Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ...



"Τι δουλειά εχει η αλεπού στο παζαρι;" Σε τι αποσκοπεί η επίσκεψη του Δημάρχου Πειραιά στην πόλη μας στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου;
Κάποια αστροπελέκια  τον κάλεσαν προκειμένου να επανασυγκολίσει την δεξιά πτέρυγα του κόμματος  της πάλαι ποτέ Αβερωφικής ισχυρής ομάδας της ΟΝΝΕΔ που μαζικά έστρεψαν οργισμένοι οριστικά την πλάτη τους στον Ζιγδαντώνη.

Η Χρυσή Αυγή, οι Ανεξάτητοι Έλληνες μέχρι και το ΚΚΕ αποτέλεσαν την Ιθακη των οργισμένων δεξιών όμως αναμένεται να εισπράξει ο Δήμαρχος Πειραιά μια σφοδρή απογοήτευση. Ομως κάποιοι που βλέπουν την επομενη μερα ισχυρίζονται ότι ο Μιχαλολιάκος δεν "έκανε κόκκινα χιλιόμετρα" για να απαλύνει τις μαλακίες του Ζιγδαντώνη αλλά να ανασυγκροτήσει το δεξιό μέτωπο του κόμματος που έχει έρθει σε οριστική ρήξη με την ΠΟΛΑΝ του Σαμαρα και δρομολογούνται ήδη εξελίξεις

5 σχόλια:

  1. Empros Proedre! na thymithoume ta palia! ONNED. ONNED, protoporia, zito i Nea Dimokratia!

    Enas ONNEDITIS tis kalis epoxis tis megalis rizospatikis koinonikis dexias parataxis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος και να έρθει εμείς ψηφίζουμε αντιμνημονιακά κόμματα και προπαντός όχι Ν.Δ και πασοκ. Η πούτσα που θα φάνε θα είναι τεράστια. Μετά να δούμε τον υπερφίαλο εκπρόσωπο της νοδε τι μαλακίες θα μας πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ ΘΑΡΡΟΣ Πέμπτη 03.05.2012
    στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
    Είναι "κοινό μυστικό" ότι η "κινητοποίηση" του κόσμου για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο "Κλειστό" των Σερρών δεν ήταν επιτυχής. Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα λένε ότι ο κόσμος της Ν.Δ. είναι σφόδρα δυσαρεστημένος με τις "παλιές καραβάνες" της παράταξης: με τις κωλοτούμπες τους, την ανυπαρξία έργου, την αναιμική παρουσία τους, τον μηδενικό πολιτικό λόγο τους. Γιατί να πάει να ακούσει μετά τον αρχηγό; Σ.θ.
    τώρα για τις κωλοτούμπες αν ο Τάσος και ο Θεόφιλος έκαναν μια μικρή ο Σαμαράς τότε προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου στη ρυθμική γυμναστική.
    Στα σοβαρά τώρα. Η γνωστή κιτρινοφυλλάδα που ανήκει στην οικογένεια Αραμπατζή επιτίθεται σε βουλευτές με συνεχή κοινοβουλευτική παρουσία απαξιώνοντας τους ολοκληρωτικά. Το που αποσκοπεί είναι αυτονόητο, και το ίδιο πράττει με το άλλο γνωστό τους blog *serraia* που εξυπηρετεί τις δόλιες επιδιώξεις τους.
    Αν υπάρχει σήμερα ή λειτουργεί η ΝΟΔΕ ΝΔ Ν. Σερρών θα πρέπει να εγκαλέσουν την υποψήφια κ. Αραμπατζή για αντιδεοντολογική συμπεριφορά σε συνυποψήφιους της.
    Αν υπάρχει λογική θα πρέπει άπαντες να την καταψηφίσουν κοινώς να την μαυρίσουν για τις παλαιοκομματικές πρακτικές βλέπε Μπαντοτάκη - Νάβαλη που ακολουθούν.
    Όσο για την ανασυγκρότηση του δεξιού μετώπου του κόμματος που έχει έρθει σε οριστική ρήξη με την ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά και δρομολογούνται ήδη εξελίξεις, κοντή γιορτή Δευτέρα.
    Αν έχουν τα κότσια Θεόφιλος και Τάσος τώρα που είναι νωρίς, να βγουν και να καταγγείλουν την Αραμπατζή για την πρακτική που ακολουθεί απο τα μέσα που ελέγχει, αύριο θα είναι αργά για αυτούς.
    Η Κόλλια αποδείχτηκε εξαιρετικά ευφυής και οδηγεί τις πολιτικές εξελίξεις στο Νομό αν το εγχείρημα έχει επιτυχία, ειδικά μάλιστα όταν έγκαιρα χαρακτήρισε σε επίπεδο Νομού τη Νέα Δημοκρατία του Κ. Καραμανλή ως Πολιτική Άνοιξη του χθες.
    Τάσο, Θεόφιλε και Μαρία ως βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του Κ.Καραμανλή, αν δεν φοβάται και ο Τσιπλάκης είναι στο χέρι σας να εξαφανίσετε την κύρια έκφραση της διαπλοκής στο Νομό μας.
    Απορώ που αντέχεται τέτοιο φτύσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΛΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ; ΠΟΙΟΣ Ο ΑΛΛΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ? ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΡΩΤΟΥΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΡΩΤΟΥΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ. ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΙΟΓΛΟΥ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ, ΛΑΥΡΑΚΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΑΛΙ ΘΟΔΩΡΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ