκηνίου, στην υποταγή της πολιτικής τάξης της χώρας στα διαπλεκόμενα, στην ιδιοποίηση του δημόσιου αγαθού.
    Με απλά λόγια, στην ομηρία της κοινωνίας.
    Δείτε τι συμβαίνει: το πολιτικό σύστημα εμπιστεύεται τη διακυβέρνηση της χώρας στην πολιτική εξουσία.
    Η κοινωνία νομιμοποιεί με την ψήφο της τον πολιτικό στην εξουσία.
    Δεν έχει όμως ούτε δικαίωμα ελέγχου ούτε ανάκλησης της εντολής.
    Μετά τις εκλογές η κοινωνία χάνει την επαφή της με τον πολιτικό, τον οποίο εφεξής τον παραλαμβάνει ο ισχυρός κλοιός του παρασκηνίου.
    Τα ΜΜΕ, που άλλοτε θεωρήθηκε ότι έλεγχαν την εξουσία και ενημέρωναν, σήμερα λειτουργούν κυρίως ως δύναμη, ως πολιορκητικός κλοιός της εξουσίας.
    Τα ΜΜΕ, όμως, δεν είναι εξουσία, είναι δύναμη. Δεν αποφασίζουν, εξαναγκάζουν στη λήψη των αποφάσεων.
    Χρειάζονται συνεπώς αχυρανθρώπους. Συμβαίνει επίσης τα ΜΜΕ από μέσα ενημέρωσης να έχουν μετεξελιχθεί στην Ελλάδα σε πεδίο της πολιτικής.
    Εκεί παράγεται το ουσιώδες της πολιτικής. Έτσι, με τη σημερινή του δέσμευση, ο ιδιοκτήτης του «μέσου» γίνεται και ιδιοκτήτης της πολιτικής.
    Δεν είναι πια οι δυνάμεις της πολιτικής που διαμορφώνουν το περιεχόμενο του πολιτικού λόγου, τα πρόσωπα που θα τον εκφράσουν διά των «μέσων» στην κοινωνία, αλλά οι τηλεκράτορες, οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ γενικότερα.
    Κάνετε μια στατιστική των πολιτικών που συνωστίζονται στις εφημερίδες ή στα κανάλια, συνδυάστε την με τα πολιτικά γεγονότα και δεν θα δυσκολευτείτε να βγάλετε συμπέρασμα.
    Αυτή η στατιστική θα σας πείσει γιατί το Συγκρότημα είναι ο στρατηγικός εγκέφαλος της ομηρίας του πολιτικού συστήματος.


    Αλλάξτε πρόσωπα και ημερομηνίες σε τοπικό επίπεδο.
    Αν δεν μπορέσετε να διακρίνεται ολοκάθαρα το κατάντημα του δικού μας μικρόκοσμου και τις τεράστιες ευθύνες τόσο των ανέντιμων πολιτικών αλλά και της τοπικής διαπλοκής τότε όλοι είμαστε άξιοι της μοίρας μας
    Ποιοι και πως απέκτησαν περιουσίες;
    Ποιοι ανήκουν σε στοές και καταγώγια;
    Ποιοι στηρίζουν ποιους;

    Που είναι σήμερα οι νοικοκυραίοι, οι μεροκαματιάρηδες, οι άνθρωποι που έχουν το καλό και το Θεό μέσα τους;

    Τιμωρήστε όλους όσους υπηρετούν τη τοπική διαπλοκή
    Τιμωρήστε όλοιυς εκείνους που επέτρεψαν σε έναν πορνόγερο να ελέγχει συνειδήσεις.
    Τιμωρήστε με την ψήφο σας όλους εκείνους που έχουν προσκυνήσει

    Η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Δημοκρατική Αριστερά έχουν στελέχη άξια για να τιμηθούν με την ψήφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΛΑΧΒΕΗΣ - ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΘΕΟΦΙΛΟΣ - ΔΕΥΤΕΡΟΣ ( ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ )
    ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ - ΤΑΣΟΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ

    ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογική μου φαίνεται η παραπάνω σειρά κατάταξης(δεν μου αρέσει βέβαια).Το πρόβλημα μου βέβαια είναι πάλι η διάσωση του Λιονταρίδη.Να βγεί τουλάχιστον πρώτος ο Βλάχβεης με διαφορά για να δώσουμε ένα μάθημα στους παλιούς.

      Διαγραφή
    2. Ο ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΑΡΗΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
      ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ?
      ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ Ο Ο2.06 ΕΜΕΙΣ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ?ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?

      Διαγραφή
    4. Για μένα δεν αποτελεί έκπληξη ο Πανταζής που ''παίζει'' να εκλεγεί γιατί στη πόλη τον ακούω πολύ . Αν πάει καλά και στα χωριά έχει πολλές ελπίδες . Ίσως γι΄αυτό και ορισμένοι δεν τον ήθελαν στο ψηφοδέλτιο . Όλοι καταλαβαίνουν ότι μπορεί να ανοίξει πόρτες στην Αθήνα .

      Διαγραφή
  6. για τα δικα μας στεγαστικα δεν μιλσει κανενας.γιιατι δεν ρωταει αν πληρωνουν τα ατοκα στεγαστικα που τους εδωδαν;κατα τα αλλα εχουμε ολοι τα ιδια δικαιωματα!αντε ρε λαμογια!σας βαρεθηκα ολους!μονο για την παρτη ρτη σας νοιαζεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΒΛΑΧΒΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ . ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ , ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ . ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πληρώνει και λογαριασμούς ο μπέης, όσοι έχετε ανεξόφλητους τρέξτε τώρα που γυρίζει!σκορπάει χρήμα ο μπαμπάς!αρε λαμογια...παλι αχρηστο θα στειλουμε στη βουλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. IAKXE , αυτός ο Βλάχβεης είναι ο ίδιος με τον Δημοσθένη της κάτω Τζουμαγιάς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΛΑΚΜΠΕΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .
    ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ .
    ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΙΚΙ Ή ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ .
    ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΕΗ .
    ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί κυνηγάτε τόσο τον κ. Βλάχβεη? Είναι ένας πετυχημένος επιστήμονας, έχει οικονομική άνεση, άρα δεν θέλει την έδρα για να καταξιωθεί ή να τακτοποιήσει γυναίκα και παιδιά, όπως κάποιοι άλλοι(τους οποίους γνωρίζετε αλλά δεν αποκαλύπτετε). Ο άνθρωπος να προσφέρει στον τόπο του απλά θέλει. Επιτέλους, δεχτείτε το και πάψτε να ψεύδεστε για το πρόσωπό του. Στη σημερινή εποχή της ανεργίας καλό θα ήταν να μας αποκαλύψετε ποιοι διόρισαν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους...ποιοι τους έχουν στα γραφεία τους και "κλέβουν" το ελληνικό δημόσιο? Απαντήστε και αφήστε το Βλάχβεη να κάνει τον αγώνα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τον 5.32 ένας τέτοιος γίγας πολιτικός μας χρειάζεται . Άσε ρε φίλε , σου απάντησε ο 5.28 , που να ξέρει τα προβλήματά μας . Καλός είναι για τα σαλόνια , όχι για να τον στείλουμε στη βουλή . Εγώ θα ψηφίσω τον Τάσο γιατί είναι μάγκας και τσαμπουκάς και όχι τον Βλάχβεη που μας ήρθε από το πουθενά και όχι και τον Λιονταρίδη που τον σέρνει η γυναίκα του από τη μύτη . Τάσος μονοσταυρία γιατί είναι μάγκας και τσαμπουκάς .

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΣΥ ΟΠΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΥ ( ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΒΕΗ ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ . ΑΚΟΥΣ 5.32 ? ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ Ή ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ?

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ 5.32 . ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ . ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ .

      Διαγραφή
  12. ψηφίστε βλάχο-μπεη όσοι κονομάτε και πουλήστε την ψυχή σας στο διάολο,οι υπόλοιποι τι σκατά ακολουθείτε βε κα΄πιον που δεν έχετε δει ούτε τη μούτσκα του ούτε τον ακούσατε ποτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.youtube.com/watch?v=8SEDwkwEVoc&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ένα σταυρό ( από τους δύο που έχω δικαίωμα ) εγώ θα δώσω στον Στάθη Πανταζή . Πιστεύω μετά από τόσους αγώνες που έκανε για την παράταξη αξίζει όλοι να του δόσουμε ένα σταυρό . Έτσι που είναι διαμορφωμένο το ψηφοδέλτιο πιστεύω ότι το δικαιούται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΒΛΑΧΟΜΠΕΗΣ Κ ΤΙ Κ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ? ΑΥΤΟΣ Κ ΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΙ ΧΟΝΤΡΑ!!!!ΚΑΙ Η Κ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΠΑΗ ΛΑΪΚΉ ΜΕ ΤΗΝ "ΛΟΥ Ι ΥΙΤΟ" ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΑΞΙΑΣ 19.000 ΕΥ, ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΆΝΗ, ΜΙ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΣΟ ΚΆΝΗ Κ ΤΟ ΚΟΛΙΕ ΠΟΥ ΦΟΡΑΙ....ΑΛΛΑ 20.000ΕΥ,,,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑ,ΤΟ ΙΚΑ ΤΙ ΚΆΝΗ???? ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟ Ι ΔΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΜΑΣ, ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΠΣΙΦΙΑΣ,ΠΩΣ "ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ "ΑΥΤΟΙ" ΠΑΛΗ ΜΕ ΓΛΥΦΟΥΝ",,,,ΤΑ ΘΕΛΟΙ Ο ΚΟΛΟ ΣΑΣ!!!!!! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΙΦΙΟΥΣ,,,,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!! ΤΟΥΣ Β ΟΛΕΥΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΓΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠ ΤΗ Ν.Δ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ 3 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΒΕΗΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Η ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΤΡΙΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΗΘΙΚΑΚΙΑ Ο ΕΝΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
    2 ΕΔΡΕΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    1 ΠΑΣΟΚ
    1 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    1 ΚΚΕ
    1 ΣΥΡΙΖΑ
    1 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ 10ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΕΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.
    ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ